من دنبالش نمیرم
در قسمت کرک و سریال درخواست بده اگه خبری شد ما رو هم بی خبر نزار![]()
من دنبالش نمیرم
در قسمت کرک و سریال درخواست بده اگه خبری شد ما رو هم بی خبر نزار![]()
يعنی اگر ورژن بيسيک هم بده مشکلی پيش نمياد؟ لازم نيست پريميوم باشه؟!
نه لازم نیست.ماله خودمم پرمیوم نیست.هر بازی هم میشه بازی کرد.
سلام. من آنريل رو گرفتم اما چند تا مشکل اساسی دارم.
1- اینکه من تمام مراحل رو طبق راهنما انجام دادم. اول هاماچی رو آن کردم. بعد وارد سروری که پسوردشو داده بوديد شدم. بعد رفتم تو بازی يک پروفايل برای خودم ساختم. بعد رفتم تو مولتی پلير و سرور رو گزاشتم رو لن. اما رو لن نميشه مود بازی رو انتخاب کرد.! اما تو راهنما گفته که اینکارو بکنيد. عجيبه.!! بعد که ميزنم سرچ کنه هيچی پيدا نميکنه. اما موقعی که سرور رو ميزارم رو اینترنت يک عالمه سرور پيدا ميکنه که وارد هيچ کدوم نشدم.!
با توجه به کارهايی که کردم ، بگيد درسته يا نه؟
تاحالا کيا این بازی رو آنلاين تجربه کردن؟ تورو خدا کمکم کنيد که 3500 علکی پول به دی وی ديش نداده باشم.!
آره راس ميگي من حواسم نبود ببخشيد
بعد که ميزنم سرچ کنه هيچی پيدا نميکنه. اما موقعی که سرور رو ميزارم رو اینترنت يک عالمه سرور پيدا ميکنه که وارد هيچ کدوم نشدم.!
با توجه به کارهايی که کردم ، بگيد درسته يا نه؟
تاحالا کيا این بازی رو آنلاين تجربه کردن؟ تورو خدا کمکم کنيد که 3500 علکی پول به دی وی ديش نداده باشم.!
خوب بايد اول بايد با يه نفر كه تو هاماچي آن هست قرار بزاري تا يكيتون host شه يكيتونم join شه.
تو هاماچی چطور مشخص ميشه که کی آنلاين هست و کی آفلاين؟ علامتش چيه؟ بعد نميتونم وارد اون سرور های ديگه بشم؟ يکسری زدم روشون که نوشت کانکتينگ اما يکمقدار واستادم. نرفت تو ، منم بيخييال شدم.!
خوب اگر ميخوايم خودمون بازی کنيم که بياين تو همين تاپيک قرار ها رو بزاريم ديگه. من پايم حسابی. حداقل 8 نفر بشيم که دوتا تيم 4 نفره بازی کنيم.
تو هاماچي كنار هر يوزر يه ستاره يا يه دايره هست.اگر اون دايره يا ستاره سبز بود(چشمك زن نباشه)اون يوزر آنه. من كه فعلا تا تابستون ديال ام.اون سرور هاى ديگه هم باس بازيت اصل باشه.![]()
دو نتورك آمريكايي كه با ورژن 1.2 كار ميكنند:
1-
Network:URT3 FM3
Password:urt3
2-
Network:URT3 FM5
Password:urt3
البته تقريبا هر دوشون عين هم اند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)