تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: تشخیص چندمین صفحه پرینت شده

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توجحتان
    توجه تان
    ديدم در تالار دلفي به مبحث مهم املا زياد پرداخته نشده گفتم بابي براي آينده باشه!
    شما فرض کنید یک pdf دارین که تعداد صفحات آن 9999999999999999999999 می باشد. میخواهید این صفحات را پرینت بگیرید و صفحات شماره صفحه ندارند. در وسط پرینت گرفتن بنا به دلایلی برق پرینتر قطع می شود و بافر پرینتر خالی می شود. بعد از برطرف کردن مشکل برق دوباره می خواهید پرینت را ادامه دهید. اما نه فرصت شمردن صفحات را دارید و نه می دانید که از کدام صفحه پرینت مانده است. حال مشکل نمایان می شود.
    اگر تعداد صفحاتی را که پرینت گرفتیم (یعنی قبل از قطع برق) در جای دیگری ذخیره کرده باشیم حال خیلی راحت میتوانیم به پرینتر بگوییم از صفحه x تا صفحه y پرینت بگیر.
    باز اگه نتونستم مشکل را توضیح بدم بگین تا بیشتر توضیح بدم.
    skmkh6056 عزيز اين موضوع رو قبلا هم توضيح داده بوديد. منظور نانفورس اين هست كه از چه ابزاري اسفاده مي كنيد؟ اگر هم مستقيما با printer كار ميكنيد از چه كدي استفاده مي كنيد؟

داره خودمونی میشه skmkh6056's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من نمیدونم شما دنبال چی هستین. اینجا سایت برنامه نویسان هستش و هرکسی مشکلات خودشو در بخش مربوطه مطرح میکنند.
    من میخوام برنامه ای با دلفی بنویسم که تعداد صفحاتی که توسط پرینتر پرینت شده را در یک متغیر زخیره کنم کاری هم به این ندارم که چه کسی با چه نرم افزاری به پرینتر اطلاعات جهت پرینت شدن فرستاده فقط میخوام تعداد صفحات پرینت شده را بدست بیارم. با اگه توضیح خواستین در خدمتتون هستم

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزيز ما كه داريم فارسي صحبت مي كنيم. برنامه شما اطلاعات رو به پرينتر مي فرسته يا برنامه هاي ديگه
    اگر برنامه شما، اين كار با چه ابزاري صورت ميگيره؟ (quick,fast,rave,crystal,...) حالا باز توي پست بعدي بگيد اينجا سايت برنامه نويسيان هست
    Last edited by F A R H A D; 06-05-2008 at 15:25.

داره خودمونی میشه skmkh6056's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزيز ما كه داريم فارسي صحبت مي كنيم. برنامه شما اطلاعات رو به پرينتر مي فرسته يا برنامه هاي ديگه
    اگر برنامه شما، اين كار با چه ابزاري صورت ميگيره؟ (quick,dast,race,crystal,...) حالا باز توي پست بعدي بگيد اينجا سايت برنامه نويسيان هست
    متن پست قبلی را اینجا Copy میکنم و لازم میدونم دوباره توضیح بدم که من کاری با پرینت گرفتن ندارم. شما فرض کنید پرینت را از برنامه Word میگیرین. من فقط تعداد صفحات چاپ شده را میخوام بدست بیارم. و اما متن پست قبلی. لطفا با دقت مطالعه بفرمائید.
    (*)
    ............... کاری هم به این ندارم که چه کسی با چه نرم افزاری به پرینتر اطلاعات جهت پرینت شدن فرستاده فقط میخوام تعداد صفحات پرینت شده را بدست بیارم.........
    (*)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •