دوست عزیز اونهای که شما میگی free download هست ولی اینهای که من گذاشتم فروشی بود . free download ها همه طرح های قدیمی از رده خارج هستن که ارزش فروش ندارن مجانی برای download میزارن
![]()
دوست عزیز اونهای که شما میگی free download هست ولی اینهای که من گذاشتم فروشی بود . free download ها همه طرح های قدیمی از رده خارج هستن که ارزش فروش ندارن مجانی برای download میزارن
![]()
پانيشر جان چرا فايل رو فشرده نكردي؟
من با بدبختي 2 مگ و800 كيلوبايت رو داونلود كردم بعد با برنامه winrar به صورت best فشرده كردمش ديدم شد 800 كيلوبايت!!! يعني دو مگ كمتر شد!!
به نظرم شما كه كاربر حرفه اي هستي بايد در تمامي زمينه ها حرفه اي باشي وفكر كاربران dial up رو هم بكني كه سرعت داونلودشون يه مورچه در ثانيه هستش!!!
اما الحق كه فايلهاي فوق العاده اي بودند
از حسن توجه شما سپاسگذارم ومرسي بابت زحمات شما
نه هیچ کدومشون فری نیست ...دوست عزیز اونهای که شما میگی free download هست ولی اینهای که من گذاشتم فروشی بود . free download ها همه طرح های قدیمی از رده خارج هستن که ارزش فروش ندارن مجانی برای download میزارن
البته هیچ کدومشون ارزش خرید نداره چون وقتی فایل SWF رو داشته باشی راحت میتونی با SWFDecompiler فایل Fla شو درست کنی و با Fla هم Html و هم یه جورایی PSD شو خودت درست کنی ....
یا اگه عدد 5 رقمی فایل رو تو گوگل سرچ بزنی اگه تمپلیت قشنگی باشه حتما یه نفر هست که کل فایل هاشو برای دانلود گذاشته باشه....
عزیز با تبدیل فایل به Fla کلی از قسمت هاش خراب میشه .
دستت درد نكنه THE_PUNISHER عزيز ...كارت درسته.
با decompiler براحتي ميشه از اينا استفاده كرد من از همين راه خيلي كارا ياد گرفتم....
زیبا بود . سورس ؟
مرسی دوستان هر وقت وقت کنم یکی از این ها براتون میزارم .
بابا ساختن اینا که زیاد سخت نیست
نمونش کار خودم برای سایت خودم رو ببینین
شبیه اینه
البته نه زیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)