خوش به حالشون با این در آمد
با قسمت اول حرفت هم موافقم باید هدفمند کار کرد
خوش به حالشون با این در آمد
با قسمت اول حرفت هم موافقم باید هدفمند کار کرد
امین خوب این الآن چیه !!!
خوب همین جوری مینویسی که علی میره دیگه نمیاد خوب
شوخی کردما
سلام علی جان
منم موافقم باید روی خود انیمیشن هم بیشتر کار کنیم مثلا من توی انیمیتینگ واقعا ضعیفم چرا که فقط عادت به ساخت تک فریم کردم
در کل نکته خوبی بود![]()
حداقا یک چیزو که من میدونم اول علاقه خود طرف هست که چیرو بخواد یاد بگیره مثلا مدلینگ.انیمیشن.رندر و ... روش حرفه کار کنه مثلا خیلی از ماها طرف انیمیشن نمیریم چون خیلی سخته و هیچ اطلاعات درستی نداریم و در زمینه 3D باید علاقه خودمون رو ببینیم چی هست بعد همونو کار کنیم نه اینکه حتما تو همه زمینه هاش حرفه ای بشیم چون این کاملا اشتباه هست و جلوی پیشرفتمونو تو یک زمینه که علاقه بیشتری داریمو میگیره.
حتی اکثر انیماتورهای معروف هستن که در زمینه مدلینگ و رندرینگ خیلی وحشتناک ضعیفن.
Last edited by hadi_moom; 26-04-2008 at 11:50.
سلام ... درسته
تو همه ی زمینه ها که حرفه ای نمی شه شد چون اینجوری اصلا حرفه ای بودن معنی نمی ده ...
البته انیماتور ها ی حرفه ای هم با این که مدلینگ و ایناشون قاعدتا از انیمیشنشون بدتره , اما بازم در یه سطح قابل قبولیه .. البته این حرفی که الان زدم حرفای قبلیم رو نقض نمی کنه ... چون اصلا لزومی نداره که اینطوری باشه ...
مثلا یکی از بهترین تمرین ها واسه انیمیت کردن , تمرین انیمیت کردن توپ های مختلف هست ... فوتبال بسکتبال والی بال پینگ پونگ و ... به طوری که بدون هیچ Texture و چیز اضافه ای , بیننده تشخیص بده که این توپ چی هست .
به نظر من اگه کسی بتونه این توپ ها رو کاملا عین خودشون انیمیت کنه , (بازم می گم به نظر من) یه انیماتور حرفه ای هست ... یا حداقل می شه گفت استعداد خوبی تو انیمیشن داره .
ممنون/
Last edited by ALI Kheradmand; 26-04-2008 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)