بله مسعود جان . ایمیلت به من رسیده . اگه میشه به آی دی پی ام بده : reza_ete2000 . اصلا هاستت امکان ارسال ایمیل داره ؟
بله مسعود جان . ایمیلت به من رسیده . اگه میشه به آی دی پی ام بده : reza_ete2000 . اصلا هاستت امکان ارسال ایمیل داره ؟
سلام داداش من اینو بردم تو هاستم دیدیم اااااااااااااااا سند کرد و ایمیل اومد
اما از لوکال هاست ویندوز سند نمیکنه !!!!!
هم هم به خاطر پی اچ پی فکر کنم ( یه برنامه هاسس تو هاست نصب که ایمیل سند میکنه اما تو وین نیست )
من میخوام امکان ارسال عکس هم وجود داشته باشه.
باید چی کارکنم؟
چطوری میتونم تو front page ازش استفاده کنم ؟ لطفا کمک
اصلا کار میکنه تو front page ?
منظورتون از اینکه توی فرونت پیج استفاده کنید چیه ؟ یعنی اینکه توی یه صفحه دیگه کار بزارید ؟ اگه منظورتون اینه ، بله میشه . من خودم اینجوری استفاده میکنم .
به زودی روش ساخت فرم ارسال ایمیل برای شما دوستان آماده می کنم
Last edited by taha_nadri; 20-06-2008 at 22:47.
به زودی روش ساخت فرم ارسال ایمیل برای شما دوستان آماده می کنم
Last edited by taha_nadri; 20-06-2008 at 22:49.
خوب حالا بايد اسكريپت php بسازيد .براي اينكار از امكانات سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده ميكنيم
ساخت اسكريپت php بااين سايت بسيارآسان است وتنهادردومرحله انجام ميگيرد.
براي شروع كار ابتدا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برويد.
دراين صفحه گزينه creat php feedbackformراانتخاب كرده وبرروي دكمه Go to 2 step كليك كنيد
درصفحه جديد بايد چند فيلد را پركنيد:
Email Aderess : دراين فيلد ايميلي كه ميخواهيد اطلاعات فرم به آن ارسال گردد راوارد كنيد.
url feedback form : دراينجا آدرس محلي راكه فرم contact يا feedback ياهمان فرم ارسال راآپلودكردهايد وارد كنيد.
به عنوان مثال اگر فرم تماس را با نام contact.html ذخيره كرده ايدودرهاست خود با url [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپلودكرده ايد آدرس فرم شما به اين صورت درمي ايد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ادرس فرم اصلي شماست آن رادرفيلد دوم وارد كنيد
Url of " thanks you page" : پس ازارسال ايميل توسط فرم تماس بهتراست صفحه اي باعنوان تشكر بسازيد.اگر اين صفحه تشكر
رابا نام thanks.html ذخيره وبه هاست خود آپلود كرده ايد آدرس آن به اين صورت خواهد بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آدرس را دراين فيلد( فيلد سوم ) وارد كنيد
Url of "error page" : چنانچه كاربري يكي ازفيلدهاي فرم تماس راپرنكند بايد صفحه اي بانام " خطا درارسال"نمايش داده شود.اگراين صفحه را
بانام error.html ذخيره و آپلودكرده ايد آدرس آن بدين صورت خواهد بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين آدرس رادراين فيلد ( فيلد چهارم ) وارد كنيد.
Subject : چنانچه مايليد ايميل هايي كه توسط فرم براي شما ارسال ميشود داراي موضوع باشد موضوع مورد نظرخود رادراين فيلد وارد كنيد
پس ازپركردن فيلدها بادقت و تيك زدن گزينه I agree to the conditions" "بر روي گزينه Generate Script" " كليك كنيد.
در صفحه جديد ميتوانيد كد php رادريافت كنيد.اين كدراباعنوان feedback form.php ذخيره كنيد وبه هاست خود اپلود نماييد.
براي آپلود چهار فايل فوق ازيك برنامه FTP استفاده نماييد در آپلود فايل ها دقت كنيد درحالت ASCI Iارسال نماييد درغير اينصورت فرم كارنخواهد كرد.
اميدوارم اين مطلب مفيد واقع گردد وبتوانيد به راحتي براي خود يك فرم تماس ( يا فرم ارسال به ايميل ) بسازيد تا خوانندگان وبلاگتان بتوانند به راحتي
باشما درتماس باشند البته از اين فرم ميتوان به عناوين مختلفي مانند ارسال لينك جمع آوري اطلاعات وغيره استفاده نمود چنانچه مشكلي داريد ميتوانيد
كامنت بگذاريد ويا ايميل بزنيد
امیدوارم که به درد دوستان بخوره
Last edited by taha_nadri; 20-06-2008 at 22:53.
با CGI نداريد؟
اين يكي از چي استفاده كرده؟ هر چي كار كردم نفهميدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك چيزي پيدا كردم اسمشcgiemail بود.نميدونم كه مربوط به بحث ما است يا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)