سلام به شما دوستان و اسا تید عزیز

من می‌خواهم ویندوز ویستائی‌ که روی لب تاپم نصب شده رو بردارم و بجاش ویندوز Xp بریزم.
ولی‌ وقتی‌ که Cd بوت Xp را میزارم و با اون بالا میام تا درایو را Format و شروع به ر یختن Xp کنم، اصلا به اون قسمت نمیره و Error میده که شما اصلا هارد دیسک رو لب تاپ ندارید.
کلی‌ از تو اینترنت سر چ کردم این مساله رو ولی‌ جایی‌ ندیدم که نحوی این کار رو همه نحوی نصب ویستا و Xp را همزمان به صورت Dual Bios توضیح دادند،
لطفا کمکم کنید تا از ویستا راحت شم .
کلی‌ نرم افزار دارم که هیچ نسخه برای ویستا ندران و امتحانت پایان ترمم هم نزدیک و باید کلی‌ پروژه تحویل بدم.
خیلی‌ عجله دارم،
در ضمن من ایران نیستم و اینجا هم تو این غربت دلم فقط به شما رفقای‌ اینجا گرم.
منتظر راهنماییتون هستم
سلام
ایکاش میگفتی مدل لب تا÷ت چی هست و مشخصات کاملش رو میزاشتی تا دوستان بتونن دقیق تر بررسی بکنن
با توجه به توضیحات شما و راهکارهای ارائه شده توسط دوستان در پستهای قبلی من یه احتمال میدم که توی bios لب تاپت تنظیمات مربوط به بوت اون روی Floppy تنظیم شده و شاید هم در حالت کلی و Default روی فلاپی هستش و اینجاست که میخوای ویندوز رو تعویض بکنی آدرس بوت سیستم فلاپی رو درخواست میکنه که cd رو نمیشناسه باید بوت bios ت رو به cd یا dvd تغییر بدی که بوت سیستم یا لب تاپت با cd یا dvd تعیین بشه که در اون صورت میتونی هر بلایی دلت خواست سرش بیاری
برای تنظیم اون هم دنبال گزینه ای به این نام توی بایوست بگرد پیداش میکنی boot sequence یا چیزی تو همین مایه ها بگرد پیداش میکنی
موفق باشی