با عرض شرمندگی باید بگم به دلیل اینکه مشکلاتی پیش اومده من مجبورم لینکهای دانلود رو پاک کنم
خدا رو چه دیدی اگه اجازه دادن قفل (ش ت اب) رو میزارم با آموزشش
اونم دسته کمی از این نداره
با عرض شرمندگی باید بگم به دلیل اینکه مشکلاتی پیش اومده من مجبورم لینکهای دانلود رو پاک کنم
خدا رو چه دیدی اگه اجازه دادن قفل (ش ت اب) رو میزارم با آموزشش
اونم دسته کمی از این نداره
کس دیگه ای این قفلرو نداره ؟!! این دوست ما که کلاس گذاشت!!!!!
این برنامه خیلی وقت پیش توی فروم های دیگه معرفی شده بود... که البته مجموعه ناقص هست و به هیچ دردی نمی خوره... اگه همون مجموعه باشه!!! که البته چیز جدیدتری من ندیدم... زیاد نمی خواد دنبالش باشین... اگه وقت کردم آپلود می کنم.کس دیگه ای این قفلرو نداره ؟!! این دوست ما که کلاس گذاشت!!!!!
من کلاس نزاشتم داداش عذر خواهی کردم ولی من به دستور مدیرهای اینجا این لینک رو پاک کردم
یه نگاهی به بعدش هم بکن ببین چی بسته !!!!!!!!!!!!
فکر نکنم نگهبان از این مجموعه ورژن جدیدی از اونو داده باشه !!!! شاید یه آپدیت باشه که خیلی نمی تونه کامل کننده این برنامه از بیس باشه .....
و شاید مقصود از ناقص لینک های گسترش یافته ای باشه که برنامه های همراه دیگه نر مافزار همراهش نیست ، باشد .
همون اول نزدتد : که برای ساختار است و با قوانین مشکلی ندارد !!!!!!!!!!!!
به هر حال ....
موفق باشید .
Stardust جان ممکنه لینک مستقیم قفل ن گ ه ب ا ن و قفل ش ت ا ب رو برامون بزاری؟ لینکا خرابن!
مرسی.
اگه امکان پست کردنشونو داری که چه بهتر. بهم ایمیل بزن عزیز برادر.
ali_2roudian@yahoo[DoT]com
مرسی.
سلام .
شايد من بتونم كمكت كنم اگه آدرس يا لينك فايل رو بهم بدي . من با خيلي از برنامه هاي قفل گذار ايراني مثل كولاك و نگهبان كه مخصوص جلوگيري از ايميج گرفتن بود كار كردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)