206 اس دی بهترین گزینست.محکم -جادار -کم مصرف
206 اس دی بهترین گزینست.محکم -جادار -کم مصرف
كاملا تاييد ميشه! مخصوصا ايران خودرو! باز اين سايپا قابل تحمل تر هست!
به مد نيست كه داداش! بايد ديد ماشين چي داره! تازه اگه به مد هم باشه، سورن بايد بره جلو بوق بزنه!
سيا جان، حداكثر بودجت چقدر هست؟ بگو تا بهت بگيم چه گزينه هايي داري! در ضمن ميخواي سليقه اي ماشين بگيري يا اينكه به امكاناتش نگاه كني؟ واسه خودت ميخواي، خانواده ميخواي، داخل شهر و ... ؟ اينا همه ميتونن ملاك باشن!
دوست عزیز من تا 18 میلیون میتونم هزینه کنم.میخوام ماشینی بگیرم که نخوام مدام ببرمش تعمیرگاه اذیتم نکنه از نظر موتور و گیربکس و اینجور چیزام خوب باشه امکاناتشم برام مهمه ولی در درجه دوم.واسه خودم میخوام یه چیزم بگم من مسافرت زیاد میرم داخل شهرم که هر روز باید برم.دیروز که قیمتهارو دیدم دیدم نوشته پروتون 4 در 16 میلیون برا همین گفتم ببینم نظر بچه ها در مورد پروتون چیه .در هر صورت ممنون میشم با این چیزایی که گفتم منو راهنمایی کنی![]()
به نظر من به جای این ماشینای زپرتی برو یکی ازمدلهای کادیلاک رد انتخاب کن حالشو ببر.
فراموش نکن این فقط یه نظر شخصیه!![]()
به نظر من فکر پارس رو که کاملا از ذهنت پاک کن ! مگر اینکه پولت زیادی کرده باشه ! اون ماشین نهایتا 12 باید قیمت داشته باشه !
سورن خیلی از پارس بهتره !
ورنا از هر دوشون بهتره !
من فکر کنم همه تقریبا" میگن ورنا از اون دوتا بهتره ممنون از همه دوستان بابت راهنماییاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)