تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: Sony Cybershot DSC-H9 یا Canon PowerShot S5 IS کدام دوربین؟

داره خودمونی میشه atrocious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما S5IS یا H9 ؟
    قبل از بحث در مورد این دوربین ها باید به این نکته اشاره کنم که دوربینهای کانن موجود در ایران با آنچیزی که در سایتهای آمریکایی مرور می شوند یک تفاوت بزرگ دارند و آن اینست که دوربین کانن که در ایران بدست شما می رسد چینی است نه ژاپنی! تنها چند مدل محدود در ایران هستند که ساخت ژاپن هستند و S5IS که مورد نظر شماست چینی است. این پارامتر بسیار مهمی است و موقع خرید حتماً این فاکتور را لحاظ کنید.
    اما در مورد سوال شما:
    H9 از یک مشکل بزرگ رنج می برد و آن تصاویر soft است. برای یک غیرحرفه ای حتی شاید عکسهای H9 بسیار مطلوب تر از دوربین های دیگر باشد چون هیچ نویزی را نمی بیند. اما عکاسان حرفه ای معمولااً ترجیح می دهند نویز هم وجود داشته باشد اما جزئیات تصویر از بین نرود. اما مگر S5IS از noise reduction استفاده نمی کند؟ در واقع اغلب دوربین های امروزی مخصوصاً دوربین های نیمه حرفه از noise reduction برای کاهش noise استفاده می کنند ولی مشکل H9 در این است که noise reduction در این دوربین در همه کنتراست ها فعال است. یعنی در وضعیتی که تقریباً هیچ نویزی هم در تصویر وجود نخواهد داشت باز noise reduction کار خودش را انجام می دهد و باعث ایجاد تصاویر soft می شود، هیچ راهی هم برای غیر فعال کردن noise reduction وجود ندارد و این مشکلی است که خود سونی هم با عرضه H50 به آن اعتراف کرده است. در سایر دوربین ها معمولاً در کنتراست های بالا noise reduction فعال نمی شود و البته مدلهایی از پاناسونیک هم همین مشکل را دارند.
    اما جدای از همه اینها فکر نمی کنم این مشکلی باشد که غیر حرفه ای ها بتوانند آن را تشخیص بدهند و بهتر است به نمونه های عکس این دوربین مراجعه کنید تا ببینید آیا اصلاً می توانید متوجه وجود چنین مشکلی شوید و آیا این قضیه برای شما آزار دهنده است یا آن را می پسندید. در عین حال موقع خرید نباید ویژگی ها و قابلیت های فراوان H9 را نادیده بگیرید. از جمله شناسایی 9 چهره و مادون قرمز برای تصویر برداری در شب. مثلاً من علاقه خاصی به عکس برداری در شب دارم و این ویژگی برایم اهمیت فوق العاده ای دارد.
    درمورد S5IS هم باید بگویم مهمترین عیبش همان استفاده از باطری قلمی است که شارژ بسیار کوتاهی هم دارد. اما به لحاظ کیفیت عکس تنها ایرادی که من در آن دیده ام وجود رنگهای بنفش و قرمز در کنتراست های خیلی بالاست.

اما حالا چرا این دو دوربین؟!
    اگر همین عجله دارید پیشنهاد من دوربین G9 کانن است. کیفیت عکسهای این دوربین بی نظیر هستند و من هنوز ایرادی در عکسهای این دوربین ندیده ام.
    اگر می توانید 15-10 روز صبر کنید پیشنها قطعی من H50 سونی است که هنوز وارد بازار ایران نشده. H50 نه تنها ایراد مهم ذکر شده در H9 را رفع کرده بلکه قابلیتهای خوبی به این دوربین اضافه کرده است. از جمله افزایش رزولوشن و بهبود image processing. لنز جدیدی هم به این دوربین اضافه شده که در کنتراست های بالا فوق العاده عمل می کند. در واقع شخصاً هیچ شکی در مورد این دوربین ندارم و خودم از کسانی هستم که منتظر ورود این دوربین به بازار ایران هستم.
    به نظر من هم G9 بهترين گزينست
    كاملا جم و جور و ساده در عين حال با كارآيي بالا
    تنها مشكل اين دوربين نويز تو ايزو هاي بالاست. آن هم به مقدار خيلي كم.(تصاویر نویزدار در ایزوهای 800 و 1600، رزولوشن بسیار پایین تصاویری که در ایزوی 3200 گرفته شده‌اند)
    Last edited by atrocious; 20-04-2008 at 00:00.

داره خودمونی میشه atrocious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کانن مدل پاورشات G9:

• دوربین 12.1 مگاپیکسلی (سنسور 1.7/1 اینچی)
    • مود عکاسی RAW
    • لنز زوم اپتیکال 6 برابر به همراه لرزش‌گیر اپتیکال و پوشش SR
    • DIGIC III و iSAPS برای عملکرد سریع‌تر، کیفیت بهتر عکس و مشخصه پیشرفته کاهش نویز
    • مشخصه تشخیص چهره AF/AE/FE و قابلیت تصحیح قرمزی چشم در مود پخش مجدد
    • صفحه نمایش 3 اینچی 230.000 رنگی بسیار با کیفیت و با رزولوشن بالا به همراه زاویه دید عالی
    • ایزوی 1600 و Auto ISO Shift تا 3200
    • بدنه جمع و جور مجهز به کلیدهای تنظیم ایزو و تنظیمات چندگانه
    • دارای 25 مود عکاسی، تنظیمات کاملا دستی و Safety Zoom
    • مجهز به کفشک فلاش سازگار با فلاش‌های Speedlite کانن و لوازم جانبی لنز (اختیاری)

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

G9 فقط برتریش 12 مگا پیکسل بودنشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

G9
    فقط برتریش 12 مگا پیکسل بودنشه
    خیر دوست عزیز، من از تعداد پیکسل ها حرفی نزدم و وقتی تعداد پیکسل ها به 7 میلیون می رسد دیگر برایم اهمیتی ندارد که کدام دوربین چند میلیون پیکسل بیشتر دارد چه بسا که با ثابت ماندن اندازه سنسور و با افزایش رزولوشن نویز تصاویر زیاد می شوند.
    اما دلایل متعددی برای کیفیت بی نقص G9 وجود دارد که شرح آنها از حوصله این بحث خارج است اما اگر دوست داشتید نمونه عکسهای این دوربین را در اینجا مشاهده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درست است که این دوربین در ISO های بالای 400 عملکرد خوبی نداشته اما اولاً عکسهای اکثر دوربین ها با افزایش ISO دچار نویز می شوند و ثانیاً باید دید که عملاً نسبت کل عکسها به عکسهایی که در ISO های بالای 400 گرفته می شود چقدر است؟ فکر می کنم دست کم تعداد عکسهایی که در ISO ی زیر 400 گرفته می شوند 50 برابر عکسها در ISO های پایین باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوتا شون خوبن.و انتخاب به اينه كه كدوم مارك رو بيشتر دوست داري.من خودم كانن بيشتر دوست

دارم.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

خوب بدی G9 اینه که زومش اپتیکال نیست و برابره . همین بده . تازه مگا پیکسل بالا که همیشه نماد کیفیت بیشتر دوربین نیست که

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من H50 رو بهتون پیشنهاد میکنم،الانم در بازار موجوده
    بدرود

داره خودمونی میشه alireza999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

dorbin haye sony hamin ke ba har bar sharj mitooni 300ta aks ba flash begiri koli miarze
    sor@tesham balast
    man khodam H3 daram kheyli raziam
    H9 ham too hamin maye hast faghat manzare yab dare o ghabeliate aks bardari dar tarikie motlagh va albate geroon tare

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •