آقا درسته من تایید میکنم
اما قبول هم ندارم
به قول شهرام جان خیلیا وقت میزارن کار میکنن
اما یکی نیومده از آدم آموزش .......... میخواد
این که نمیشه
اگه یه کار گروهی با هم انجام بدن
آره
من موافقم
آقا درسته من تایید میکنم
اما قبول هم ندارم
به قول شهرام جان خیلیا وقت میزارن کار میکنن
اما یکی نیومده از آدم آموزش .......... میخواد
این که نمیشه
اگه یه کار گروهی با هم انجام بدن
آره
من موافقم
مگه نمیگید مهم پیشرفت ایرانیاست ؟ پس چیکار دارید که چند وقته اومده تو فروم یا چقد رسابقه داره و چیکارست ...
مهم اینه که میخواد یه یچزی یاد بگیره ... همین.
![]()
مثلا اگه آقای Aminzikzak بگه که از چه طریقی مدلینگ ماشین رو یاد گرفته و همچنین کتابهایی که در این باره خونده نام ببره - نصفه مشکل من حل میشه![]()
خوب دوست من شما اگه توی انجمن بگردید خیلی از این آموزش ها و سوالات هست که دوستان دقیقا بهش جواب دادن
مشکل شما الان دقیقا کجاست؟؟؟
همکاری؟؟؟ یا آموزش؟؟؟
اگه همکاری، که ممکن نیست. چون هر کاری تو این زمینه بخواد انجام بشه کلی وقت میگیره و هزینه زیادی داره. پس دور همکاری رو تو انجمن خط بکش.
اگر هم آموزش که این همه آموزش تو بخش مباحث آموزشی گذاشته شده. هر وقت هم آموزشی خواستی اگه پیدا شد برات میذارن.
شاید من منظور شما رو درست متوجه نشدم.
در ضمن این حرفی که ایرانی ها باهوش ترین آدمای روی زمین هستند رو قبول ندارم. این حرف ها رو از بچگی تو گوش من و شما میخونن که فکر کنیم چه خبره.. یه نگاه به فاصله علمی ما و غرب بندازی متوجه میشی.
منم موافقم
ولی این مسئله بده که این موضوع همین جا میمونه و دیگه به مرحله عمل نمیرسه
پیشنهاد من اینه که چند تا گروه تشکیل بشه و چه اونهایی که کار بلدن و چه اونهایی که تازه کارن تقسیم چند تا گروه بشن و هر هفته یا هر ماه یا هر چی که مدیرها تصمیم بگیرن، با یک مسابقه کارای خودشونو نشون بدن تا هم یه چیزی یاد بگیریم و هم موجب پیشرفت بشه و از همه مهم تر اینه که هرکی کار کنه میتونه یاد بگیره و اونهایی هم که این مشکل رو دارن که بعضی ها از راه نرسیده میخوان حرفه ای بشن، دیگه ناراحت نیستن. و علم حرفه ای ها به طور مساوی بین اعضا تقسیم میشه و موجب پیشرفت همه.
حالا ما یه نظر دادیم.
ایول . به طرز خفنی تایید میشه !
آره قبول دارم حرفتو
از بین کسایی هم که کار می کنن تعداد کمی هستن که همه اطلاعاتشون را به بقیه میدن
ولی بچه های خوبی هم داریم
مثلا همین آقا هادی که هی من مزاحمش میشم واقعا هر اطلاعاتی داشته باشه به بقیه میگه
امیدوارم از همدیگه چیزی رو دریغ نکنیم
چون آدم هر چی به به بقیه یاد بده خودش دو برابر یاد می گیره
عزیز اینو نگو !!!!
اگه میبینی ما پیشرفتمون نسبت به کشورای دیگه کمه ، به خاطره حمایت بیش از اندازه ی مسئولین که من قربونشون برم ، آخی من فداشون
وگرنه ما بیشتر پیشرفت میکردیم
ممنونم از شما اما باید یه چیزی رو بگم من تا جایی که میتونم به همه کمک میکنم
اما بعضی ها توقعات عجیب دارن ، من شخصا از افرادی که ادعا دارن خیلی بدم میاد و اصلا دوست ندارم کمکشون کنم
دوستان ببخشيد من پا برهنه دويدم وسط مباحث فلسفيتون :
دو نكته از بزرگان:
1) زكات علم نشر اونه
2) حضرت علي : هركس به من چيزي ياد بده من رو بنده ي خودش كرده.
من تا حالا تو پي سي به كسي برنخوردم كه نخواد كار كسي رو راه بندازه ولي تو جامعه افرادي رو ديدم كه به خاطر ترس از زياد شدن دست داشته هاي خودشون رو پنهان ميكنند و متاسفانه اين موضوع واقعيت داره.البته ما ايراني ها فرهنگ سپاس گزاري نداريم و چون كار گروهي و همياري رو هم بهمون ياد ندادند فقط بدنبال اينيم كه به قول معروف گليممون رو از اب بكشيم بيرون و بس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)