تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: در حال ساخت : تانک Challenger

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

black خیلی قشنگ شده ولی دمت گرم بگو این مغزو چه شکلی فعال کردی بعد سیستم PC اگه میشه معرفی کن
    اولا که تا اونجایی که من می دونم همه کاربرای این جا ماشالله مخشون اتمیه ! تو کار بعضیاشون می مونم . هیچ وقت خودتون رو دست کم نگیرید .
    من پدرم مهندس عمرانه . از همون بچه گیم وقتی پدرم نقشه ای می کشید می نشستم کنارش و نگاش می کردم ( + مقادیری آزار و اذیت ! ) . اونم به خاطر این که اذیتش نکنم بهم چند تا کاغذ و و لوازمی که فعلا بهش احتیاج نداشت می داد تا سر گرم بشم . منم با خط کش و پرگار و ... شروع می کردم به کشیدن شکل اسباب بازیام ، واسه خودم مثلا مدل خونه می کشیدم و از این چیزا . حالا هم اگه یه کم مخم تو این زمینه خوب کار می کنه ، همش رو مدیون پدرم هستم .

در زمینه سیستم هم سیستم خودم فعلا اینه ، مشخصات سیستم من :
    پردازنده : AMD 3800 آتلون ، دوال کور
    مادر برد : M2N4-SLI
    رم : دو تا رم دوال چنل 1 گیگی geil ( چهار تا 512 مگی دو به دو مچ ) ، رو هم 2 گیگ رم
    گرافیک : دو تا GeForce 7600 GS ، 512 DDR2 چون مادر بردم SLI ه به هم وصل کردم . البته کارت گرافیک دوم رو 5 ماه پیش خریدم و روش بستم
    هارد : 160 ساتا 2

همینا فعلا کارم رو راه میندازه ، اون کارت گرافیک اضافه هم واسه این خریدم تا ادیت به شیوه آنین اسکین تو فلش رو سریع تر و واضح تر انجام بدم . با یه گرافیک 512 گیر می کنه !!

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

black جان ممنون از لطفت انشاالله این تانک بره به سمت دشمن موفق باشی منتظر ادامش هستم

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

به به
    بلک جان زدی تو کار ربات و تانک و اینا دیگه
    اینم خیلی خوب داری پیش میبریش
    اون کار قبلت هم ندیدم تمومش کردی یا نکردی ... یه سر هم اونجا میزنم
    سیستمت هم واسه کار تری دی خوبه

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اون کارت گرافیک اضافه هم واسه این خریدم تا ادیت به شیوه آنین اسکین تو فلش رو سریع تر و واضح تر انجام بدم . با یه گرافیک 512 گیر می کنه !!
    در این مورد یه کم بیشتر توضیح میدی؟ با فلش کار انیمیشن میکنی؟ سریع تر و واضح تر یعنی چی؟ من که حسابی گیج شدم!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

1

در این مورد یه کم بیشتر توضیح میدی؟ با فلش کار انیمیشن میکنی؟ سریع تر و واضح تر یعنی چی؟ من که حسابی گیج شدم!!

باشه ، توضیح می دم . اولا که من بیشتر از اون که سه بعدی کار کنم ، فلش کار کردم و الان هم کاربر فعال انجمن فلش هستم . در انیمیشن های فلش یک شیوه ادیت که خیلی کاربرد داره اینه که بنا به نیازتون مثلا 40 فریم رو که پشت هم هستند رو با هم می تونید ببینید به این صورت که از اولین فریم با اپتیکی کم شروع میشه تا به فریم اصلی برسه که اپتیکی صفر میشه ( آلفا برابر 100 درصد ) .( اسم این عمل آنین اسکین - پوست پیاز ! - هست ) . به این شکل شما می تونید هر 40 ( یا تعداد بیشتر ) فریم رو با هم مقایسه کنید و در صورت لزوم ادیت کنید . از اونجایی پردازش همزمان 40 فریم ( اونم از نوع وکتور ) واقعا سنگینه به همین دلیل کارت گرافیک اضافه گرفتم .

در ضمن من خودم انیمیشن هام رو به وسیله فلش ادیت می کنم ، به این صورت که رندر های فریم به فریم کاراکترم رو با فرمت IFF ذخیره می کنم و با برنامه FCheck ( همراه میا نصب میشه ) همه رو به png تبدیل می کنم ( برنامه به صورت اتوماتیک هنگام ذخیره به فرمت png پشت زمینه رو به بهترین حالت حذف میکنه ) بعد فریم های png رو وارد محیط فلش می کنم و در یه لایه مرتب می کنم . در اینجا به شیوه آنین اسکین می شه یک دسته دلخواه از فریم ها رو با هم مقایسه کرد و تغییرات لازم رو روی هر فریم اعمال کرد . جزئیات مورد نظرم رو با فلش به فریم ها اضافه می کنم و دوباره با فرمت png از همه فریم های جدید خروجی می گیرم ( اگه لازم باشه پشت زمینه رو هم جدا به همین شکل با مایا می سازم و وارد یک لایه پایین تر از لایه فریم های کاراکتر می کنم ، البته باید تعداد فریم ها و نوع حرکت دوربین یکی باشه )

در این مرحله دوباره با برنامه FCheck تمام فریم ها رو به فرمت ویدئویی مورد نظرم تبدیل می کنم .

می دونم یه کم عجیبه ولی این روشه خودمه و چون به فلش تسلط دارم از این روش استفاده می کنم چون واقعا فلش در زمینه ادیت فریم به فریم قویه . ببخشید اگه یه کم طولانی شد .
    Last edited by blackfox; 29-04-2008 at 20:17.

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باشه ، توضیح می دم . اولا که من بیشتر از اون که سه بعدی کار کنم ، فلش کار کردم و الان هم کاربر فعال انجمن فلش هستم . در انیمیشن های فلش یک شیوه ادیت که خیلی کاربرد داره اینه که بنا به نیازتون مثلا 40 فریم رو که پشت هم هستند رو با هم می تونید ببینید به این صورت که از اولین فریم با اپتیکی کم شروع میشه تا به فریم اصلی برسه که اپتیکی صفر میشه ( آلفا برابر 100 درصد ) .( اسم این عمل آنین اسکین - پوست پیاز ! - هست ) . به این شکل شما می تونید هر 40 ( یا تعداد بیشتر ) فریم رو با هم مقایسه کنید و در صورت لزوم ادیت کنید . از اونجایی پردازش همزمان 40 فریم ( اونم از نوع وکتور ) واقعا سنگینه به همین دلیل کارت گرافیک اضافه گرفتم .

در ضمن من خودم انیمیشن هام رو به وسیله فلش ادیت می کنم ، به این صورت که رندر های فریم به فریم کاراکترم رو با فرمت IFF ذخیره می کنم و با برنامه FCheck ( همراه میا نصب میشه ) همه رو به png تبدیل می کنم ( برنامه به صورت اتوماتیک هنگام ذخیره به فرمت png پشت زمینه رو به بهترین حالت حذف میکنه ) بعد فریم های png رو وارد محیط فلش می کنم و در یه لایه مرتب می کنم . در اینجا به شیوه آنین اسکین می شه یک دسته دلخواه از فریم ها رو با هم مقایسه کرد و تغییرات لازم رو روی هر فریم اعمال کرد . جزئیات مورد نظرم رو با فلش به فریم ها اضافه می کنم و دوباره با فرمت png از همه فریم های جدید خروجی می گیرم ( اگه لازم باشه پشت زمینه رو هم جدا به همین شکل با مایا می سازم و وارد یک لایه پایین تر از لایه فریم های کاراکتر می کنم ، البته باید تعداد فریم ها و نوع حرکت دوربین یکی باشه )

در این مرحله دوباره با برنامه FCheck تمام فریم ها رو به فرمت ویدئویی مورد نظرم تبدیل می کنم .

می دونم یه کم عجیبه ولی این روشه خودمه و چون به فلش تسلط دارم از این روش استفاده می کنم چون واقعا فلش در زمینه ادیت فریم به فریم قویه . ببخشید اگه یه کم طولانی شد .
    خیلی ممنون.از چه روش خوفناکی استفاده میکنی!!! ولی خیلی عجیبه که چرا شما گرافیکتون رو ارتقا دادین.آخه کار شما اصلا گرافیک لازم نداره.فقط سی.پی.یو قوی و رم به مقدار کافی میخواد.همونطور که میدونید تصاویر وکتور برای ترسیم شدن، از توابع و عملیات ریاضی استفاده میکنن.مسلماً همه کارهای محاسباتی به این شکل، به دوش سی.پی.یو هستش و چون شما چندیدن فریم غیر وکتور رو همزمان در فلش دارید، بازم پیداست که به رم زیاد و پر سرعت نیاز دارید. حالا فلسفه اون گرافیک رو نفهمیدم؟

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آفرین کارات همیشه قشنگ هستن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون.از چه روش خوفناکی استفاده میکنی!!! ولی خیلی عجیبه که چرا شما گرافیکتون رو ارتقا دادین.آخه کار شما اصلا گرافیک لازم نداره.فقط سی.پی.یو قوی و رم به مقدار کافی میخواد.همونطور که میدونید تصاویر وکتور برای ترسیم شدن، از توابع و عملیات ریاضی استفاده میکنن.مسلماً همه کارهای محاسباتی به این شکل، به دوش سی.پی.یو هستش و چون شما چندیدن فریم غیر وکتور رو همزمان در فلش دارید، بازم پیداست که به رم زیاد و پر سرعت نیاز دارید. حالا فلسفه اون گرافیک رو نفهمیدم؟
    وقتی 40 تا فریم با اپتیکی متفاوت روی هم میفتند ، اونوقت آن کدام قطعه سخت افزاری است که باید محاسبات درجات و نوع رنگ ها نمایشی را انجام دهد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خب دوستان ، تا اینجا چرخ ها و زنجیرش رو هم مدل کردم :

امشب میشینم پاش ببینم تا فردا صبح تموم میشه یا نه ؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

ایول پسر
    خیلی خوب در اومده
    ادامه بده که باهاتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •