من سورس اون صفحه رو دیدم راستش زیاد جالب نبود
میتونی از دریم ویور استفاده کنی و اشکالاشو پیدا کنی
راستی صفحه Html هست یا از Cms استفاده کردید؟
اگر Html باشه من میتونم تا یه حدی برات درستش کنم ولی اگه زیاد وقت بگیره قولی نمیتونم بدم
من سورس اون صفحه رو دیدم راستش زیاد جالب نبود
میتونی از دریم ویور استفاده کنی و اشکالاشو پیدا کنی
راستی صفحه Html هست یا از Cms استفاده کردید؟
اگر Html باشه من میتونم تا یه حدی برات درستش کنم ولی اگه زیاد وقت بگیره قولی نمیتونم بدم
ولی اگر با فرانت پیچ قدم به قدم طراحی بشه ههم مشکلی گیش نمیاد و هر کاری که انجام میشه در فایرفاکس تست کنیم
با دریم ویور هم میشه![]()
خوب دوستان عزیز مثلا دریم ویور من می خوام قالب رو اصلاح کنم...
چه کدهایی باید حذف بشه یا تغییر کنه؟آیا خود برنامه این کدها رو نشون میده؟
به جای اونا چه کدی باید قرار بدم؟
ممنون...بای
WoW
تا اونجا که من دیدم اوضاعه قالب مقادیری زیادی خرابه و فک کنم اگه از اول پیداش کنی به مراتب کارش کمتر باشه تا ....![]()
آره منم فکر میکنم بهتره کل صفحه از اول طراحی بشه یا اینکه از یه قالب جدید استفاده کنید
ولی چرا آواتارت چپه شده!![]()
Last edited by neopersia; 30-04-2008 at 02:31.
به نظر منم باید از اول طراحی بشه چون هم دردسر کمتری داره و هم غیرهخوب دوستان عزیز مثلا دریم ویور من می خوام قالب رو اصلاح کنم...
چه کدهایی باید حذف بشه یا تغییر کنه؟آیا خود برنامه این کدها رو نشون میده؟
به جای اونا چه کدی باید قرار بدم؟
ممنون...بای
حالا ایندکس رو اینجا بزار یکم سرش بریم ببینیم راهی که زمان کمتری بگیره هست یا خیر
تشکر//
دوستان خیلی حالم گرفته شد.
آخه من هیچی از طراحی قالب بلد نیستم.چه جوری بشینم از اول قالب طراحی کنم؟
منظورتون از ایندکس چی هست؟به نظر منم باید از اول طراحی بشه چون هم دردسر کمتری داره و هم غیره
حالا ایندکس رو اینجا بزار یکم سرش بریم ببینیم راهی که زمان کمتری بگیره هست یا خیر
منظورم فایلهای قالب سایت هستش
تشکر//
مثلا کدهای فایل اصلی قالب اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان , جون من فقط یکی اینو اصلاح کنه بهم بده.
خیلی کارم گیره.
اصلاح وقتگیری داره منم که الان به علی مشکلاتی که در سیستمم پیش اومده قادر نیستم ولی راهنمایی میکنم :
<HEAD>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
{headers}
<link rel="shortcut icon" type="image/ico" href="{THEME}/images/icon.ico" />همین قسمت {theme} اینجا باید در صفحات غیر از صفحه اصلی سایت آدرس سایتتون رو قرار بدین و نام فولدر تمپلت خودتون رو
Last edited by Bill Gates; 30-04-2008 at 21:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)