ببخشید فک کردم دبلیو 960 را میگید
ببخشید فک کردم دبلیو 960 را میگید
به درد بخور كه هست خيلي هم عاليه ولي اگه هميشه ميتوني يه دوربين ديجيتالي همرات داشته باشي پيشنهاد ميشه.950 بيشتر براي كارمنداني طراحي شده كه حق وارد كردن دوربين به اداره رو ندارن.ولي خوب واسه چي ميخواي اين كارو بكني و گوشيتو عوض كني
ميخواي گوشيتو عوض كني يه 960 بگير البته اگه مي خواي عوض كني
واقعا گوشي عالي هست اگه دوربين نياز نداري بگير چون من 6 ماهه دارم و راضيم
من اصلا ازش راضی نبودم...
پر هنگه...
کا850 خیلی بهتره در مقابل اون...
دبیلیو 960 هم از اون بهتره...
من از استيلش خوشم مياد...خيلي استيل جالب و باحالي داره...
شنيده بودم هنگي كم داره...مگه اصلاً هنگ هم ميكنه؟
دوربينش هم برام مهم نيستش...
از نظر گرافيكي خوبه؟
رنگبندي خوبي داره؟
رزولوشنش چطوريه؟
نه هنگ نمی کنه و سرعتش هم نسبتا خوبه...
تنها جایی که آدمو اذیت می کنه وقتی که می خوای بلوتوث بگیری و سیو کنی........
چرا بابا خيلي هنگ ميكنه.البته من دوستم اون اولا داشت هنگ نميكرد الان يه 2هفته اي هست زده تو فاز هنگ كردن!
كيپدش رو منم موافقم كه افتضاحه.بخصوص براي اس ام اس زدن
از w960 به نظر من خوشگلتره.
رزولوشنش 240 در 320 هستش اگه ميخاي رو گوشيت بازي كني بهتره بيخيالش بشي.چون گوشي كه جوي استيك نداره با كيپد هم سخته بازي كردن باهاش.كيفيت صفحش خوبه
از طريق اتصال به كامپيوتر هم شارژ ميشه
من يك سال داشتم و خيلي گوشيه خوبيه
مخصوصا موزيك تو هدفون
از نظر دوربين هم به نقل از بچه هاي موبايلستان براش دوربين هاي 2مگ = 85 تومن و VGA = 35 تومن اومده
فقط اگه واقعا عاشق موزيك هستي و خيلي زياد موزيك گوشي ميدي برو w950 بخر در غير اينصورت از خريدت پشيمون ميشي
من تو يه سالي كه داشتم ازش راضي بودم و اگه خيلي با نرم افزار شلوغش نكني هنگ نمي كنه
و در ضمن حتما همه مي دونيد كه اگه تو گوشي عكس زياد ريخته بشه گوشي رو كند و در نتيجه منجر به هنگ كردنش مي كنه . w950 هم از اين قاعده مستثني نيست
يه بار گفتم بازم ميگم = صداش تو هندزفري مخصوصا بعد از آپديت خيلي نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــازه
دلیل این هنگ ها اینه که گوشی اصل نیست آخه اگه گوشی اصل باشه به نظر شما هنگ می کنه ؟ نه خداییش. به خاطر اصل نبودنه که هی هنگ می کنه.
حرفی میزنه ها ملومه که دبلیو 960 بهتره !!!!!!!!!!!
جدی باید به پی سی وصل کنی تا شارژ بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو نمیدونستم
هم شارژر داره
هم وقتی با یو اس بی وصله بوسیله اون شارژ میشه
ولی سرعت
شارژش خیلی کمتر از استفاده از شارژ هستش
حتی با آپ دیت هم هنگ میکنه مخصوصا تو مسیج ها !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)