به نظر من هم G9 بهترين گزينست
كاملا جم و جور و ساده در عين حال با كارآيي بالا
تنها مشكل اين دوربين نويز تو ايزو هاي بالاست. آن هم به مقدار خيلي كم.(تصاویر نویزدار در ایزوهای 800 و 1600، رزولوشن بسیار پایین تصاویری که در ایزوی 3200 گرفته شدهاند)
به نظر من هم G9 بهترين گزينست
كاملا جم و جور و ساده در عين حال با كارآيي بالا
تنها مشكل اين دوربين نويز تو ايزو هاي بالاست. آن هم به مقدار خيلي كم.(تصاویر نویزدار در ایزوهای 800 و 1600، رزولوشن بسیار پایین تصاویری که در ایزوی 3200 گرفته شدهاند)
Last edited by atrocious; 20-04-2008 at 00:00.
کانن مدل پاورشات G9:
• دوربین 12.1 مگاپیکسلی (سنسور 1.7/1 اینچی)
• مود عکاسی RAW
• لنز زوم اپتیکال 6 برابر به همراه لرزشگیر اپتیکال و پوشش SR
• DIGIC III و iSAPS برای عملکرد سریعتر، کیفیت بهتر عکس و مشخصه پیشرفته کاهش نویز
• مشخصه تشخیص چهره AF/AE/FE و قابلیت تصحیح قرمزی چشم در مود پخش مجدد
• صفحه نمایش 3 اینچی 230.000 رنگی بسیار با کیفیت و با رزولوشن بالا به همراه زاویه دید عالی
• ایزوی 1600 و Auto ISO Shift تا 3200
• بدنه جمع و جور مجهز به کلیدهای تنظیم ایزو و تنظیمات چندگانه
• دارای 25 مود عکاسی، تنظیمات کاملا دستی و Safety Zoom
• مجهز به کفشک فلاش سازگار با فلاشهای Speedlite کانن و لوازم جانبی لنز (اختیاری)
G9 فقط برتریش 12 مگا پیکسل بودنشه
G9خیر دوست عزیز، من از تعداد پیکسل ها حرفی نزدم و وقتی تعداد پیکسل ها به 7 میلیون می رسد دیگر برایم اهمیتی ندارد که کدام دوربین چند میلیون پیکسل بیشتر دارد چه بسا که با ثابت ماندن اندازه سنسور و با افزایش رزولوشن نویز تصاویر زیاد می شوند.فقط برتریش 12 مگا پیکسل بودنشه
اما دلایل متعددی برای کیفیت بی نقص G9 وجود دارد که شرح آنها از حوصله این بحث خارج است اما اگر دوست داشتید نمونه عکسهای این دوربین را در اینجا مشاهده کنید:
درست است که این دوربین در ISO های بالای 400 عملکرد خوبی نداشته اما اولاً عکسهای اکثر دوربین ها با افزایش ISO دچار نویز می شوند و ثانیاً باید دید که عملاً نسبت کل عکسها به عکسهایی که در ISO های بالای 400 گرفته می شود چقدر است؟ فکر می کنم دست کم تعداد عکسهایی که در ISO ی زیر 400 گرفته می شوند 50 برابر عکسها در ISO های پایین باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتا شون خوبن.و انتخاب به اينه كه كدوم مارك رو بيشتر دوست داري.من خودم كانن بيشتر دوست
دارم.
خوب بدی G9 اینه که زومش اپتیکال نیست و برابره . همین بده . تازه مگا پیکسل بالا که همیشه نماد کیفیت بیشتر دوربین نیست که
من H50 رو بهتون پیشنهاد میکنم،الانم در بازار موجوده
بدرود![]()
dorbin haye sony hamin ke ba har bar sharj mitooni 300ta aks ba flash begiri koli miarze
sor@tesham balast
man khodam H3 daram kheyli raziam
H9 ham too hamin maye hast faghat manzare yab dare o ghabeliate aks bardari dar tarikie motlagh va albate geroon tare
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)