کار هر دو در یه سطح هست !
اما کارهایی با آهنگ سازی بهتر و تکست هایی دور از مسائل اجتماعی همیشه از طرف گروه زدبازی عرضه می شه .
دلیل اینکه طرفدارهای زدبازی کم شده اونه که از مدت عرضه آخرین آهنگشون خیلی می گذره....
من به هیچ کدوم رای نمی دم ..
کار هر دو در یه سطح هست !
اما کارهایی با آهنگ سازی بهتر و تکست هایی دور از مسائل اجتماعی همیشه از طرف گروه زدبازی عرضه می شه .
دلیل اینکه طرفدارهای زدبازی کم شده اونه که از مدت عرضه آخرین آهنگشون خیلی می گذره....
من به هیچ کدوم رای نمی دم ..
سلام رفیق
آخه چرا گفتیغیر از اینا خیلی های دیگه هستن که کاراشون عالیهوالا دیگه الان جز این 2 تا از کسه دیگه ای هم میشه ادم خوشش بیاد؟
از جمله Bibak / rezaya&2afm / tohi /و.... /
البته نظر شما محترمه...
من تقریبا تا یه سال پیش قبولشون داشتم ولی دیگه الان نه JUST HESAM STEPS AND EMAD PIT BOY هیچ
کس به نسبت صدای جدیدی رو به نسبت یاس توی رپ فارس آورد به نظر من سروش توی تکست قوی تره ولی یاس قوی نیست توی گفتن تکست توی بیت هم که هر چند وقت یه بار یکیشون بیت شاخی میده بیرون کلا رایی برای این دوتا ندارم
من با نظر شما 100٪ موافقم
چون جفتشون عالین
ولی یاس عالی تره و عالی تر خواهد بود...
only yas
ببخشید رفیق خیلی دوست دارم دلیلش رو بدونم...
.................................................. .................................................. .................
تایید میشه!!![QUOTE]منم از موزیکهای جفتشون رو گوش می کنم ولی با یاس بیشتر حال می کنم[/QUOTE]
من با هیچ کس بیشتر حال می کنم
یاس رو باید استاد خانوادگی خوندن ایرون دونست
اخه یکی نیست بش بگه به ما چه تو توی شهر مرزی بودی یا اینکه بابات از فلانی چقدر چک داشت؟؟؟؟؟
سلام به همگی...
چیزی که می خوام بگم کلی هست و منظورم فقط الان نیست؛ لطفا از هر گونه درگیری خودداری کنید.
همین...
درسته درسته
درسته! حرف جالبي بود، دقت كه كردم، ديدم راست ميگيا!منم از موزیکهای جفتشون رو گوش می کنم ولی با یاس بیشتر حال می کنم
همه آهمگهای یاس رو گوش می کنم ولی همیشه وقتی دارم آهنگهای هیچکس رو گوش می کنم باید بعضی هاشو رد کنم
هر دو خوبن
اما نكته اينجاست كه متن ترانه هاي ياس طوري هست كه حرف دل جوون و پيره! به همه اميد ميده و به دل خيليا ميشينه، ميشه گفت يه جورايي سنگين تر هست!
اما هيچكس به نوعي جوون تر مي خونه، با انرژي تر، حالا شايد بعضي آهنگاش معني و محتواي خاصي نداشته باشه اما براي داشتن لحظه اي شاد، فوق العاده هست. هر چند هيچ كس هم آهنگ هاي با محتوا داره مثل همون كه درباره ي شهر تهران خوند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)