آقا پس يه پرينتر كه روي سي دي پرينتبل رايت كنه حدودا چنده ؟
ترجيحا hp
آقا پس يه پرينتر كه روي سي دي پرينتبل رايت كنه حدودا چنده ؟
ترجيحا hp
البته فکر نکنم رایت کنه! ممکنه چاپ یا پرینت کنه!(شوخی)
خوب میتونی از مدل های زیر استفاده کنی!
EPSON R220 قیمت:120
Epson R240 :قیمت :140
EPSON R245 قیمت :140
Epson R270 قیمت:140(من خودم از این دارم)
Epson R290 قیمت: 134
Epson R390 :قیمت 215
البته قیمت پرینتر ها حدودی هستند چون از اینترنت پیدا کردم!
سلام دوستان
من كه گفتم دوست عزيز از
اين دو تا مدل هست البته سه تا هست
------------------------------------------------
اين که مستقیم روی CD/DVD میتونه بزنه Deskjet D5163
و اگر چند کاره میخوای HP Photosmart C5280 يدونه هم D5363 Deskjet هست حدود 98000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی جوهر اونا نه ضد آب هستن و نه دوام جوهرای اصل Epson دارن
اگر ميخواي آب بريزي روش همون EPSON بخر
--------------------------------------------------
**** و در جوابدوست عزيزم بابك خان بگم كه من خودم زير خاكي ام و اصلا راجع به EPSON جوهر افشان تجربه ندارم فقط يه بار يه دونه stylusphoto 1270 اونم از روي سرويس منوالش باز كردم (با چه ترسي)
خوشحال ميشم اگه بهم راهنماي كني
رامين
سلام
من مشكل با چاپ عكس روي سي دي و كاغذ هاي گلاسه دارم و آن اينكه جوهر روي كاغذ گلاسه پخش ميشه و روي سي دي تا مدت زيادي خشك نميشه . خودم احتمال ميدم از كيفيت جوهر باشه و ميخواستم راهنمايي كنيد چه مارك جوهر بگيرم .
با تشكر
دوستان عزيز
من ليبل کاغذی رو (که روی بصورت برچسب روی cd ميچسبه) رو لازم دارم که:
1. بصورت گلاسه باشه (يعنی براق باشه, مثل کاغذ عکس )
2. ليبل بصورت يک تکه باشه, يعنی تا سوراخ وسط CD ادامه داشته باشه در واقع اون قسمت پلاستيکیCD رو هم بپوشونه ( البته بصورت يک تکه)
ميخواستم ببينم همچين ليبلی با اين مشخصات هست يا نه؟
با تشکر فراوان
از دوستان کسی نيست راهنمايی کنه؟
سلام به همه دوستان
من قصد خرید پرینتر با قابلیت چاپ روی دی وی دی رو دارم که قبل از دیدن این تایپیک شنیدم بودم ار 290 اپسون کیفیت مناسبی داره میخواستم بپرسم از این پرینتر با کیفیت بالا تر هم داریم که کار چاپ روی دی وی دی نو نیم رو بده و وضوع چاپ بالا باشه و ضد اب باشه ؟ و هم اینکه روی کاغذ 130 گرمی کدد با وضوع بسیار بالا عکس رنگی چاپ کنه
درضمن من شنیدم یک مدل از پرینتر canon این قابلیت رو داره
باتشکر از دوستان
دوستان من یه پرینتر چاپ روی دیسک میخوام(فقط مخصوص چاپ روی دیسک باشه)
چی رو پیشنهاد میکنین؟
سلام
کلا پرینتر های که قابلیت چاپ روی cd/dvd دارند فقط روی نوع پرینتبل که یک لایه روکش داره روی سی دی و دیوی دی میتونن پرینت کنند!
من با پرینتر EPSON R270 امتحان کردم! کیفیت پرینت بسیار بالا هست و تنها تفاوت اون با کاغذ فوتو گلاسه 260 گرمی ساخت فرانسه اینه که مات هست! یعنی برق نمیزنه!
ولی اون دوستی که گفته بود "پرینتری میخوام که روی سی دی رایت کنه" باید بگم که همچین پرینتری هست!
ولی با قیمت خیلی بالا (من یک مدل قیمت کرده بودم که مارک مشهوری هم نبود قیمتش بالای 3 میلیون بود!
که به صورت اتوماتیک در ساعت 10 تا cd/dvd رایت میکرد و همزمان پشت اونارو هم پرینت میکرد! ولی برای مصارف تجاری بود نه خانگی!
و اگه CD/dvd قابل پرینت نیاز داشتید میتونید با من تماس بگیرید!(پیام خصوصی بدید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)