دوستان عزیز میشه بگید واسه 405 چه رینگ و لاستیکی بخرم خوبه و واسه ماشین هم ضرر نداره.خواهشا کامل بگید . مثل سایز و مارک رینگ و لاستیک و تمام چیزای مهمی که من نمیدونم .مرسی
دوستان عزیز میشه بگید واسه 405 چه رینگ و لاستیکی بخرم خوبه و واسه ماشین هم ضرر نداره.خواهشا کامل بگید . مثل سایز و مارک رینگ و لاستیک و تمام چیزای مهمی که من نمیدونم .مرسی
سلام
روی سمند ها و پارس های ELX رینگ 15 اینچی هست
حداکثر رینگ 16 اینچی بگیرین
اگه مدلی رو انتخاب کردین که سایز رینگ و لاستیک ها در جلو و عقب متفاوت باشه و عقب پهن تر باشه
عقب 215 و جلو 205
پیشنهاد من رینگ های OZ هست که قیمتشون رو ندارم و با لاستیک های 195 خیلی به ماشین میان
البته 205 هم قابل استفاده هست![]()
درود
من میخوام رینگ فابریک سورن را بفروشم به جاش 16 BBS یا OZ یا WORK بخرم. به نظر شما رینگ فابریکا چقدر میخرند ؟وقیمت مار ک هایی که گفتم با لاستیک 195 چقدر میشه؟![]()
سلام بر اساتيد محترم از جمله چند سوال
لاستيك هاي ماشين ميخوام تعويض كنم با جستجوهايي كه كردم گويا لاستيكهايي هست معروف به كائو چو كه با تيكاف كشيدن بسته به نوع رنگي كه روي لاستيكه دود رنگي و صداي جيغ عجيب ميدن خواستم ببينم كسي آماري قيمتي چيزي داره؟ يا عكسي
گويا كه كركره اين تاپيك پايين كشيده شده؟ درسته؟
رضا جان بسته نشده
ولی من تا الان در مورد این لاستیک ها چیزی نشنیدم
احتمالا بقیه هم اطلاع کمی نسبت به این لاستیک ها دارن که چیزی جواب ندادن
شاید رامین در مورد این لاستیک ها اطلاعی داشته باشه
منم خبری ندارم رضا جان
اصولا بیشتر لاستیکا ترکیبات کائچو دارن
ولی اینی که تو گفتی واقعا برای منم تازگی داشت .
لطفا اگه مي شه منو راهنمايي كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترکیبی که گفتی واسه ماشینایی خوبه که چرخ محرکش عقب (به عبارتی دیفرانسیل عقبن) ولی پژو و پرشیا محرک جلو هستن.
سلام
دیروز 4حلقه رینگ اسپرت که واسه 405 بود و البته دست دوم هم بودن رو میخاستم رو ماشینم سوار کنم ولی بهش نمیخورد.
مگه رینگ گل با ماشینای فرانسوی فرق میکنه؟
میشه راهنماییم کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)