تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: ؟ راه های جلوگیری اتقال فایل از Cd به Hdd ?

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

من میخام مقداری فایل pdf رو توی پوشه طوری رایت کنم که نه بشه از روی سی دی کپی برداشت نه بشه فایلها و پوشه های سی دی رو روی هارد کپی کرد....

برای مشکل اول راه حل پیدا کردم ولب برای مشکل دوم نمیدونم از کدوم برنامه و یا هر چیز دیگه استفاده کنم لطفا کمک کنید ...

در ضمن اون روش هایی که تو پست اول گفته شد دادن نام غیر مجاز به فا یلها <<< من امتحان کردم ولی بعد از رایت روی سی دی فایلها بوی سی دی اجرا نمیشن در واقع من میخام که فایلها به خوبی اجرا بشن ولی کسی نتونه روی هارد کپی کنه

مفهوم بود.......

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

من میخام مقداری فایل pdf رو توی پوشه طوری رایت کنم که نه بشه از روی سی دی کپی برداشت نه بشه فایلها و پوشه های سی دی رو روی هارد کپی کرد....

برای مشکل اول راه حل پیدا کردم ولب برای مشکل دوم نمیدونم از کدوم برنامه و یا هر چیز دیگه استفاده کنم لطفا کمک کنید ...

در ضمن اون روش هایی که تو پست اول گفته شد دادن نام غیر مجاز به فا یلها <<< من امتحان کردم ولی بعد از رایت روی سی دی فایلها بوی سی دی اجرا نمیشن در واقع من میخام که فایلها به خوبی اجرا بشن ولی کسی نتونه روی هارد کپی کنه

مفهوم بود.......
    MoleBox رو تست كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

ولی MoleBox فقط میتونه فایلها exe رو محافظت کنه ..نه ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

شما فرض كن يه اتوران داري كه كارش نشان دادن يك سري عكسه اما نميخواي كسي به عكس ها دسترسي داشته باشه درواقع ميخواي فقط اتوران خودت به عكس ها دسترسي داشته باشه مياي با MoleBox فايل exe ات و عكسها رو با هم پك ميكني تا فقط يك فايل exe داشته باشي(البته عكس فقط يك مثال بود و ميتونه هر فرمتي باشه)البته اميدوارم اتورانت mmb و امثالهم نباشه وگرنه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

خوب مثل اینکه یواش یواش داره حالیم میشه یعنی شما میفرمایید که من اون فایلها رو که نمیخام کپی بشه براشون یه اتوران درست کنم بعد هم اتوران رو به برنامه ببرم با اون فایلها پک کنم و اون پک ساخته شده را روی سی دی رایت کنم...منظورتون همین بود دیگه نه......
    در برنامه قفل گذاری باید تنظیماتی خاصی بدم یا نه به هیچی دست نزنم و یه سوال دیگه اینکه من اتوران رو با برنامه auto play media studio ميسازم آیا پشتیبانی میشه یا نه باید به فکر ساخت با یه برنامه دیگه باشم ...

مرسی اگه راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

درسته
    تست نكردم ولي احتمال خيلي زياد با Ams به مشكل ميخوري.بهتره با وي بي دلفي يا سي اتورانتو بنويسي تا هيچ مشكلي پيش نياد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

درسته
    تست نكردم ولي احتمال خيلي زياد با Ams به مشكل ميخوري.بهتره با وي بي دلفي يا سي اتورانتو بنويسي تا هيچ مشكلي پيش نياد.
    هخامنش جان من که برنامه نویسی باد نیستم ......اگه میشه برنامه معرفی کن :::

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

والا من خودم يا با وي بي مينويسم يا دلفي تجربه اي هم كه رو اتوران سازها داشتم اغلب با MoleBox مشكل داشتن به هر حال بهتره خودتون تست كنيد ببينيد اتوران ساز سازگار با MoleBox چيزي پيدا ميكنيد يا نه.

داره خودمونی میشه novel-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    near you

پيش فرض

آقا جون من کمک کنین.این همه پست گذاشتین تو هر کدوم یه برنامه نوشتین.بعد هم ازش ایراد گرفتین!!!حالا من نمیدونم از چه برنامه ای استفاده کنم!
    1=میدونین من برنامه ی WTM cd protect رو دارم ولی نمی دونم چه جوری ازش استفاده کنم.لطفا" به طور قدم به قدم آموزش بدین.
    2= برنامه ای هست که از اون هم قوی تر باشه؟؟؟که اصلا نشه قفل سی دی رو شکست؟؟؟؟
    3=راستی این برنامه ها چه نوع فایل هایی رو پشتیبانی می کنن؟؟؟؟
    4=اگه اتوران با برنامه MMB ساخته بشه میشه روش قفل گذاشت؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •