والا ما که مفت مفت با اپرا حال می کنیم.
والا ما که مفت مفت با اپرا حال می کنیم.
با تشکر
امیدی به برگشت پول نیست
ولی دوستان هنگام استفاده از اینترنت هوای کارکردشون رو داشته باشند
حالا که اعتبار کارتم صفر شده با اپرا مجانی وصل میشه!!!
ولی دانلود نمیشه کرد
آیا راهی برای ذخیره تصاویر با اپرا هست
واسه منم بعضی موقع ها اینطوری میشه گوشیو ریست کنی درست میشه.البته واسه من اینطوریه.
خب ایرانسل خرجشو همین جوری درمیاره دیگه ...الان شما توی این چند روزه 50 همین نفری هستید که دیدم همیچین مشکلی دارین.
با تماس با اپراتور هم هیچ نتیجه ای نمی گیرید. چون من بالای 10 بار این کارو کردم .فقط یه اپراتور گفت که حق با شماست و ظرف 24 ساعت آینده برطرف میشه که الان یه هفته گذشته.
شماره ی هیچ جایی رو هم به شما نمی دن. باید یه فکر اساسی کرد.
ورژن اپرات رو نگفتی ...آیا راهی برای ذخیره تصاویر با اپرا هست
Menu > Tools > Page information
( یا توی اپرا 4 دکمه 1 رو بزن )
توی صفحه جدید گزینه اول برای دانلود عکس هاست ...
فکر نکنم به ربطی گوشی داشته باشه ....واسه منم بعضی موقع ها اینطوری میشه گوشیو ریست کنی درست میشه.البته واسه من اینطوریه.
این یکی از شگرد های ایرانسله برای کلاهبرداری ...
...موفق باشید....
مال دوستمن اينطوري شده بود و داشت بدون اطلاع مسيج خالي واسه يكي از كنتكت ها ميفرست.براي جلوگيري از اين كار شماره سرويس پيام كوتاهتو غلط وارد كن ديگه نفرسته و هر وقت خواستي اس ام اس بفرستي دوباره درست كن و بعدا بازم عوضش كن
چند روزی درست شده بود ولی دوباره 200 تومن کم میکنه ....
اینجوری که شنیدم میگن که باگ سیستم رو برطرف کردن و نمیشه با اپرا رایگان کانکت شد.حقیقت داره؟؟؟
سلام
آقا منم این مشکلو با 3-4 تا سیمکارت ایرانسل پیدا کردم.توی هرکدوم از سیمکارتام 2-3 هزار تومان بود.با هر کدوم 2 بار کانکت شدم و هر بار حدود 4-5 کیلوبایت فقط دان کردم ولی یهو اعتبارم صفر شد.به ایرانسل هم زنگ زدم و اعلام کردم مشخصات سیمکارتهارو پرسید و گفت رسیدگی میشه ولی تا حالا که خبری نشده
خواهشا اگه کسی جواب گرفت همینجا بگه
آره
منم شنیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)