این sqllite رو چطوری میشه روی یه سرور تو وب نصب کرد ؟ ؟ ؟ ! ! ؟ !؟ !
این sqllite رو چطوری میشه روی یه سرور تو وب نصب کرد ؟ ؟ ؟ ! ! ؟ !؟ !
شما که نمی تونی نصب کنی
باید صاحب سرور برات نصب کنه
منم منظورم همینه ، روشهایی رو معرفی کنید تا کاربردی باشن ! صاحب سرور معمولا ازین کارا نمیکنه !
vase chi az in kara nemikone?!! :d
man alan che konam ke in amal ro anjam bedam meghdare click ro andazegiri konam??
dogtag ye mesal mizani? ya ostadane digar![]()
خوب شما اول چندتا چندتا تو کش ذخیره کن بعد مثلا هر 10 دقیقه اطلاعات تو کش رو به دیتابیس اظافه کن
این بهترین راهه . به هیچکی هم فشار نمیاد ( غیر از کش سرور که اون حقشه ! اصلا وظیفشه !!!)
کد Php رو شرمندم !!!!! نوع داتنتی اگه خواستی خبرم کن ...
می خوای 1 دور هم googling کن ببین چی دستت میاد
خدایی وقت ندارم برم آب بخورم
من sqlite رو برای نمونه گفتم چون دیتابیس هست و میشه راحت این کاری رو که میخوایم باهاش انجام بدیماین sqllite رو چطوری میشه روی یه سرور تو وب نصب کرد ؟ ؟ ؟ ! ! ؟ !؟ !
از دیتابیس انجینهای دیگه هم استفاده کرد و یا با همون mysql انجامش داد
خود sqlite نیاز به نصب شدن نداره چون یه سرور نیست فقط برنامه ای که از این دیتابیس انجین استفاده میکنه باید اونو بشناسه و بدونه چطوری باهاش رفتار کنه که این کار با اضافه کردن درایور sqlite به اون برنامه امکان داره
برای php توی ویندوز یه فایل dll هست که به صورت پیش فرض هم توی php 5 وجود داره و تنها کاری که باید کرد اینه که اونو توی تنظیمات php فعال کنید من چون سایت خودمو با همین موتور نوشتم یه مدت دنبال هاستهایی بودم که sqlite داشته باشن
اینطور که من دیدم خیلی از هاستهای موجود (البته لینوکس + php) این اکستنشن رو برای php دارن
-----------------------------
من خودم امشب یه نمونه از اون روشی رو که گفتم با همون mysql مینویسم و همینجا میزارم
ممنون از اطلاعات مفیدتون طبیعتا من نمیدونستم !
اگه مثال خواستین بذارین لطفا کش دار باشه تا کارایی خوبی هم داشته باشه !
من یه اسکرپت ساده نوشتم که آدرس صفحه رو از لینکی که میخوایم کلیکهاش شمرده بشه میگیره و توی دیتابیس mysql ذخیره میکنه
برای استفاده از این اسکرپت اول باید یه جدول توی یه دیتابیس براش بسازید با ساختار زیر:
این اسکرپت آدرس صفحه مورد نظر رو از متغیر url توی قسمت href لینک میگیره و اگر آدرس صفحه توی جدول وجود نداشته باشه براش یه رکورد با بازدید 1 میسازه و اگر آدرس صفحه قبلاً توی دیتابیس وارد شده باشه یکی به تعداد بازدیدهای قبلی اضافه میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه کارش با دیتابیس تموم شد بازدید کننده رو ریدایرکت میکنه به صفحه مورد نظر:
امیدوارم مفید باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان از همتون ممنون
ولی من از Php سر در نمیارم زیاد !!!
مثلا من حالا یدونه صفحه Html دارم و توی اون کلی لینک هست فقط میحواستم بدونم میشه جلوی هر لینک به یه روشی ساده تعداد کلیک گزاشت ؟ یا حتما باید از php استفاده کنم . خوب اگه از php استفاده کردم چطوری اونو توی html قرار بدم ؟
خیلی شرمنده ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)