حالا بذارید اگه به احتمال 1 درصد هم راه بیفته بهتون میگم سرعتش در چه حد افتضاحیه.
بازم دم ایرانسل گرم. اون موقع که مجانی بود با وجود ترافیک کلی سرعت داشت. (حداقل تو منطقه ما)
حالا بذارید اگه به احتمال 1 درصد هم راه بیفته بهتون میگم سرعتش در چه حد افتضاحیه.
بازم دم ایرانسل گرم. اون موقع که مجانی بود با وجود ترافیک کلی سرعت داشت. (حداقل تو منطقه ما)
اصلا بهش فكر نكنين كه ارزش او فسفري كه واسش مصرف ميشه رو نداره . . .
بابا شماها چرا اینقدر تو آفسایدید (البته جسارتا) منظورم اینه که جوابش خیلی ساده است! ببینید الآن نسل تکنولوژی ارتباطات مخابراتی همراه اول خیلی باشه نسل 2.0 یا نهایتا 2.25 هست! و در نظر داشته باشید که دیتا فقط بر روی نسل 2.75 قابل دریافت است! و تری جی (3g) هم که اسمش روشه برای نسل سومه ! مخابرات برای رسیدن به این امکان باید نسل ارتقا بده که خب مسلما این کار بسیار هزینه و زمانبره زیرا به طور کلی باد زیرساخت ارتباطی تعویض بشه! که مطمئنا براشون خیلی هزینه بر میداره! و اونطور که من شنیدم برای تغییر نسل حداقل به 72 ساعت توقف هرگونه امکانات نیازه یعنی به مدت 3 روز باید تمامی خطها را عوض کرد تا بشه تعغغییرات را اعمال کرد! شما حساب کنید کمه این 3 روز قطعی چه خسارتی به مخابرات خواهد زد(که حالا بشینند حساب کنند میبینند که با فروش و ارائهی خدمات جدید تمام اون پول و بلکه چند برابر را به جیب خواهند زد ولی امان از دست عقل نادان....)
به هر حال قضیه اینه! و مطمئن باشید از این قول و وعیده ها زیاد میشنوید مگر این که تغییری در طرز تفکر بعضی مسئولان پیش بیاد!
قربانتان: مصطفی عشقی
مطمئن باشید وقتی میگن پاییز شما باید روی 30 آذر به بعد حساب کنید.
برو بابا دلت خوشه پارسال هم گفتن پاییز
ولی کو؟
انقدر تجهیزات مخابرات فرسوده و درب و داغون که تا بخاد کل کشور رو پوشش بده کلی زمان مبره.در حل حاضر به دلیل تحریم تجهیزات وارد ایران نشده. حرفهای مخابرات برابر با کشک
اقا ما که ایرانسل داریم و اینترنت هم داریم مگه استفاده می کنیم؟
تازه اینترنت موبایل مثل کامپیوتر نیست که باید گوشی رو ثابت نگه داری تا سند و رسیو قطع نشه.
صفحات دیر لود میشه و خیلی پیش میاد که صفحه رو رفرش کنی.
خلاصه پدرت در میاد.
فقط یه ترفند: اگه از مرورگر اپرا تحت موبایل استفاده کنین فیلترینگ بی فیلترینگ.
به نظرم نکه اینترنت ایرانسل خیلیم خوبه.
من که به شخصه دیگه دایال آپ کامپیوترم را گذاشتم کنار.
همه پست هام را هم تو این سایت تاحالا با ایرانسل دادم.
سرعت دانلودشم که از دایال آپ بیشتره.
من تو ماشین هم چه تو شهر چه بین شهر همش باهاش کار میکنم و ازش لذت میبرم. نیازی به ثابت نگه داشتن هم نداره.
اتفاقاً با تکون دادن گوشی سند و ریسیو بیشتر میشه.
شما شما ایرانسلتون مشکل داره یا گوشیتون 1100 هست!
حد اقل این حرفشون راست از کار درمیاد
.
شما ممکنه به بی تی اس نزدیکی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)