i7 مدل 4 گیگش باید حدود 185 تومن باشه و مدل 8 گیگ حدود 240 تومن ...
i7 مدل 4 گیگش باید حدود 185 تومن باشه و مدل 8 گیگ حدود 240 تومن ...
بازم تشکر از Seymour عزیز ..... اگه خودت بودی کدومو انتخاب میکردی ؟؟ I7 یا U3 ؟؟؟![]()
خب طبیعتا اون مدلی بهتره که نیازهای من رو بهتر برآورده کنه :
U3 جمع و جورتره و کنترل دکمه هاش راحت تره ؛ بنابراین واسه ورزش یا بیرون از خونه بهتره ... در عوض i7 جدیدتره ، صفحه اش بزرگتره و عمر باتری اش هم طولانی تره (عمر باتری U3 هم خیلی خوبه البته)...
از نظر آمپ و بلندی صدا ، u3 همیشه معروف بوده بخاطر 60 mw خروجی اش ... البته i7 هم 52 mw خروجی میده که همین هم از اکثر پلیرهای موجود بیشتره ..
واقعآ ممنون ... نمیدونم چه جوری تشکر کنم.. با این حساب من U3 انتخاب میکنم ... چون همه سایتا از قدرت صداش و هدفوناش تعریف میکنن.... U3 سه مدل داره ... 512 مگ و 1 گیگ و 2 گیگ..... هر سه مدل تو بازار ایران هست؟؟ مخصوصآ 2 گیگش ؟؟؟ اگه لطف کنید قیمتشو بدین ممنون میشم اگه U5 و D2 قیمت بدین بازم ممنون میشم
Last edited by silversaeed_2007; 29-04-2008 at 10:49.
U3 فکر کنم 1 گیگ و 2 گیگش هست ... 145 تومن و 170 تومن ... مدل 4 گیگ هم داره که باید 210 تومن باشه ...
قیمت D2 هم باید 205 تومن واسه 2 گیگ و 235 تومن واسه 4 گیگ باشه ..
قیمت U5 رو هم ندارم ... احتمالا در حد قیمت U3 باید باشه ...
می تونی زنگ بزنی این شماره بپرسی : 88777819 (نمایندگی پارسونی)
[سلام به همه
مخصوصا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که واقعا خیلی کمک می کنید.خیلی خیلی دستتون درد نکنه
من یه مشکل دارم
بین i7 و D2 موندم که کدوم رو بخرم.فقط به این دلیل که D2 یه چیزی به اسم Estero enhance داره که تو i7 بهش اشاره ای نشده.خارج از بقیه ی موارد و فقط به دلیل کیفیت صدا(نه بلندی صدا)فکر میکنید من کدوم رو بگیرم.چون من زیاد موسیقی سنتی گوش می دم و حالت پخش بودن صدا! خیلی برام مهمه.به خاطر همین سونی ای که داشتم رو فروختم.قبلا یه مارک به اسم clatzen داشتم که خیلی خوب بود.نمی دونم اینم خوبه یا نه.لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون
اینا از نظر کیفیت صدا در سطح بسیار بالایی هستند ... تفاوت اصلی شون در کاربردشونه : D2 بیشتر یه جور PMP قرار باشه (صدا - تصویر - عکس - و ... امکانات مختلف) در صورتی که i7 اساسا واسه صداس ... i7 جمع و جورتر هم هست ...
ضمنا در سطح خیلی تخصصی ، بحث می کنن که مثلا چون پردازنده های این دو تفاوت داره ؛ جنس صداشون هم کمی متفاوته ... به نظر میاد که i7 صدای طبیعی تری بیرون بده ... اما نهایتا ، سلیقه خودت مطرحه ...
//کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلاتزن جزو مارک های حد متوسط رو به بالا بود ... کیفیتش مناسب بود ؛ اما از نظر شهرت در حد مارک های معتبر نبود ..
بعد از مدتها خیلی اتفاقی گذرم به این جا افتاد و اول از همه سلام به seymour عزیز. میبینم که از بچه های قدیم فقط شما موندی و یه عده که متعصبانه از بعضی برندها طرف داری می کنند. و مثل همیشه راهنمایی های کامل و روشن و جامع از طرف شما. موفق باشی.
راستی با zvm چه می کنی؟ همواره به یاد راهنماییهای خوب شما هستم....
ولی انگار دیگه zvm رو به کسی توصیه نمیکنی؟؟؟ من که خیلی باهاش حال می کنم!
Last edited by saedy; 17-08-2008 at 19:07.
سلام رفیق قدیمی ... از این طرفا ...
هنوز هستش ... و بزنم به تخته ، سرحاله (آخرین بار استفاده : امروز ساعت 4 بعدازظهر قبل از چرت !!) ...
در مورد توصیه نکردنش : والا دو علت داره که در گذشته و حال و احتمالا آینده پایدار و ثابت هستند : 80 درصد دوستان می خوان زیر 150 تومن هزینه کنند (1) - اونایی که بالای 200 می خوان هزینه کنن هم معمولا یا دنبال امکانات خاص هستند که به درست یا غلط باعث میشه که توجه بهشون جلب بشه (ضبط - بیسیم - متن - و ...) (2)
کلا ما از سه سال پیش تا حالا سه دوره گرایش مصرف کننده داشتیم توی ایران ؛ اول مدلهای زیر 100 تومن مد بود - سال پیش همه دنبال ضبط صدا بودند - امسال اکثرا همه دنبال امکانات جانبی بخصوص بلوتوث و تکست هستند ...
seymour جان اگه خودت بودی الان با 200 تومان پول و با شرط اینکه فقط و فقط و فقط کیفیت صدا برات مهم بود نه امکانات اضافی ، خودت چی می خریدی البته ببخشید که این همه ازیتت می کنم
خیلی ممنون
[
Last edited by adel3532; 13-09-2008 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)