phpbb مسلما بهتره پیشرفتهای زیادی داشته
البته به نظر من بحث در مورد این جور مسایل نسبی و نمیشه گفت
phpbb مسلما بهتره پیشرفتهای زیادی داشته
در سيستم هاي رايگان
همون طور كه دوستمون گفتند
phpbb
سلام.
پس با جوملا نسازم؟مگه چه اشکلاتی دارد که برای فروم خوب نیست؟پس جرا تو رای گیری ، بیشتر به جوملا رای دادند؟(نظر سنجی همین تایپیکو میگم)اگه می خوای فروم را بندازی جوملا که خوب نیست برای انجمن phpbb3 ولی اگر نظر منو بخوای از vBulletin استفاده کنی عالیه
ممنون.
ممنون.phpbb مسلما بهتره پیشرفتهای زیادی داشته
ممنون.در سيستم هاي رايگان
همون طور كه دوستمون گفتند
phpbb
---------------------
ممنون از همه.
سلام.
ببین.سیستم هار رایگان برای مدریت سایت رو باید ببینی چه کارایی هایی از یسیتم میخوای بکشی بعد انتخاب کنی.
جوملا سیستم راحتی هست.اما انعطاف نیوک رو برای نصب بخش های اصافی نداره.اما قالب خیلی داره.از نوک بیشتر.
برای انجمن هم رایگان smf بهتره چون کمتر آسیب پذییر بوده.نیوک هم که هک میشه بیشترش به خاطر ضعف phpbb هست.
اما بهترین انجمن ساز.مثل همین انجمن. ویبولتین هست.که پولی هسا. اما اگه رایگان خواستی شاید بتونم کمکت کنم.
به هرحال این نظر سنجی که گزاشتی مناسب نیست.چون گزینه اش هیچ ارتباطی با هم ندارن
سلام.
یه سیستم که هم امکانات خوبی داشته باشه هم قالب خوب و هم امنیت خوب.ببین.سیستم هار رایگان برای مدریت سایت رو باید ببینی چه کارایی هایی از یسیتم میخوای بکشی بعد انتخاب کنی.
یعنی چی انعطاف نیوک را برای نصب بخش های اضافی نداره؟جوملا سیستم راحتی هست.اما انعطاف نیوک رو برای نصب بخش های اصافی نداره.اما قالب خیلی داره.از نوک بیشتر.
امنیت smf از php bb بیشتره؟امکانات و قالب (قیافش) چطوره؟برای انجمن هم رایگان smf بهتره چون کمتر آسیب پذییر بوده.نیوک هم که هک میشه بیشترش به خاطر ضعف phpbb هست.
ممنون.رایگان می خوام.بعدا شاید منتقل کنم به وی بولیتن.اما بهترین انجمن ساز.مثل همین انجمن. ویبولتین هست.که پولی هسا. اما اگه رایگان خواستی شاید بتونم کمکت کنم.
چه گزینه هایی بزارم؟به هرحال این نظر سنجی که گزاشتی مناسب نیست.چون گزینه اش هیچ ارتباطی با هم ندارن
--------------------------
ممنون.
ببین.نیوک به راحتی میشه براش ماژول نوشت و ماژول هاش هم قدرتمند هستن هم مدریت خوبی دارن.اما تعداد ماژول های جوملا خیلی کم هست و اون راحتی رو ندارن.یعنی چی انعطاف نیوک را برای نصب بخش های اضافی نداره؟
امنیت خوب جوملا.یه سیستم که هم امکانات خوبی داشته باشه هم قالب خوب و هم امنیت خوب.
امکانات خوب نیوک inp
قالب هم نیوک هم جوملا.
اما یه نیوکی هست به اسم نیوک پلاتینیوم.این امنیتش بالاست.قالباشم خوبه.
شماvb رو رایگان نصب کن.کاری نداره.اگه خواستی پیغام بده راهنماییت کنم.
اخه گزینه اول سیستم مدریت هست اونای دیگه انجمنچه گزینه هایی بزارم؟
سلامببین.نیوک به راحتی میشه براش ماژول نوشت و ماژول هاش هم قدرتمند هستن هم مدریت خوبی دارن.اما تعداد ماژول های جوملا خیلی کم هست و اون راحتی رو ندارن.
اين مورد را اشتباه مطرح كرديد
جوملا الان حدود 3018 داره
كامپوننت هاي خيلي قدرتمنده داره
كامپوننت هاي دانلود سنتر
آپلود سنتر
راه امدازي سايت خبري
راه اندازي گالري عكس
راه اندازي سايت هاي فيلم و موسيقي
و ....
قالب هاي خيلي زيادي داره
كه قالب هاي رايگانش هم زياد هست
پنل مدير ساده اي هم داره
سلام.
----------------------------------
جوملا که امکانات زیادی داره که محسن جان هم گفتند!ببین.نیوک به راحتی میشه براش ماژول نوشت و ماژول هاش هم قدرتمند هستن هم مدریت خوبی دارن.اما تعداد ماژول های جوملا خیلی کم هست و اون راحتی رو ندارن.
ممنون.امنیت خوب جوملا.
امکانات خوب نیوک inp
قالب هم نیوک هم جوملا.
میشه آدرس سایت اصلی + سایت فارسیشو بدید؟اما یه نیوکی هست به اسم نیوک پلاتینیوم.این امنیتش بالاست.قالباشم خوبه.
خوب اونطوری که سایتو می بندن!شماvb رو رایگان نصب کن.کاری نداره.اگه خواستی پیغام بده راهنماییت کنم.
یعنی با جوملا نمیشه انجمن ساخت؟اخه گزینه اول سیستم مدریت هست اونای دیگه انجمن
ممنون.
---------------------------------
ممنون.سلام
اين مورد را اشتباه مطرح كرديد
جوملا الان حدود 3018 داره
كامپوننت هاي خيلي قدرتمنده داره
كامپوننت هاي دانلود سنتر
آپلود سنتر
راه امدازي سايت خبري
راه اندازي گالري عكس
راه اندازي سايت هاي فيلم و موسيقي
و ....
قالب هاي خيلي زيادي داره
كه قالب هاي رايگانش هم زياد هست
پنل مدير ساده اي هم داره
-----------------------------------
ممنون.
جوملا سيستم مديريت سايت هستیعنی با جوملا نمیشه انجمن ساخت؟
نه سيستم مديريت انجمن
ممنون.نمی دونستم.پس لطفا جوملا رو از نظر سنجی حذف کنید.جوملا سيستم مديريت سايت هست
نه سيستم مديريت انجمن
دیگه چه سیستم هایی هستند؟
بین phpbb و mybb گفتید phpbb بهتره.حالا در بین همه سیستم های ساخت انجمن کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)