تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سوال در مورد adorage

داره خودمونی میشه lolipop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    homeless

پيش فرض

مرسی شهروز جان اما مشکل من از premiere یا adorage نبود.من دفعه اولم بود که adorage روی

premiere نصب می کردم بخاطر همین فکر می کردم همه اون افکت ها و ترنز ها یهو تو فولدر پروداد

میشینه.

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

با سلام ؛
    دوست عزیز گاهی این مشکلی که شما پیدا کردید در هنگام نصب Adorage برروی پریمیر 2 و cs3 ممکنه پیدابشه ... خب خدا رو شکر که مشکل شما حل شد ، اما دو نکته برای دوستان میگم شاید بدردشون بخوره :

اول اینکه بعد از نصب Adorage اگر درست نصب شده باشه ، باید یک فولدر جدید در قسمت Video Transitionsبه وجود بیاد که داخل آن یک Transition به نام Adorage Magic وجود خواهد داشت که می توان بروی کات ها از آن استفاده کرد و برای تنظیمات تخصصی آن از قسمت effect controls استفاده کرد .

اما نکته دوم و مهم اینکه اگر شما بیشتر از یک ورژن از پریمیر را بروی کامپیوتر خود نصب کرده باشید ( مثلا ورژن 1.5 و 2 ) ممکنه این پلاگین فقط برروی یکی از این دو ورژن پریمیر قرار بگیره ، در اینصورت باید به دایرکتوری All programs بروید از آنجا به فولدر آن پریمیری که adorage روی آن نصب شده وارد شوید ، در قسمت plug-ins فایلی به نام fx-adorage را پیدا کرده و آن را کپی کنید ؛ سپس به فولدر plug-ins آن پریمیری که Adorage را نصب نکرده رفته و در قسمت en-US آن را paste کنید ... بهمین راحتی در هر دو ورژن پریمیرتون Adorage را خواهید داشت ...
    گاهی نیز ممکنه با وجود داشتن تنها یک ورژن از پریمیر همین اتفاق بفتد ؛ دلیلش اینه که فایل fx-adorage در جای درست خود قرار نگرفته ، پیداش کنید و در سر جای خودش قرار دهید ...

با تشکر
    ممنون دوست عزیز
    تا حالا این مشکل برام پیش نیومده بود (امیدارم پیشم نیاد)
    ولی بازم ممنون

داره خودمونی میشه lolipop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    homeless

پيش فرض

سلام دوباره بچه ها...

من چند ها adorage اینستال کردم اما فقط یک سورتش میاد بقیش کجا میره؟

داره خودمونی میشه power2e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    اگه چند تا ادوریج هم نصب کنی خودش به طور خودکار قبلی ها رو پیدا میکنه و به وایپ های ادوریج قبلی مجموعه اضافه میشه

داره خودمونی میشه shahroozvaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوباره بچه ها...

من چند ها adorage اینستال کردم اما فقط یک سورتش میاد بقیش کجا میره؟
    سلام ؛

بببین همین جور که دوستمون گفت ، وقتی چندتا Adorage نصب می کنی ، همشون یک جا قرار میگیرن ... فقط باید اینو بدونی که همه اینها فقط از طریق همان یک فایل ترنزیشنی که در پوشه ProDAD قرارداره اعمال میشه ... یعنی شما از همون ترنزیشن قبلی استفاده کن ، اما در تنظیمات اون میبینی و میتونی از برنامه های جدیدی که نصب کردی استفاده کنی ( در قسمت Effects Control )

موفق باشید
    Last edited by shahroozvaz; 06-05-2008 at 00:51.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •