من هم شنیدم LG قطعاتش که از نظر کیفیت دارای Grade A هستند به بازارهای اروپا و امریکا می رن و Grade B یا حتی C به ما می رسه!
من هم شنیدم LG قطعاتش که از نظر کیفیت دارای Grade A هستند به بازارهای اروپا و امریکا می رن و Grade B یا حتی C به ما می رسه!
تازه همنو گريد اي كه به آمريكا و اروپا ميره تو اونجا تو رتبه بندي ها معمولا بهترين نيست مثلا تو آلمان برند پنجم ششمه ال جي
با سلام
دوستان من بازم میخوام یه دی وی دی رایتر بخرم قبلا یه فیلیپس داشتم واقعا کارش حرف نداشت ولی به خاطر اینکه ساتا نبود فروختمش الان از شما خواهش میکنم اگه بشه خدا وکیلی یه مارک درست و حسابی معرفی کنین که جای رایتر قبلی رو بده در ضمن ساتا میخوام
از دوستان کسی نیست بمن یه جواب درست و حسابی بده؟
ببين جاي سوال تو اينجا نيست
اگه می خوای خیلی باهاش حال کنی یه پلکستور ساتا بگیر.
لایتون بگیر
من بعد از کلی تست و بررسی به این نتیجه رسیدم که سازگار ترین دی وی دی رایتز لایتون است.
سامسونگ عالیه اما با بعضی از چیپست ها مخصوصا Sis مشکل داره
مشکلش هم فقط با آپدیت کردن درایور چیپست حل میشه.
آقا هرچی میخرید دیگه SONY نخرید این شرکت در بخش قطعای نوری کامپیوتر دیگه تولیدی نداره و با NEC ترکیب شده و جنساشو به اسم Optiarc میدن بیرون اینیکه تو بازار ایران میبینید جنسایی که تو انبار رسوب کرده و چون عمر مفید قطعات نوری حتی در صورت عدم استفاده هم کم میشه پس رایتر شما در حد یه رایتر دست دوم عمر میکنه
سلام من یه تعمیر کارم اکثر درایورا یکی هستن فقط درب جلوی اونا فرق میکنه اگه میخوای برات اساسی کار کنه پلکثور بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)