سلام streamجان
ایا برق optical drive را از لپ تاپ میگیری(توسط یو اس بی) یا آن تبدیل کننده به برق وصل میشود.چون در غیر اینصورت باید power supply داشته باشید که از ان برق انرا تامین نمایید.لطفا این قسمت را بیشتر توضیح دهید.ممنون
سلام streamجان
ایا برق optical drive را از لپ تاپ میگیری(توسط یو اس بی) یا آن تبدیل کننده به برق وصل میشود.چون در غیر اینصورت باید power supply داشته باشید که از ان برق انرا تامین نمایید.لطفا این قسمت را بیشتر توضیح دهید.ممنون
من یک چند تا تصویر پکیج کاملش رو پیدا کردم که ممکنه پاسخ شما رو هم بده
این مدلیه که دوستان تصویرش رو گذاشته بودند:
اینا هم مدل های مشابه با همون کاربرد
این مدل هم ظاهرا از پاور سیستم تغذیه میشه
![]()
همونطور که توی عکسها مشخصه همراه تبدیلهای IDE <-> USB یک Power که یک خروجی 4 پین IDE داره هست. این مدل رو دقیقا توی بازار با قیمت 6 هزار تومان پیدا می کنید:
![]()
درود
مرسی از راهنمایی هاتون. من امروز یه سر میرم بازار رضا و پایتخت ببینم پیدا می کنم یا نه.
به بركت پول نفت هر كالايي كه توليد ميشه در ايران هم وجود داره
باكس براي تمام درايو ها وجود داره در ايران
من پيشنهاد مي كنم بري پاساژ ايران
خیلی ممنون . با این حساب میشود هارد اینترنال دسکتاپ را نیز که قیمت مناسبی دارد بعنوان هارد اکسترنال لپ تاپ با این تبدیل کننده استفاده کرد.
pop جان خیلی ممنون ازعکسهای بسیار واضحت.آخرین نوعش که از لپ تاپ پاور میگیرد محسنات و معایبی دارد . محسناتش اینست که شما در چایی هم که دسترسی به برق ندارید قابل استفاده است ولی معایبش اینست که فکر کنم فشار به پاور سوپلای لپ تاپ وارد آورد والا آن بعلت قابل استفاده در همه جا بهترینش می باشد.
درود
من دیروز رفتم خریدم. بارار رضا مدل sata و ide رو میداد 16500. پایتخت هم مدل ide و sata رو میداد 14500 و مدل فقط ide رو میداد 10500. مدلش هم دقیقاً شکل همین عکس بالاست. ولی هنوز امتحانش نکردم.
یه سوال دیگه (البته زیاد مرتبط نیست!) اگر هارد اینترنال رو بخوابم با این بجای اکسترنال استفاده کنم مشکل پیش نمیاره؟ میشه اگر محافظ بگیرم راحت حملش کرد؟
خوب میتونی برای هارد 15 تا 20.000 تومان یک باکس بخری که محافظ و ضربه گیر هم داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)