تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 77

نام تاپيک: مقایسه دوربین گوشیهای G900 سونی اریکسون و N82 نوکیا و U900 Soul سامسونگ

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من واقعا برام عجیبه ! هنوز عکسارو باز نکردم ! ولی اگه عکسایه دوربینی اینقدر کیفیتش پایین باشه که حتی وقتی از 5 مگا پیکسل به رزلوشن 230* 173 پیکسل ریسایز میشه بازم تاره دیگه شکی نمیذاره که کیفیت خیلی مناسبی نداره ...در هر صورت از جی 900 انتظار بیشتری داشتم!
    اما نمیدونم عکسایه دوربین سونی یه جورین انگار زوم شده باشه رو عکس ! یا از فاصله ی کمتری گرفته شده باشه ! چون مقدار کمتری از محیط رو تو عکساش میبینی ... !
    Last edited by Nabakhshoode; 18-04-2008 at 15:54.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

در مورد عکسایه N82 هم اکثرا عکسا رو یا خیلی روشنتر یا خیلی تاریکتر از دو دوربین دیگه انداخته ... خلاصه رنگا کماکان تو دوربینهای نوکیا واقعی نیستن !

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امیدوارم اسامی درست شده باشه ...

ولی خداییش U900 خیلی عالی گرفته ..

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

منم با نابخشوده عزیز موافقم.
    عکسهای جی 900 یه جور ناجوری هست............. نمیدونم چه جوری بگم........... واقعا انگار پلاستیک روی لنز رو بر نداشتن!!! ان 82 هم که دیگه داستانش معلومه............ خوبه ولی به اندازه یو 900.
    یو 900 به نظر ماکروی قوی نداره..........ولی رنگ توی عکساش کاملا زندس.
    یه مشکل کوچیک دیگه هم هست................... که..........
    Last edited by perjixen; 18-04-2008 at 16:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عکسهارو باید توی سایز بزرگ ببینید تا بشه مقایسه کرد ... شما عکسهای G900 توی سایز بزرگ ببینید با این ریسایز شده ها فرق داره و میشه گفت شبیه K850 عکس گرفته ...

فیلم هم که با کیفیت QVGA و 30 فریم در ثانیه عکس میگیره ...

قیمتش هم که گفتن حدود 350 یورو چیزی حدود 480 هزار تومان هستش یعنی 50 یورو از G700 بیشتر ...

تاریخ عرضه هم ماه جون 2008 هستش ...

............................

U900 Soul برآورد قیمتش حدود 500 یورو چیزی حدود 690 هزار تومان هستش که فکر کنم از رقم خیلی پایینتر باشه ...

تاریخ عرضه هم ماه می 2008 اعلام شده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان قدیمی اگر یادشون باشه این تار بودن عکس ها رو سایت Mobile-Review.com در مورد گوشی K850 که هنوز
    وارد بازار نشده بود هم گذاشته بود.

خیلی حرفها و شایعات در مورد این نوع مقایسه ها گفته شد تا بالاخره کا850 اومد و کیفیت واقعی عکس ها رو
    کسانی که براشون جالب بود دیدند.

من اصلا باورم نمیشه که G900 به این تاری و به این بی کیفیتی عکس گرفته باشه. من تازه پی1 دارم و با این که
    دوربینش 3.2 مگاپیکسله اما از این عکس هایی که این سایت در مورد جی 900 قرار داره خیلی بهتره و تار و کدر بودن
    در عکس دیده نمیشه.

این نمونه عکس هاییه که من دیروز گرفتم و در تاپیک عکس های موبایل در انجمن موبایل با نمونه های بیشتر قرار
    دادم. 2 نمونه از این عکس ها رو ببینید و با عکس هایی که Mobile-Review در حالت روز و آسمان با جی900 گرفته
    رو مقایسه بکنید.

اصلا تفاوتشون زمین تا آسمونه. البته این نظر منه و به همین دلیل نظر کلی من اینه که من به این سایت باور ندارم
    چون یک بار هم این بلا رو با تبلیغات منفی در مورد کا850 انجام داده و تا جی900 بطور کامل وارد بازار نشه و خود
    مردم تستش نکنند به این سایت نمیشه اعتماد کرد.

این هم پستی که گفتم...

گوشی؛ Sony Ericsson P1i

مکان؛ سوئد

سوژه؛ کلیسا و انسان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

کی میخواید تعصب رو بزارید کنار من نمیدونم . من خودم از طرفدارهای سونی اریکسونم اما

تابلو N82 اول - U900 دوم - G900 سوم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز این 2 عکسی که شما گذاشتی در قیمت Summary عکس زده توسط برنامه Paint Shop Pro Photo 12,01 ویرایش و ادیت شده ! برنامه ایی شبیه Photo Shop .....

میشه توضیح بدی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کی میخواید تعصب رو بزارید کنار من نمیدونم . من خودم از طرفدارهای سونی اریکسونم اما

دوست عزیز انگاری متوجه نشدید من چی گفتم. مسئله تعصب نیست که تا کسی حرفی میزنه میگید تعصب داره.

شما این عکس زیر رو که مثلا با دوربین 5 مگاپیکسلی G900 گرفته شده و توسط سایت Mobile-Review.com قرار
    داده شده را با اون عکسی که من خودم توسط P1i که دوربینش 3.2 مگاپیکسله مقایسه کنید اونوقت میفهمید
    منظور من چیه.

اگر در آینده و بعد از ورود کامل G900 باز هم کیفیت عکس های گرفته شده توسط این گوشی همین باشه
    که توسط سایت Mobile-Review قرار داده شده من هیچ حرفی ندارم و به صراحت میگم کیفیت عکس هاش
    اصلا خوب نیست.

اما اگر بعد از ورود گوشی به بازار کیفیت اینی نبود که الان توسط این سایت گذاشته شده چی؟

حالا متوجه شدید من چی میگم؟

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

عکسهارو باید توی سایز بزرگ ببینید تا بشه مقایسه کرد ... شما عکسهای G900 توی سایز بزرگ ببینید با این ریسایز شده ها فرق داره و میشه گفت شبیه K850 عکس گرفته ...
    همونه دیگه ! عکسایه K850 هم تو ورژن های بتا همین کدرو مات بودن عکسارو داشتن و دیتیل ها وجزییات توش به خوبی دیده نمیشدن ! برعکس G600 !
    به هر حال امیدوارم عکسای نسخه نهایی G900 اینجوری نباشه !
    در کل با توجه به عکسایه موبایل رویو به نظرم U900 بهتر از بقیه بوده عکساش !

کی حرف متعصبانه زد ؟ تا اینجا تمام کامتهای این تاپیک حرف حساب بوده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •