سیگنال جریانش عین ماهواره هست. هر چقدر درصد سیگنال بالاتر باشه کیفیت هم بالاتره.
دفتر شرکت از خونه من حدود 2 کیلومتر فاصله داره که دکلش رو هم رو پشت بومش نصب کردن ولی احتمالا وسط راه هم دکل زدن تا قدرت پوشش دهی بهتر باشه. منظورم این بود که از شرکتی سرویس بگیر که فاصله دکلش از خونه شما کمتر باشه.
از طرف شرکت اومدن یک اکسس پوینت نصب کردن (رو پشت بوم) که یه آنتن سرخود کوچک داره. بابتش هم پولی نگرفتن. فقط باید بهشون پس بدم.
با سرویس 32/256 می تونی به صورت نظری حداکثر تا 32 کیلوبایت دانلود و تا 4 کیلوبایت آپلود کنی (در 90 درصد مواقع به صورت عملی هم همینطوره. گاهی اوقات کع ترافیک زیاده سرعت میاد پائین). اگه فایل حجیم نخواهی آپلود کنی همین سرعت هم کافیه (4 کیلو) و برای ارسال ایمیل و ... مشکلی پیش نمی آد. ولی مثلا اگر بخواهی یک فایل 100 مگابایتی رو رپیدشر اپلود کنی اعصاب آدمو خورد می کنه.
ولی همونطور که گفتم سرعت دانلود خوبه. من تا 45 کیلوبایت هم دانلود داشتم (با سرویس 256 کیلوبیت).
البته اگه عین من از پشت کامپیوتر با سرویس 16 مگابیت بلند شی بیایی با 256 کیلوبیت کار کنی عین این می مونه که به یه معتاد تریاکی که 50 سال جنس مرغوب مصرف کرده بیایی چتنه بدی بکشه.
اگه سوالی داشتی در خدمتم.