همه اينها درست ولي به هر حال از نظر كاهش عمر قطعات الكترونيكي بي ضرر نيست
همه اينها درست ولي به هر حال از نظر كاهش عمر قطعات الكترونيكي بي ضرر نيست
چرا كاهش عزيز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون كه باعث كاهش عمر قطعات ميشه RESET هست كه برق را به صورت كلي در مدار ها از بين ميبره و بعد به صورت شوك مجدد وار ميشه......
حتي اگر توي سايت خود ماكروسافت هم برويد،ميبينيد كه در مورد REBOOT BENEFITS چيزاي خوبي گفته.....
خوش باشيد
گفتنی ها رو امین جان گفتن
محسوس ترین فایده Restart کردن اینه که Rom دوباره بارگذاری میشه و بار اضافی اون تخلیه میشه (( این همون کاریه که برنامه ها بهینه سازی رم , بصورت ناقص انجا میدن ))
دیگه اینکه : Restart کردن باعث میشه در موقع لوگین شدن دوباره ویندوز , برنامه های اضافی که در طول زمان کار با ویندوز در حال اجرا , فعال میشن و فعال میمونن , دوباره غیر فعال بشن و سرعتی که از سیستم میگیرن رو ....... نمیگیرن
خب عزیز جان این قطعات همه برای این طراحی شدن که جریان برق رو در خودشون قطع و وصل کنن , پاور هم تا حدودی در یکسان کردن قطع و وصل برق نقش دارههمه اينها درست ولي به هر حال از نظر كاهش عمر قطعات الكترونيكي بي ضرر نيست
از این گذشته حتی در وقتی که جریان برق یهو قطع میشه هم اگه قطعات اصلی باشن و جریان کم و زیاد آنچنانی نداشته باشه , مشکلی پیش نمیاد (( در بحرانی ترین حالت پاور آسیب میبینه ))
==
من الان مدتهاست به دلیل مشکل , سیستم رو از پاور خاموش میکنم , مشکلی هم پیش نمیاد و بخوبی کار میکنه , اینو میگم که ترست بریزه
حتی دیدم کسایی رو که قطعات رو در حالت روشن میکشن و وصل میکنن (( قطعاتی مثل CDROM و حتی هارد رو ))
این قطعات اونقدر ها هم سوسول و تیتیش مامانی نیستن
سلام
استابیلایزر سیستم های بسیار عالی می باشند که قابلیت تثبیت ولتاژ را تا حد هر 10 ولتاژ در صدم تانیه را دارند
این دستگاهها خروجی ای بر حسب دلخواه و میزان کشش اونها دارند
این دستگاهها از جمله سیستم های جدید الورود به صنعت الکترونیک ایران می باشند
ups سیستم هایی هستند که علاوه بر سیستم تثبیت کننده بر حسب قابلیت های آنها قادر به ذخیره ی برق می باشند که بیشتر با نام محافظ کامپیوتر معرفی می شوند
این سیستم ها قادرند تا بدون هیچ نویز یا تاخیری بعد قطع جریان برق ولتاژ و فرکانس درخواستی کاربر را تولید نمایند .
من این اطلاعات رو از یه ups که خریدم فهمیدم
که ups واقعا (انصافا) بسیار عالی ای بوده تا حالا .
من اونو ازشرکت دز آرمان جویا (دزفول) خریداری کردم
اینم لینک وب سایتش
[CODE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[CODE/]
Last edited by Perpetual; 26-08-2008 at 11:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)