ممنون S A M S U N G جان ...
ممنون S A M S U N G جان ...
مخلصیم K2 جان ...
حرف ساسان خان هم خداییش درسته ..
Last edited by S A M S U N G; 02-05-2008 at 11:51.
فروش اپل ، فقط با یه گوشی خیلی جالبه...........!!! بقیه برندها ان تا گوشی دارن ، اپل یه گوشی داره.
سامسونگ جان لطف کردی.
نگارهای از خشایارشا یا اردشیر دوم در حال نیایش اناهیتا
سده ی چهارم پیش از میلاد
موزه ی آرمیتاژ لنین گراد
چرا ؟؟
موزه ی آرمیتاژ لنین گراد؟؟
سامسونگ جان الان چند درصد بازار دست سونیه توی مقاله چیزی نیومده بود ؟ قبلا فک کنم حدود 9 درصد بود ...!
خب همین 1 دونه گوشیش خداییش خیلی توپ بود که کف همه رو برید ! یه جنبه دیگش هم استفاده قدرن و نام و اعتبار اپل بود که فروش خوبی داشت ...
مگه عکس رو نمیبینید شما ؟؟
اونم درستش کردم ...سن پطرزبورگ درستشه ..نه لنین گراد ..ممنون ..
دوستان یه خورده به جمله بندیا دقت کنید!!!
MOTOROLA كه در سال 2007 دومين توليد كننده برتر گوشي موبايل در سرتاسر دنيا بود در اين فصل سهم خود را از اين بازار به 10درصد رسانده است.این در مورد سهم این شرکتا تو بازاره نه رتبشون!!!LG با افزايش سهم خود به 9درصد در فصل اول سال 2008، بزرگترين تهديد براي MOTOROLA به حساب ميآيد.
موتورولا 10 درصد و الجی 9درصد! ok شد؟؟؟
تو این سه ماه سونی اریکسون مگه گوشی شاخی عرضه کرده که بخواد سهمشو تو بازار افزایش بده؟پس سونی اریکسون کجاست؟؟؟؟؟؟برای تولیدxperia شرکت رو تعطیل کردند رفتند holiday???هنوز در مراسم جشن معرفی این گوشی قرار دارند!!!!تولیدش رو هم که ماشاالله به 2009 انداختند!!!!!!!
نکنه فکر کردی چون x1 معرفی کرده پس باید فروش بقیه گوشیاش بره بالا
من منظور از رتبه نفهمیدم یعنی چی ! خب معلومه که این عددها میزان فروش جهانی برندها هستش ...این در مورد سهم این شرکتا تو بازاره نه رتبشون!!!
موتورولا 10 درصد و الجی 9درصد! ok شد؟؟؟
نوکیا : %41
سامسونگ : %16
موتورولا : %10
بقیه برندها میبایست زیر %10 باشند ...
سعید جان مگه سامسونگ و نوکیا گوشی جدیدی توی این 3 ماه وارد بازار کردن ؟ پس چرا سامسونگ %2 و نوکیا %1 افزایش فروش داشته ؟تو این سه ماه سونی اریکسون مگه گوشی شاخی عرضه کرده که بخواد سهمشو تو بازار افزایش بده؟
نکنه فکر کردی چون x1 معرفی کرده پس باید فروش بقیه گوشیاش بره بالا
موفق باشی ...
به خاطر اینکه Se سال موفقی رو پشت سر نگذاشت که حالا بخواد فروشش افزایش پیدا کنه.سعید جان مگه سامسونگ و نوکیا گوشی جدیدی توی این 3 ماه وارد بازار کردن ؟ پس چرا سامسونگ %2 و نوکیا %1 افزایش فروش داشته ؟
موفق باشی ...
مطمئنی که سامسونگ هیچ گوشی رو عرضه نکرد؟ این کمپانی که هفته ای 3-4 تا گوشی میده بازار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)