آقا فرشيد دمت گرم ، كلي حال كردم از پيشنهادت. تقريبا 70 درصد ساخت رقصنده با علف تموم شده و يه چيزايي هم بهش اضافه كردم. منتظر باشيد تا تموم بشه. اگه بتونم از گير خونه تكوني عيد فرار كنم زود تر تمومش ميكنم.
آقا فرشيد دمت گرم ، كلي حال كردم از پيشنهادت. تقريبا 70 درصد ساخت رقصنده با علف تموم شده و يه چيزايي هم بهش اضافه كردم. منتظر باشيد تا تموم بشه. اگه بتونم از گير خونه تكوني عيد فرار كنم زود تر تمومش ميكنم.
سلام
خوشحالم که یک نفر از این پست ایده گرفته.این به تمام مدت عضویت من در این سایت معنای خاصی داد.
خیلی خوشحالم و امید وارم موفق باشید.
امین رخ
Last edited by amin_rogh; 28-02-2009 at 10:53.
و اينگونه بودندي تولد رقصنده با علف
امين رخ فرهيخته عكس انداختندي و جرقه زدندي، فرشيد جان ناميدندي
و خضري هم ساختيدندي.
جناب امين رخ عزيز ، از لطفي كه به بنده داريد ، بسيار مسرورم . ديشب پيام جنابعالي رو خوندم و بسيار خوشحالم كه حضرتعالي توجه خاص داريد. تمام رفقا در تاپيك دوستدار شما هستند و منتظر روئيت نظرات ارزشمند شما. دوست گرامي شرايطي را كه من ذكر كرده بودم براي (س.) است كه حدود يك سال و نيم است كه از آن نگهداري ميكنم و تكثير كردم و از رشد خوبي برخورداره .به همين دليل هم استناد كردم و نوشتم . در هر حال تذكر شمارو بديده منت ميپذيرم.
herbi pull را هم كه بالاخره ساخته شد ، تقديم ميكنم به شما بزرگوار . البته چمن با علف دم دستم نبود و يكي از گلهاي باغچه را براي تست كردن قرباني كردم.
يه تغييراتي بهش دادم . مثلا قابليت ريگلاژ داره و در ارتفاعات مختلف تنظيم ميشه ودر قسمت محور سر اون هم يه دونه بلند ساختم براي ريشه هاي قويتر و عميقتر و يكي هم با همين ارتفاعي كه در عكس هست . كل محور هم با يه پيچ به لوله اتصال داره كه به راحتي قابل تعويضه.
[IMG]http://i41.tinypic.com/2iw3ubr.jpg[/IMG
آفرین به این ابتکار و خلاقیت و هنر شما حسین عزیز
عالی بود دوست عزیز
herbipull یا رقصنده با علف رو در مزرعه تست کردم. بد نیست شما هم نتیجه کارو ببینید
![]()
Last edited by khezr132; 20-03-2009 at 00:25.
سلام
عکس های پست آخر فیلتره !
وسیله ی مناسبیه ...
من هم به باغبانی علاقه ی زیادی دارم و با اومدن بهار برای از بین بردن علف های هرز بلند ریشه به اینها نیاز خواهم داشت ...
ممنون میشم اسمش رو بگید و بگید از کجا ها میشه خریداری کرد ؟!
از حسین آقای کوه خضری مبتکر جوانسلام
عکس های پست آخر فیلتره !
وسیله ی مناسبیه ...
من هم به باغبانی علاقه ی زیادی دارم و با اومدن بهار برای از بین بردن علف های هرز بلند ریشه به اینها نیاز خواهم داشت ...
ممنون میشم اسمش رو بگید و بگید از کجا ها میشه خریداری کرد ؟!
حسین جان فکر میکنم باید به تولید انبوه برسونیش برادر
ابتکارت طرفدار زیادی پیدا کرده
بابا فرشید جان ، بیخیال شو مارو گرفتیا !!!
آقای امین رخ که گفتند ایرانیا در کپی برداری استادند ! این طرح برای ایشونه .
شما لطف دارید دوست عزیز . کلا من به مقوله ساختن خیلی علاقه دارم و بیشتر وسایلم رو تا اونجا که بشه سعی میکنم خودم بسازم . یکی از عکسها خیلی جالب ریشه خاکشیر رو نشون میده که بطور کامل و دست نخورده از داخل خاک خارج شده . ضمنا آقا فرشید من از منزل که میام تو سایت ، عکسهارو نمیبینم ولی با adsl تو اداره مشکلی ندارم . این دوستمون هم ظاهرا نتونسته بودن عکسهارو ببینه که نوشته ----- شده. به نظر شما مشکل چیه ؟ شما عکسهارو کامل داری ؟
Last edited by khezr132; 15-03-2009 at 00:19.
سرویس آپلود عکس تاینی پیک که شما ازش استفاده کردین برای بعضی ها فیل تر شده..واسه همین عکسا نشون داده نمیشهضمنا آقا فرشید من از منزل که میام تو سایت ، عکسهارو نمیبینم ولی با adsl تو اداره مشکلی ندارم . این دوستمون هم ظاهرا نتونسته بودن عکسهارو ببینه که نوشته ----- شده. به نظر شما مشکل چیه ؟ شما عکسهارو کامل داری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)