ممنون عضویت جدیدم تبریک میگم
اینم یه رندر دیگه البته اونیه که پارک کرده
![]()
ممنون عضویت جدیدم تبریک میگم
اینم یه رندر دیگه البته اونیه که پارک کرده
![]()
Last edited by b3dnet; 30-04-2008 at 14:02.
high polygon modeling یعنی اینکه شما بیای هر قسمت ماشین رو جداگانه بسازی مثلا : گلگیر مرحله اول. مرحله دوم : کاپوت مرحله سوم : جلوی ماشین و همینطور تمام قسمت ها رو مدلینگ کنی.
اگه سوالی داشتی بگو تا جواب بدم.
موفق باشی.
این compusite رو با چی انجام دادی ؟ یه توضیح میدی ؟
من چند بار بگم مشکله تو هم همینه که عجولی
بابا من برای ساخت بدنه ی زانتیای جدیدم دو روز وقت گزاشتم
تازه هنوز که نرفتم سراغ جزئیاتش برای همین کامل نشده
چرا یهو میری سراغ کامپوزیت
اول ماشینتو بساز بعد اینا
راستی اسمت چیه؟
خیلی خوبه b3dnet عزیز . فقط مشکل اصلی مادلینگت اینه که سر همه و قسمت جلو شیشه بغل دست راننده خیلی تیزه .
چرا می خوای زود مادلینگ رو سر ته ش رو هم بیاری ؟ به نظر خودت با سه ساعت میشه یه مادل خوب درست کرد ؟
من واسه تانکم تقریبا 12 ساعت وقت گذاشتم ( فقط مادلینگش ) . اگه می خوای کار هات واقعی بشه بیشتر وقت بذار .
یه توصیه خیلی مهم اینه که هر 30 دقیقه یک بار ، به اندازه 5 دقیقه بی خیال مدلینگ شو و سرت رو یه جای دیگه گرم کن . بعد از 5 دقیقه دوباره مدلی رو که انجام دادی رو با دقت و از زوایای مختلف چک کن ببین چه قدر با چیزی که تو ذهنت بوده مطابقت داره ( من خودم همیشه این کار رو می کنم ) . واسه این میگم که وقتی مدام روی یه مدل کار کنی بعد از مدتی قدرت اینکه مشکلات جزئی مدل رو تشخیص بدی ( به دلیل این که مدام باهاش کار کردی ) ، از دست میدی .
هادی جان من این نقل قولو بلد نیستم چه شکلیه حالا ولش درسته من خیلی عجولم نمیدونم چرا می خوام سریع برم دونبال کار های دیگه بعد قضیه این comuzit اگه درست نوشته باشم چیه نکنه یه کاری انجام دادم خودم نمیدونم.. اسم منم بهزاد هستش البته اگه خدا قبول کنه
black جان الان برای آقا هادی نوشتم نمیدونم چرا اینطوریم می خوام سریع کارو تموم کنم البته یکی از چیز هایی که اعصابمو خرد میکنه اینه که ماشینو می خوام خط بندازم نمیدونم چرا همش کار ها میره تو هم .....
سجاد جان اگه منظورت از کامپوزیت اینه که من غکسو با یه عکسه واقعی ترکیب کردم باید بگم که یک box زیر ماشینم گذاشتم و بهش ماده ی Matte/shadow دادم برای همین وقتی یه نور با سایه بهش میده دیگه خوده Box نشون نمیده و فقط اون سایه و ماشینو نشون میده اینطوری میشه که انگار تو محیط واقعیه ....سوال دیگه ای داشتی بپرس
Last edited by b3dnet; 30-04-2008 at 14:37.
آقا این رو آموزش کاملشو نداری؟؟؟؟
نه متاسفاهنه دوست عزیزم.
اگه پیدا کردم حتما میذارم.
زیر هر نوشته ای نقل قول داره اونو بزن درست میشههادی جان من این نقل قولو بلد نیستم چه شکلیه حالا ولش درسته
دقیقا منم هنوز یاد نگرفتمیکی از چیز هایی که اعصابمو خرد میکنه اینه که ماشینو می خوام خط بندازم نمیدونم چرا همش کار ها میره تو هم .....
به آقایون بزرگ میگم میگن وقت نداریم
و همین جوری یه چیزی سره هم میکنن و میگن
آقا خیلی خوبه این کار دقیق بگو چه جوریههههسجاد جان اگه منظورت از کامپوزیت اینه که من غکسو با یه عکسه واقعی ترکیب کردم باید بگم که یک box زیر ماشینم گذاشتم و بهش ماده ی Matte/shadow دادم برای همین وقتی یه نور با سایه بهش میده دیگه خوده Box نشون نمیده و فقط اون سایه و ماشینو نشون میده اینطوری میشه که انگار تو محیط واقعیه ....سوال دیگه ای داشتی بپرس[![]()
شیشه هاشو حداقل بزار قشنگ تر میشه. بعد کارت خیلی شکستگی داره. یه رندر بهتر بگیر ببینیم چطور شده. موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)