ولی به نظر من بازم احتمال زیاد مشکل از رمه . حالا بزار ببینیم
ولی به نظر من بازم احتمال زیاد مشکل از رمه . حالا بزار ببینیم
دوستان دقيت كنيد.......
اين دوستمون داره ميگه سيستم اصلا بوق نميزنه.....
وقتي سيستم بوق نميزنه كه: (در صورت مطمئن بودن از اسپيكر)
1- Cpu مشكل داشته باشه.........
2-تنظيمات Bios به هم ريخته باشه (حالا به هر دليلي)
كه مورد دوم احتمالش خيلي بيشتر هست در مورد اين مشكل دوستمون
دوست عزیز وقتی مشکل از رم باشه ، سیستم تند تند بوق میزنه با صدای بلند...
در مورد احتمال اول ، خیلی خیلی احتمالش کمه . مثلا پردازنده چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
تنظیمات بایوس هم فکر نکنم چون ایشون در حین کار کردن با کامپیوتر بودن ، ولی بعید هم نیست.
من طبق تجربه و اطلاعاتی که دارم می گم به احتمال زیاد یا از پاور هست یا از گرافیک...
من مخلص همتون هم هستم دوستان.
Last edited by M.Z.Y; 18-04-2008 at 13:26.
اصلا فکر نمیکردم این همه کاربر به کمک من بشتابند
دوستان واقعا ممنونم
من از کارت گرافیک مطمئنم چون یه کارت گرافیک دیگه داشتم با اون امتحان کردم ولی بازم همونطوری بود.
من 3 تا رم 256 داشتم که 2 تاشو برداشتم بازم نشد, اون رم رو هم توی یه اسلات دیگه گذاشتم و باز نشد.
مدل مادر بردم رو یادم نیست ولی مارکش گیگا هست
جدید نیست مال 3 4 سال پیشه
حالا چیکار کنم؟
اگه با در آوردن باطری نمیشه چطوری Cmos رو ریست کنم؟؟؟
سلام
پاور سیستمتون رو چک کردید؟
تخلیه بایوس توسط جامپر کنار باتری امکان پذبره...
کنار باتری من هیچ جامپری وجود نداره!!!
پاور رو چک نکردم , اگر مشکل از پاور باشه که سیستم اصلا نباید روشن بشه ولی سیستم من روشن میشه و فن Cpu و فن پاور کار میکنه.
راستی یادم رفت بگم:کیس من همیشه برق داره وقتی دست میزنی بهش یه برق ضعیف میگیرتت.
چیکار کنم؟
وقتی اینطوری شد که داشتم Gta بازی میکردم.
خیلی به کامپیوترم نیاز دارم چون هفته دیگه میان ترم #c دارم و کار هم نکردم.
من توی PC خونه ام همچین مشکلی داشتم ... اگر صدای بوق رم نمیاد احتمالا نمیتونه از همون اول به cpu دسترسی داشته باشه ... احتمالا مشکل از پاور یا مادربردته .... این مقاله مشکل و راه حل رو توضیح داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقالات خوبی هستند و مراحل چک کردن رو کامل توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
احتمالش کمه از پاور باشه چون سیستم داره روشن میشه و برق لازم رو میگیره فقط ممکنه پاور کهنه شده باشه و توانش افت شدید کرده باشه که نتونه برق لازم رو فراهم کنه که اونم بعیده چون پار اگه بسوزه دیگه برقی در کار نیست پس سیستم اصلا نمیتونه روشن بشه . در مورد مینبورد احتمال دوم میتونه باشه Cpu هم سوم ولی رم احتمال اوله اگه رم ولتاژ مناسب بهش نرسه یا مشکل اساسی پیدا کنه مخصوصا اگر چند اسلات رم داشته باشید مینبورد هیچ بوقی نمیزنه و سیستم هیچ تصویری نمیده و بالا نمیاد .ولی حالا که میگید رم رو چک کردین (البته من توصیه میکنم بیشتر چک کنید) میتونه از مینبورد باشه .
حالا تصمیم با خودتونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)