1. آزادی، امنیت ، زیبایی ، تنوع زیادی داره و در انتخاب دستمون زیادی بازه، مجبور به استفاده ی یه نرم افزار خاص نیستیم(مثلا IE در ویندوز اکثرا استفاده میشه یا حتی اینکه 1 کانکشن داره و...)، اینکه کارمون خلاف نیس و هر کاری میکنیم مجازه و...
2. 7 ماه میشه آشنا شدم، قبلش چیزایی شنیده بودم ولی اطرافیان گیر دادن گفتن اگه خوب بود همه جامعه استفاده میکرد(1 سال قبلش، 13 ساله بودم اون موقع و میگفتن بچه ای همه دارن با ویندوز کار میکنن، تو هم کار کن) 7 ماه پیش سر چیزای الکی درباره شبیه سازی فوتبال و... با هم حرف میزدیم که فهمیدیم با لینوکس فقط میشه(میخواستیم / میخواهیم شرکت کنیم سال دیگه ) رفتم پیش یکی از معلم معلم کامپیوترام گفت نصب کن! بقیه زیر با نرفتن و بیخیال شبیه سازی شدن ولی اون معلم زیاد برام از مزایاش صحبت کرد، منم داشت خوشم می اومد تا اینکه 5 تا دی وی دی اوبونتو 7.10 و دی وی دی سوزه 10.1 رو بهم داد، گفت یه swap با یه ext یادت باشه حله!(یادم نموند!! زنگ زدم بهشون موقع نصب اوبونتو).
کم کم زیاد آشنا شدم و اشکالامو ازشون میپرسیدم تا اینکه با اینترنت کم کم نیازامو رفع کردم.
چه داستانی گفتم نه؟
3.یکیش اینکه جلوی تکثیر غیر قانونی ویندوز رو بگیرن(چون گرونه همه میات لینوکس!) . پشتیبانی دولت از هکر ها و تروجان سازها!!!!!!
4. اوبونتو، باهاش راحت بودم. دی وی دی هاش هم که هست. اون اولا 1 هفته اوبونتو بودم هفته دوم رفتم سراغ سوزه (نصبش کردم با KDE قشنگ بود!)و اوبونتو خاک خورد بعد 1 ماه دائمی با اوبونتو بودم(مودمم با سوزه نمیساخت ضمن اینکه دی وی دی های اوبونتو رو داشتم)، سعی هم کردم سوزه رو ول نکنم.(مشکل مودممو فهمیدم!)
5. همون معلمم ، اینجا، جاهای دیگه ی اینترنت(گوگل و...)
6.از عید دگردیسی کردم! دگردیسیم جوری بود که دوزیستیم رفت!! ولی 2 هفته میشه یه ویندوز نصب کردم، الان فهمیدم مودممو تو سوزه چیکار کنم! ویندوز رو میرم پاک کنم!!(همین الان فهمیدم، الان هم ویندوزو پاک میکنم و دوباره با اوبونتو و سوزه کار میکنم.)