ممنون
واقعا ie نمیتونه کد هایه css رو اجرا کنه ؟ منو بگو که دلم خوش بود گفتم css یاد بگیرم استاندارد طراحی کنم از شر جابجایی تیبل ها تویه مرورگر ها راحت بشم !!@!
آقا با این کد مشکل داره یا کلا ie با css مشکل داره؟
ممنون
واقعا ie نمیتونه کد هایه css رو اجرا کنه ؟ منو بگو که دلم خوش بود گفتم css یاد بگیرم استاندارد طراحی کنم از شر جابجایی تیبل ها تویه مرورگر ها راحت بشم !!@!
آقا با این کد مشکل داره یا کلا ie با css مشکل داره؟
من نگفتم که آی ای اینقدر شعور نداره که اصلاً Css نمیفهمه (بیخودی حرف تو دهن من نزار)
من فقط گفتم که Iq اینترنت اکسپلورر برای اجرای همه استانداردهای Css گنجایش نداره
برای جابجایی جدولها میتونی روی Css حساب کنی و برای خیلی چیزهای دیگه ولی هرچی که مینویسی قبل از اینکه بزاری تو وب توی اینترنت اکسپلورر هم امتحان کن (البته مطمئناً این کارو میکنی)
البته اگه خوب Css یاد بگیری از شر خیلی از جدولهای صفحه هم خلاص میشی
برای اینی که شما میخواستی باید از خاصیت hover استفاده بشه که آی ای فقط اونو برای لینکها اجرا میکنه ولی توی بقیه مرورگرها روی همه عناصر میشه اونو اجرا کرد
ممنون از خیر این یکی گزشتم میرم با فلش میسازم
یه سوال دیگه هم د ارم ولی روم نیست بپرسم میترسم نیومده بن بشم![]()
نه بابا اوضاع اینقدرا هم خراب نیستممنون از خیر این یکی گزشتم میرم با فلش میسازم
من فکر میکنم بهتره با همون Html بسازیش و برای آی ای هم یه تایع جاوا اسکرپت به صفحه اضافه کنی مشکل حله
در هر صورت اگه خواستی بگو تا کد Css و تابع جاوا اسکرپتشو برات بنویسم
البته بهتره برای این یه تاپیک جدید بزنی تا اگه بقیه هم دنبالش بودن راحت پیداش کنند و البته طبق قوانین فروم اول سرچ کن ببین تکراری نباشه!
بن برای چی؟یه سوال دیگه هم د ارم ولی روم نیست بپرسم میترسم نیومده بن بشم
البته اگه مطلبت خلاف مقررات سایت باشه همچین بعید هم نیست
دمت گرم والله من که هرچی اینترنت رو زیر و رو کردم همش نوشته بود تغییر رنگ بک گراند با انتخواب موس !! همون که رنگ بک گراندو عوض میکنن چیزی راجب تیبل ندیدم
اون سوالم هم در مورد کد هایه جاواست
میترسم به دلیل پرسش 3 سوال بی ربط در یک تا پیک مرح
وم بشم ......
یه تاپیک دیگه میزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)