من که هنوز باهاش حال نکردم
مخصوصا اون 2 دقیقه ای که اول به یکی وقت میده واقعا دور از ادبه
اون قسمت که من دیدم با بهنوش بختیاری داشت حرف میزد یهو قطع کرد فکر کردم شوخی داره میکنه
خیلی این حرکتش افتضاحه
من که هنوز باهاش حال نکردم
مخصوصا اون 2 دقیقه ای که اول به یکی وقت میده واقعا دور از ادبه
اون قسمت که من دیدم با بهنوش بختیاری داشت حرف میزد یهو قطع کرد فکر کردم شوخی داره میکنه
خیلی این حرکتش افتضاحه
البته خب مثلا ديشب ديدي چقدر قشنگ رادان سر 2 دقيقه تموم كرد؟. اونم بايد خودش تموم مي كرد![]()
برای این که سال قبل بیشتر چهره ها ی معروف رو تو برنامشون آورده بودن امسال دیگه هیچ کس نیست که بیاد برای همین جذابیت برنامه پایین اومده اما حالا ادامه داره باید ببینیم که چه کسایی رو میارن؟
مهمون دیروزشون ( هنگامه قاضیانی ) خوف بود
حرفای جالبی می زد
اما رشیدپور هنوز همان است که بود
همون سوالای داغون
همون لپ تاپ بازیاش که آقا من خیلی تکنولوژیکی ام
کلا که تکرار شب شیشه ای و عبور شیشه ایه به نظرم
تنها تفاوتش هم اسمش و دکور زشتشه![]()
جمعه میخوان " مهران مدیری " رو بیارن ...
ضمن اینکه اون زمان که سوال برنامه شون به مهمون برنامه ربط داشت خیلی بهتر بود ... مهمون برنامه ستاره اسکندریه بعد سوال مسابقه شون در مورد استعفای حاجی فیروز بید !!!مثلا اومدن خلاقیت به خرج بدن ...
![]()
Last edited by S@eid; 20-05-2008 at 09:23.
آره بابا تكراري و تكراري و تكراري ............
از هنرمندان پیش کسوت بیاره بد نیست.
یا مثلا از چهره های ورزشی.
بچه ها امشبش قشنگ بودش .مهران مديري يلي باحال بود براي اولين شب من خوشم اومد . اخرشو ديديد؟ همونجا كه اسم ميگه بايد يه كلمه بگن .گفتش جواد رضويان مهران مديدري برگشت گفت خيلي بي معرفت. خيلي اين حرفش معني داشت. دليل درگيريشون چي بوده؟
دوستان اگر ميشه اين قسمت مصاحبه با مهران مديري رو قرار بدين....خيلي دوست دارم ببينمش...اگر رپيدشير باشه كه عالي ميشه!!!
دوست عزیز برات راپید پیدا نکردم اما این دو تا هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)