ولي ديكشنري رو ديگه نميدونم اينو ديگه بايد دوستان ديگمون پاسختونو بدننوشته شده توسط mahmoodnaghshinehfard
![]()
ولي ديكشنري رو ديگه نميدونم اينو ديگه بايد دوستان ديگمون پاسختونو بدننوشته شده توسط mahmoodnaghshinehfard
![]()
از بر و بچ درخواست بازیهای NFS:u2 و Duke nakem mobile را برای گوشی nokia 6680 دارم .
ممنون
خيلي باحاله
سلام
درخواست بازی
final fantasy:before crissis
سلام
Duke Nukemاز بر و بچ درخواست بازیهای NFS:u2 و Duke nakem mobile را برای گوشی nokia 6680 دارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز شما گفتي Duke nakem من Duke Nukem رو داشتم!!شايد يکين!!اگه نبود بگو.
موفق باشي.
سلام
اقايون من به يك عدد Chess خوشدست و واضحه جاوا نيازمندم
از دارنده خواهش ميشود بنده را مستفيض گرداند
ممنون و منتظرم
بازي فيفا 2006 را چه جوري نصب كنم
فايل sis نداره
لصفا راهنمايي كنيد براي گوشي نوكيا 3230
سلام دوست عزیز اینم بازی درخاستی شمانوشته شده توسط strasboorg
![]()
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز شما باید ابتدا توسط کابل یا اینفرارد یا رم ریدر حالا هرچی که گوشیتون بهش بخوره ولی اگر گوشیتون اینفرارد داره بهتر که با اون کار کنید حالا شما با اینفرارد بازی فیفا رو سند میکونید بعد میره تو قسمت اینباکس مسیج شما بعد شما میرید به او قسمتی که ذکر شد و بعد روی فایل میزنید تا گزینه ی اینیستال بیاد و بعد اونو اینیستال کنید چند تا گزينه مياد كه شما همه رو yes يا اينيستال كنيد در مرحله ي آخر از شما ميخاد كه كجا بريزم توي مموري كارد يا فون ممورينوشته شده توسط farshad2005
بعد گزینه ی این بازی در آخر منوی گوشیتون میاد تا شما اون و open كنيد و بعد بازي كنيد
موفق باشيد![]()
Last edited by mohammad_1000; 28-11-2005 at 16:58.
مهیار عزیز ، بازی duke nakem مورد نظر من یک بازی اکشن اول شخص کاملا سه بعدی و با گرافیک عالی میباشد که فکر کنم مدتی پیش تولید شد . بازی که لینکش را گذاشته بودی نیز دانلود کردم و بازی خوبی بود . بازی need for speed : underground 2 نیز یک بازی جدید برای گوشیها میباشد که یک بازی کاملا سه بعدی با گرافیک باور نکردنی میباشد ( البته من فقط عکس بازیها را دیده ام ) . اگر برای شما ممکن است این بازیها را پیدا کنید و لینکشون را بگذارید .نوشته شده توسط Mahyar_p30
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)