باشه ، توضیح می دم . اولا که من بیشتر از اون که سه بعدی کار کنم ، فلش کار کردم و الان هم کاربر فعال انجمن فلش هستم . در انیمیشن های فلش یک شیوه ادیت که خیلی کاربرد داره اینه که بنا به نیازتون مثلا 40 فریم رو که پشت هم هستند رو با هم می تونید ببینید به این صورت که از اولین فریم با اپتیکی کم شروع میشه تا به فریم اصلی برسه که اپتیکی صفر میشه ( آلفا برابر 100 درصد ) .( اسم این عمل آنین اسکین - پوست پیاز ! - هست ) . به این شکل شما می تونید هر 40 ( یا تعداد بیشتر ) فریم رو با هم مقایسه کنید و در صورت لزوم ادیت کنید . از اونجایی پردازش همزمان 40 فریم ( اونم از نوع وکتور ) واقعا سنگینه به همین دلیل کارت گرافیک اضافه گرفتم .
در ضمن من خودم انیمیشن هام رو به وسیله فلش ادیت می کنم ، به این صورت که رندر های فریم به فریم کاراکترم رو با فرمت IFF ذخیره می کنم و با برنامه FCheck ( همراه میا نصب میشه ) همه رو به png تبدیل می کنم ( برنامه به صورت اتوماتیک هنگام ذخیره به فرمت png پشت زمینه رو به بهترین حالت حذف میکنه ) بعد فریم های png رو وارد محیط فلش می کنم و در یه لایه مرتب می کنم . در اینجا به شیوه آنین اسکین می شه یک دسته دلخواه از فریم ها رو با هم مقایسه کرد و تغییرات لازم رو روی هر فریم اعمال کرد . جزئیات مورد نظرم رو با فلش به فریم ها اضافه می کنم و دوباره با فرمت png از همه فریم های جدید خروجی می گیرم ( اگه لازم باشه پشت زمینه رو هم جدا به همین شکل با مایا می سازم و وارد یک لایه پایین تر از لایه فریم های کاراکتر می کنم ، البته باید تعداد فریم ها و نوع حرکت دوربین یکی باشه )
در این مرحله دوباره با برنامه FCheck تمام فریم ها رو به فرمت ویدئویی مورد نظرم تبدیل می کنم .
می دونم یه کم عجیبه ولی این روشه خودمه و چون به فلش تسلط دارم از این روش استفاده می کنم چون واقعا فلش در زمینه ادیت فریم به فریم قویه . ببخشید اگه یه کم طولانی شد .