دوست عزيز من وقتي گوشيو وصل ميكنم فقط درايو E رو ميخونه نه c با PC Suit هم نتونستم يا حتي از My computer با show all hidden files ميشه راهنمايي كنين؟![]()
دوست عزيز من وقتي گوشيو وصل ميكنم فقط درايو E رو ميخونه نه c با PC Suit هم نتونستم يا حتي از My computer با show all hidden files ميشه راهنمايي كنين؟![]()
Last edited by hidalgo_o_139141; 18-07-2008 at 12:46.
دوست عزیز گوشیتون را با حالت date trafsfer به کامپیوتر متصل کنید
یا فایل ها را به گوشی منتقل و با یه فایل منیجر(مثلexplore) به پوشه ذکر شده انتقال بدین...
.
.
.
![]()
Last edited by sourena_8888; 19-07-2008 at 13:16.
عزيز با data transfer هم كه وصل مي كنم فقط مموري رو ميخونه نه درايو c رو، من آخرين ورژن explore رو هم دارم اما فايل private رو نشون نميدة!!!!!!!!![]()
اولا با xplore می تونید این پوشه رو ببنید به شرطی که اول دکمه 0 (صفر) رو بزنید و بعد تیک مربوط به نمایش فایل های مخفی و سیستمی رو بزنید تا پوشه Private واستون ظاهر بشه.ثانیا این پوشه باز نمی شه در حالت عادی! شما اول باید گوشیتونو به روشی که تو انجمن S60 v3 توضیح داده شده هک کنید تا به داخل این پوشه دسترسی داشته باشید.
Last edited by *عیسی*; 04-08-2008 at 00:03.
گوشی باید هک بشهچطوری به پریوایت درایو c دسترسی پیدا کنیم ؟؟؟
با xplore هرکار کردم نشد
لطفا راهنمایی کنید
از یه برنامه دیگه استفاده کنیدعزيز با data transfer هم كه وصل مي كنم فقط مموري رو ميخونه نه درايو c رو، من آخرين ورژن explore رو هم دارم اما فايل private رو نشون نميدة!!!!!!!!![]()
برای دیدن فایلا
explore گاهی اوقات مشکل درست میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)