تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بنده حقیر کتاب های Sams رو اکیدا توصیه میکنم برای استارت خیلی خوبن، من کتابای سی پلاس پلاس و سی شارپش رو مطالعه کردم. ترجمه هم شدن فکر کنم انتشارات نص باشه.

داره خودمونی میشه ehsan87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Persian Empire

پيش فرض

قبل از هر چيز يه دنيا ممنون حداقل به خاطر توجهتون ولي

این کتاب The Art of Cیه کتاب پایه ای خوندنشو به هر کی سی میخواد بخونه پیشنهاد میکنم.
    مرسي من با c , c++ آشنايي دارم
    منم همون اول گفتم راه های سنتی برات مناسب تره.شما وقتی یه تاپیک میزنی نه تنها سوالی که کردی باید سر راست و روشن باشه بلکه باید به سوالهایی که ازت میشه جواب بدی،چون اگه کسی چیزی میپرسه منظورش راهنمایی خود تو ست.
    چرا مثل سياست مدارها مي مونيد مي خواهيد سوال رو با سوال جواب بدين يا كاملا از بحث دور بشين

سوال هاي من كاملا روشن بود خودتونم خوب مي دونيد حالا يا دوستان عزيز بلد نيستن يا حوصله ي جواب دادن ندارن

يه لينك دانلود مي دن كه فايله زمان رضاخان اپلود شده والان وجود خارجي توي شبكه نداره

وقتي من يه سوال مي پرسم مي خوام كه در موردش صحبت كنيم نه كه دوستان مثل موتور جستجو هي از خودشون لينك بدن بيرون
    و مطلب دیگه اینکه یا جواب سوالت رو میدونی ک چرا میپرسی
    مگه بيكارم
    و اگر نمیدونی وقتی جوابت رو میکیری چرا مثل بچه های کوچیک پاتو میکوبی زمین و داد میزنی "نمیخوام. . . نمیخوام". . . " من اینو که گفتید نمیخوام" . . . حالا چراشو خدا عالمه
    كي گفتم نمي خوام

حالا کدوم سوالت به جواب نرسیده؟
    هنوز كه به جوابي نرسيديم
    (باز نق بزن. . . بلد نیستی که تشکر کنی ...عیب نداره...ولی دیگه نبینم مسخره کنی)
    من فقط اعتراض كردم به نحوه ي جواب دادن به سوالات تازه تشكرم كه كردمولي بازم ممنون

كي و كيو مسخره كردم
    فكر نكنم ولي اگر اين طور بوده خيلي خيلي ببخشيد همچين قصدي نداشتم

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا مثل سياست مدارها مي مونيد مي خواهيد سوال رو با سوال جواب بدين يا كاملا از بحث دور بشين
    سوال هاي من كاملا روشن بود خودتونم خوب مي دونيد حالا يا دوستان عزيز بلد نيستن يا حوصله ي جواب دادن ندارن
    يه لينك دانلود مي دن كه فايله زمان رضاخان اپلود شده والان وجود خارجي توي شبكه نداره
    وقتي من يه سوال مي پرسم مي خوام كه در موردش صحبت كنيم نه كه دوستان مثل موتور جستجو هي از خودشون لينك بدن بيرون
    مگه بيكارم
    كي گفتم نمي خوام
    هنوز كه به جوابي نرسيديم
    من فقط اعتراض كردم به نحوه ي جواب دادن به سوالات تازه تشكرم كه كردمولي بازم ممنون
    كي و كيو مسخره كردم
    فكر نكنم ولي اگر اين طور بوده خيلي خيلي ببخشيد همچين قصدي نداشتم
    فکر نمیکنم آشنا باشی وگرنه نمیپرسیدی: که فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟
    Visual C++محیط برنامه نویسیهIDEولیC++زبان برنامه نویسیه،چطوری میخوای این دو تا مقایسه بشن

اینکه ازت میپرسم تو چه مقطعی تحصیل میکنی یا چند سالته سواله سیاسیه؟

عجب

اگه با لینکی مشکل داری باید بگی کدومشونه شاید لینک خراب باشه شاید تو بدلیلی نمیتونی ازش استفاده کنی بهرحال این راهش نیست

سه چهارتا تپیک زدی مرد مومن.بعضیاشون 7 تا 8 صفحه هستن،تو هم که اینجوری سوال میکنی. . . . اگه واضح و بدون تمسخر صحبت کنی همه دارن جواب میدن(یکمی این حرفتو قبول دارم-در مورد خودم میگم-)

هنوز كه به جوابي نرسيديم

که C++بهتره یاVisualC++؟

من فقط اعتراض كردم
    نه این اسمش اعتراض نیست،هیچ منطقی پشت حرفات نیس
    Last edited by sastwhc; 23-05-2008 at 13:29.

داره خودمونی میشه cpplover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    esfarayen

پيش فرض

سلام

باز هم توی این تالارها داره چیزهایی رد وبدل میشه که اصلا نه به جواب سوال شبیه هست و نه بار علمی داره !

من این موضوع رو با مدیرهای سایت هم در میون گذاشتم اما جالبه که بدونید بعد از ارسال پیشنهاد ، هیچوقت نمایش داده نشد و حرفی هم در موردش زده نشد ! امیدوارم یک روزی این تالار یکم وضعش بهتر شه !

اما جواب سوال دوستمون :

كد هاي ويژوال سي پلاس پلاس با كدهاي سي پلاس پلاس فرق داره ؟
    باید بگم در base فرقی ندارن اما سوالتون هم چندان درست نیست . . . وقتی میگین ویژوال سی باید بگید در مورد چه پروژه ای . . . ATL ، MFC و ...

مثلا ما در برنامه هایی که با c++ مینویسیم همیشه اونا یک قسمت به نام main دارند اما در مورد برنامه های mfc اینطور چیزی نداریم ولی در برنامه هایی که با ویژوال سی مینویسیم نسبت به فرضا بورلند یکسری تفاوتهایی وجود داره مثلا در بورلند دستوری تحت عنوان

clrscr() داریم ولی در ویژوال دستوری مثل system("cls" ) داریم .

يعني ميشه با همون كدهاي بورلند سي پلاس پلاس توي ويژوال برنامه نويسي كرد ؟
    تا 90 درصد بله ولی همونطوری که در بالا گفتم بعضی دستورات تغییر کردند .
    Last edited by cpplover; 23-05-2008 at 15:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Persian Empire

پيش فرض

ببينيد دوستان من اگر سوالاتم اشكال داره به خاطر عدم اگاهي بوده نه چيز ديگه اي

با راهنمايي هاي cpplover الان تقريبا متوجه شدم

پروژه اي كه من مي خوام اصلا گرافيكي نيست تبديل عبارات البته با يك سري پيچيدگي ها

براي همين فكر مي كنم كه اگر پروژه Win 32 Console Application باشه كارمو راه بندازه

آخه فكر مي كنم اين نو ع پروژه از همه راحت تر باشه و به كار منم بياد

منتظر نظرات كارشناسيتون هستم دوستان دوست دارم بيشتر با هم در اين مورد صحبت كنيم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    esfarayen

پيش فرض

سوالات خودت رو دقیق بگو

اگه بلد بودم پاسخ میدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Persian Empire

پيش فرض

ببين دوست من sastwhc عزيز

وقتي من پرسيدم فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟

خوب از همون اول نمي شد بگيد كه" Visual C++محیط برنامه نویسیهIDEولیC++زبان برنامه نویسیه،چطوری میخوای این دو تا مقایسه بشن" تا منم به جوابم برسم

هنوز كه به جوابي نرسيديم که C++بهتره یاVisualC++؟

اين سوال من نبود خودتونم خوب مي دونيد من پرسيده بودم كه cpp با vcpp فرق داره يا نه و اينكه مي شه با كدهاي بورلند توي ويژوال هم برنامه نويسي كرد كه يكي از دوستان لطف كردن و جواب دادن من هيچ وقت نپرسيدم كه c++ بهتره يا visual c ++

"منطقی پشت حرفات نیس"
    منظورتون كدوم حرفامه

بازم يه دنيا ممنون بهتره از اين به بعد بحث هاي علمي تري بكنيم دوست من
    Last edited by ehsan87; 23-05-2008 at 16:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Persian Empire

پيش فرض

سوالات خودت رو دقیق بگو

اگه بلد بودم پاسخ میدم
    مرسي دوست من

يه خورده در مورد ويژوال تحقيق و مطالعه كنم بازم در موردش با هم صحبت مي كنيم ولي علي الحساب فكر مي كنيد

انتخاب پروژه Win 32 Console Application براي برنامه ي من مناسبه ؟

برنامه ي من يك عبارت رياضي رو دريافت مي كنه و تشخيص مي ده كه از كدوم نوع پيشوندي پسوندي يا ميانوندي است و بعد به انواع ديگه ي عبارات تبديل مي كنه و در نهايت جواب عبارت را ميده در ضمن چك مي كنه كه اصلا اين عبارت وارد شده يك عبارت استاندار از نوع پيشوندي يا پسوندي و يا ميانودي است يا نه

يعني نياز به محيط گرافيكي خاصي نداره و من فكر مي كنم انتخاب پروژه Win 32 Console Application براي برنامه ي من مناسب باشه نظر شما چيه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    esfarayen

پيش فرض

بله معمولا کنسول انتخاب خوبيه ضمن اينکه شما اگه در ويژوال 6 هم کار ميکنيد ميتونيد بعد از انتخاب گزينه new از منوي فايل تب files رو انتخاب کنيد و در اونجا گزينه c/c++ source file رو انتخاب کنيد و برنامه رو در اون محيط بنويسيد و به راحتي کامپايل و اجرا کنيد .

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببين دوست من sastwhc عزيز

وقتي من پرسيدم فرق ويژوال سي پلاس پلاس با سي پلاس پلاس ؟

خوب از همون اول نمي شد بگيد كه" Visual C++محیط برنامه نویسیهIDEولیC++زبان برنامه نویسیه،چطوری میخوای این دو تا مقایسه بشن" تا منم به جوابم برسم

هنوز كه به جوابي نرسيديم که C++بهتره یاVisualC++؟

اين سوال من نبود خودتونم خوب مي دونيد من پرسيده بودم كه cpp با vcpp فرق داره يا نه و اينكه مي شه با كدهاي بورلند توي ويژوال هم برنامه نويسي كرد كه يكي از دوستان لطف كردن و جواب دادن من هيچ وقت نپرسيدم كه c++ بهتره يا visual c ++

"منطقی پشت حرفات نیس"
    منظورتون كدوم حرفامه

بازم يه دنيا ممنون بهتره از اين به بعد بحث هاي علمي تري بكنيم دوست من
    1- گفتیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایشالا موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •