تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 13 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 128

نام تاپيک: قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    اين يك نمونه براي انجام اين كار است.
    از 2 قسمت تشكيل شده :
    1- برنامه كد كننده / ديكد كننده AVI
    2 - پخش كننده AVI

ابتدا فايل AVI را توسط برنامه كد كننده ، كد كنيد بعد با پخش كننده پخش كنيد.
    پخش كننده فايل را در حافظه بارگذاري مي كند، آنرا از حالت كد شده خارج كرده و پخش مي كند.

لينك دريافت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NoneForce جان جدا كه عالي بود داري ثابت مي كني كه به غير از حرفه اي لقبي نميشه بهت داد
    فقط يه سئوال : نميشه برنامه رو توسعه بدي؟ يعني به غير از AVI فرمت هاي ديگه تصويري واحيانا صوتي رو هم ساپورت كنه؟ اگه اين كار رو بكني در واقع يك قدم گنده برداشتي براي تكميل اين قفل!!!
    يه مسئله ديگه: اين برنامه رو راحت ميشه در داخل پروژه هاي اتوران EMBDED كرد ولي ايا روي سرعتش كار كردي؟
    من هنوز تست نكردم بببينم مثلا بروي يه فيلم به فرض 200 مگي چه جوري كار مي كنه آيا سرعتش مي ياد پائين؟
    مي دوني بهترين چيز اينه كه به صورت فريم به فريم اين كار رو انجام بده اين طوري اگه فيلم ها هزاران گيگ هم باشه حتي يك درصد هم از سرعت اجراش كم نميشه چرا چون مثلا به فرض اينكه فيلم ما 3 دقيقه باشه وبه برنامه گفته باشيم فيلم رو هر 3 ثانيه به 3 ثانيه DECODE كن اينطوري برنامه فيلم رو مي فرسته به DECODER وبعد از 3 ثانيه سريع پخش ميشه واينطوري پس از اجراي 3 ثانيه از طرف ديگر رم تخليه ميشه ودر همين حين 3 ثانيه بعدي بارگذاري و DECODE شده يا از حالت كد در اومده وبه دنبال فريم هاي قبلي اضافه واجرا ميشه واين روال تا پايان پخش فيلم ادامه پيدا مي كنه
    به اين روش هيچ گونه مكث وتاخيري در پخش فيلم مشاهده نميشه ودر عين حال امكان كپي شدن اون هم از بين مي ره !! ضمنا اگه مثلا فيلم 200 مگ يا 700 مگ هم باشه ديگه نيازي نيست كلش بره روي رم براي دي كد شدن و رم طرف اشغال نميشه وسرعت كامپيوتر پائين نمي ياد
    مرسي بابت كار فوق العاده وزيبات اميدوارم به همينجا ختمش نكني
    Last edited by mahramasrar2; 01-07-2008 at 15:56.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

صادق جان مرسي بابت برنامه Pdf
    البته مي دوني چيه؟ فكر كنم اين رو گذاشتي براي اينكه ما تست كنيم وضعف هاش رو بگيم درسته؟
    چون از برنامه شما چيزي گير هيچ كس نمي ياد وكسي هم چيزي ياد نمي گيره !!!
    در هر حال برنامه خوبيه اما اگه مي خواي مقايسه بكني بايد بگم برنامه Pdf To Exe فايلهاي Pdf رو تبديل به Exe مي كنه با كلي قابليت ديگه مثلا حتي نمي زاره شما از Pdf ها با فشردن Print Screen عكس بگيري !!!
    تازه رايگان هم هستش ! وضمنا فايل نهائي تمام شده به برنامه ADOBE ACROBAT READER يا هيچ برنامه ديگه اي هم نياز نداره !!!!

اين هم لينكش
    کد:
    در واقع اگه شما در پروژه هاي سي دي آموزشي خودتون از كتاب هاي الكترونيك PDF استفاده مي كنيد اين برنامه به خوبي از متون شما محافظت مي كنه وامكان تبديل به فرمت هاي ديگه رو هم از كاربر مقصد صلب مي كنه
    Last edited by mahramasrar2; 23-04-2008 at 22:01.

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

این فایل صادق عزیز روی سیستم من اجرا نشد و ارور دونت سند میده

بحث اینکود و دکود کردن هم روی وی سی دی منتفی هست.

روی کامپیوتر هم میشه کپی کرد. ؟؟؟ میشه با یه کپچر کارت همه چی را ورداشت

تازه فیلمی که در بازه های زمانی نشان داده بشه حوصله ادمو سر می بره

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

صادق جان مرسي بابت برنامه Pdf
    البته مي دوني چيه؟ فكر كنم اين رو گذاشتي براي اينكه ما تست كنيم وضعف هاش رو بگيم درسته؟
    چون از برنامه شما چيزي گير هيچ كس نمي ياد وكسي هم چيزي ياد نمي گيره !!!
    در هر حال برنامه خوبيه اما اگه مي خواي مقايسه بكني بايد بگم برنامه Pdf To Exe فايلهاي Pdf رو تبديل به Exe مي كنه با كلي قابليت ديگه مثلا حتي نمي زاره شما از Pdf ها با فشردن Print Screen عكس بگيري !!!
    تازه رايگان هم هستش ! وضمنا فايل نهائي تمام شده به برنامه ADOBE ACROBAT READER يا هيچ برنامه ديگه اي هم نياز نداره !!!!

اين هم لينكش
    کد:
    در واقع اگه شما در پروژه هاي سي دي آموزشي خودتون از كتاب هاي الكترونيك PDF استفاده مي كنيد اين برنامه به خوبي از متون شما محافظت مي كنه وامكان تبديل به فرمت هاي ديگه رو هم از كاربر مقصد صلب مي كنه
    با برنامه های اسکرین کپچر عکس می گیریم

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

NoneForce جان جدا كه عالي بود داري ثابت مي كني كه به غير از حرفه اي لقبي نميشه بهت داد
    فقط يه سئوال : نميشه برنامه رو توسعه بدي؟ يعني به غير از AVI فرمت هاي ديگه تصويري واحيانا صوتي رو هم ساپورت كنه؟ اگه اين كار رو بكني در واقع يك قدم گنده برداشتي براي تكميل اين قفل!!!
    يه مسئله ديگه: اين برنامه رو راحت ميشه در داخل پروژه هاي اتوران EMBDED كرد ولي ايا روي سرعتش كار كردي؟
    من هنوز تست نكردم بببينم مثلا بروي يه فيلم به فرض 200 مگي چه جوري كار مي كنه آيا سرعتش مي ياد پائين؟
    مي دوني بهترين چيز اينه كه به صورت فريم به فريم وبا تكنولوژي ON THE FLY اين كار رو انجام بده اين طوري اگه فيلم ها هزاران گيگ هم باشه حتي يك درصد هم از سرعت اجراش كم نميشه چرا چون مثلا به فرض اينكه فيلم ما 3 دقيقه باشه وبه برنامه گفته باشيم فيلم رو هر 3 ثانيه به 3 ثانيه DECODE كن اينطوري برنامه فيلم رو مي فرسته به DECODER وبعد از 3 ثانيه سريع پخش ميشه واينطوري پس از اجراي 3 ثانيه از طرف ديگر رم تخليه ميشه ودر همين حين 3 ثانيه بعدي بارگذاري و DECODE شده يا از حالت كد در اومده وبه دنبال فريم هاي قبلي اضافه واجرا ميشه واين روال تا پايان پخش فيلم ادامه پيدا مي كنه
    به اين روش هيچ گونه مكث وتاخيري در پخش فيلم مشاهده نميشه ودر عين حال امكان كپي شدن اون هم از بين مي ره !! ضمنا اگه مثلا فيلم 200 مگ يا 700 مگ هم باشه ديگه نيازي نيست كلش بره روي رم براي دي كد شدن و رم طرف اشغال نميشه وسرعت كامپيوتر پائين نمي ياد
    مرسي بابت كار فوق العاده وزيبات اميدوارم به همينجا ختمش نكني
    سلام
    ممنون (خوبي اين فصل به همين هندوانه ها است )
    اين يك دمو بود براي اينكه ببينيد روش كار چگونه است. قصد توسعه و يا بهبود ندارم، چون استفاده اي براي من نداره. ولي اگر سوالي در اين مورد بود مي توانم پاسخ دهم.
    برنامه را به راحتي ميتوان توسعه داد تا اكثر فرمتها را پشتيباني كند. صوت خيلي راحت تر از اين است.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون (خوبي اين فصل به همين هندوانه ها است
    من هم از بي انصافي شما ممنوننم !!!!

اين يك دمو بود براي اينكه ببينيد روش كار چگونه است. قصد توسعه و يا بهبود ندارم، چون استفاده اي براي من نداره.
    NoneForce جان اگه اشتباه نكنم معني اسم مجازي شما ميشه غير قطعي درسته؟
    حالا من به صورت قطعي !!! به شما مي گويم براحتي مي توان برنامه را به صورت تجاري يا comercial به فروش رساند فقط اندكي بايد بروي ان زمان بگذاري! من خودم اولين مشتري شما خواهم بود وضمنا توانائي زيادي در ارتباط با سايت هاي بزرگ خارجي جهت معرفي وفروش اين محصول دارم

البته برنامه هاي زيادي براي اين كار وجود دارند ولي لطف برنامه شما كوچك بودن وقابليت embded آن است چون سريع وكوچك وكم حجم است در حالي كه برنامه هاي مشابه اكثرا حجيم وكار كردن با آنها طاقت فرساست !

[/QUOTE]
    ولي اگر سوالي در اين مورد بود مي توانم پاسخ دهم
    .

ميشه يه لطفي كني وچند تا برنامه مشابه كه فرمت هاي بيشتري را ساپورت كنند معرفي كني؟

برنامه را به راحتي ميتوان توسعه داد تا اكثر فرمتها را پشتيباني كند. صوت خيلي راحت تر از اين است
    ميشه لطف كني حداقل يكي دو فرمت ديگه به اين برنامه اضافه كني؟
    مثلا mpg-wmv-flv-3gp -mp3-rm ويا هر فرمت ديگه اي كه خودت مي دوني؟
    Last edited by mahramasrar2; 24-04-2008 at 12:21.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام

به كنار جمله من توجه نكرديد.

برنامه مشابه اي سراغ ندارم، ولي ممكنه خيلي از برنامه ها همچين امكاني را بصورت جزئي از نرم افزارشان قرار داده باشند.
    من نميدونم چقدر با برنامه نويسي آشنايي داريد، اگر علاقه و دانش لازم را داريد من مشكلي از نظر كمك كردن ندارم.
    سعي مي كنم چند نوع فايل ديگر نيز به Player اضافه كنم.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سعي مي كنم چند نوع فايل ديگر نيز به Player اضافه كنم.
    با تشكر از پي گيري شما
    بي صبرانه منتظر مي مانم
    قبلا سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با برنامه های اسکرین کپچر عکس می گیریم
    در صورتي كه تونستي عكس بگيري همين جا آپلود كن !!!

اگرچه اصلا ملاك اين نيست شما فرض كن فايل PDF ما 500 صفحه است شما مي خواهي از تمامي اين 500 صفحه عكس بگيري؟ وحتما بعد آنها را به هم بچسباني ومجددا كتاب PDF بسازي؟!!!
    البته اين هم يك روش است ولي در صورتي كه سايز صفحات ما بزرگتر از صفحه نمايش شما باشد چه؟ در آن صورت نيازمند اسكرول است
    ضمنا با ZOOM OUT كردن هم كيفيت عكس شما بدخواهد شد!!

البته به عنوان آخرين مطلب بگويم دوستاني كه قصد دارند در برنامه هاي اموزشي خود از فايل هاي PDF يا كتاب هاي الكترونيك استفاده كنند بهتر است اين تاپيك را تا به انتها تعقيب كنند
    چون در صورتي كه فرصت شود به شما خواهم گفت چگونه در فايل PDF خود از فيلم وصوت هم استفاده كنيد تا در صورت گپچر شدن بي فايده به نظر برسد!!

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    اين نسخه فايلهاي Avi/Wav/Mp3/Bmp/Jpg/Png/Txt/Rtf/Pdf را پشتيباني مي كند.

لينك دريافت :
    حجم : 1.3 مگابايت

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •