حالا من که گوشیم 2310 هستش باید چه کار کنم؟!!!!
یا حق
حالا من که گوشیم 2310 هستش باید چه کار کنم؟!!!!
یا حق
گوشی شما برنامه خور نیست ولی من نوکیا 2310 دیدم که تمام فارسی هست. (مال فامیلمونه)
به احتمال زیاد میتونید با فلش اون رو فارسی کنید. ببرید به یه تعمیرات نرم افزاری موبایل.
تنها و تنها راه براي نوشتن گچ پژ براي بنده با گوشي ان 70 كه كارم رو فوق العاده آسون كرد اين بوده
كپي ميكني توي c:\system\fonts اگه فونتز وجود نداشته باشه بسازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد ميشه توي درايو E نصب بشه تا راه فرار مشكل احتمالي وجود داشته باشه.
این فقط یه فایل فونت هست که کمک میکنه تا این 4 حرف رو ببینید. چطور تایپ این چهار حرف رو انجام میدی؟
شرمنده روش رو اشتباه گفتم
راه درست رو تا چند مين ديگه ميگم تا بتونيد فارسي بنويسين
سلام دوباره
روش درست اينه
فايل زير رو دريافت كرده
به مسير c:\system\data برين و يه دايركتوري به نام Multitap بسازين و فايل دانلود شده رو داخل اون paste كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشي رو ريستارت كنيد و توي جايي كه ميخواين فارسي بنويسن برويد و دكمه مداد رو زده و زبان نوشتن رو انتخاب كنيد
اگه توجه كنيد يه زبان اضافه شده به گزينه آخر كه هيچ چيزي نوشته نشده
اون رو انتخاب كنيد و به راحتي فارسي بنويسيد.
100%كار ميده![]()
سلام
ولي من سرچ كردم به نتيجه اي نرسيدم.
بهتر قبل از این همه زحمت یه نگاهی به پست شماره 10 مینداختی.
تو همین روش من رو توضیح دادی!!!!
یه روش ساده وجود داره. اول فونت گوشیتونو عوض کنید و فونتی که حروف پژگچ رو نشون می ده مثل tahoma رو رو گوشیتون نصب کنید. (نحوه ی عوض کردن فونت تو امضام هست) .حالا گوشیتون این حروف رو نشون می ده اما چطوری تایپ کنید؟ حالا از یکی از دوستاتون که گوشیش پژگچ رو تایپ می کنه بخاید واستون یه اس ام اس که متنش همین پژگچ هست بزنه و اون اس ام اس رو تو Draft یا یه جای مطمعن تر مثل Template نگه دارید و هر وقت به اون حروف نیاز داشتید کپیش کنید تو قسمت Write message و ازشون استفاده کنید . یا می تونین از تو کتمپیوتر این حروف رو بریزید تو گوشیتون اگه همچین دوست با مرامی نداشتید که 1 اس ام اس بهتون بده!! به همین راحتی. موفق باشید.
تو نه شما
خوب حالا من نوشتم شما چرا جوش ميزني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)