تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: ایده های سه بعدی معماری ...

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون ولیز اون عکس واقعیه من نساختمش هنوز ... گفتم برای شروع یه کم سنگینه شاید اینو بسازم شاید هم موزه جنگ تو انگلیس رو بسازم اون راحت تره و برای شروع کار حرفه ایم بهتره ...

در مورد رندر من V-Ray رو به منتال ترجیح میدم مخصوصا در زمینه interior & Exterior Design ... البته تنظیماتشو هنوز خوب بلد نیستم اگه خدا بخواد در راه یاد گیرش هستیم ...

در ضمن اگه اسم برنامه رو یادتون اومد بگین اینجا ... بازم ممنون
    Last edited by linkin_park; 26-04-2008 at 14:24.

داره خودمونی میشه shahram_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا فکر بسیار عالیه ...

ولی درآمدش کو ؟! منم الان فقط در این زمینه از 3d تخصص دارم. interior & exterior

منتها درآمد هنوز واسم نداشته ! نمیدونم شاید خیلی بی عرضه ام ولی خدایشش هرجا رفتم یا قیمت خیلی پایین گفتن و یا گفتن خبرت میکنیم.

یکی که اینکارست و 2 یا 3 ساله که داره در همین زمینه کار میکنه بیاد مارو راهنمایی کنه که اصلا ارزش داره بریم دنبالش یا نه‌‌!

ممنون از همه.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین شهرام جان ، راست میگی interior & exterior در آمد نداره تو ایران البته ... تاکید میکنم تو ایران اصلا نداره ولی تو خارج مثلا من یکیو میشناسم میگفت تو ایتالیا و 3 ماهه با راینو کار کرده تو یه شرکت دکوراسیون کار میکنه ساعتی 5 یورو میگیره ... ولی ببین کار رو خودت باید درست کنی برا خودت ... یعنی باید کاری کنی که بیان سراغت نه اینکه تو بری سراغش ... مطمئن باش اگه تو کارات ایده های شخصی تو پیاده کنی مخصوصا تو Exterior خیلی ها دنبالت خواهند بود حتی تو ایران ... یا حتی شنیدم اونایی که تو CGTalk کاراشون خیلی خوبه از شرکت های UBIsoft , Nvidia و خیلی های دیگه بهت کار پیشنهاد میکنن یعنی از راه دور براشون کار کنی ...
    میگم همه چی به خودت بر میگرده اینکه چقدر کارات رو بقیه تاثیر بذاره ... ایشاالله روزی میرسه که همه پروژه های شاخ شهرداری رو بدن خودمون دو تا ....

راستی خوشحال میشدم آی دی تونو داشته باشم ... چون مسیر کارمون تقریبا یکیه ... میتونیم به هم کمک کنیم .

داره خودمونی میشه shahram_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نوکرتم من که فقط امید میدی shahram_gh این آیدیمه کوچیکتم هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    Last edited by naghshmehraz; 14-09-2014 at 00:16.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •