تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: روش sign کردن برنامه ها با هک کردن سیمبیان 100% غملی و کاربردی

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

منم اول رفتم دنبال این روش که تو موبایلستان اعلام شد ولی دیدم هم درد سر داره و هم بالاخره فایل های سیستمی گوشی تغییر می کنه.راحت از سایت opda فایل cer گرفتم! این کارا هم لازم نبود!
    بازم ممنون.
    بله . منم به خاطر اینکه فایل CER ام رو ار Opda گرفتم دیگه دلیلی واسه این کار ندیدم و دنبالش نرفتم. حالا ببینیم اگه کار دیگه ای می شه با این روش کرد (به غیر از نصب برنامه های ساین نشده) یا نه . اگه دیدم ارزشش رو داره این کار رو می کنم. یه مطلب دیدم که می شه سرعت پردازنده ی گوشی رو بالا برد! حالا تا چه حد صحیحه نمی دونم.

داره خودمونی میشه supermorik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Norway-Oslo

پيش فرض

دوستان من هم فایلهای cert و key رو از opda حدود 2 ماه پیش گرفتم و شاید احتیاجی به اینکار ها نباشه ولی ...
    توسط دسترسی به فایل های اصلی سیستم عامل خیلی کار های دیگه میشه کرد که sign کردن برنامه ها فقط قسمت کوچکی از اون هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Norway-Oslo

پيش فرض

لطفا کمک کنید اصلا من این قسمتو تو گوشیم ندارم که فایلو کپی کنم توش C:\sys\bin
    گوشی شما چی هست?

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض كمك در 5700

سلام اين برنامه خيلي باهاله اگه عملي باشه ديگه نيازي به symbiansigned و opda نداريم
    ولي اين نرم افزار MobileSigner در گوشيم نصب نشد تا وسط installing ميره ارور unable install ميده مشكلش چيه؟
    با تشكر

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

بله . منم به خاطر اینکه فایل CER ام رو ار Opda گرفتم دیگه دلیلی واسه این کار ندیدم و دنبالش نرفتم. حالا ببینیم اگه کار دیگه ای می شه با این روش کرد (به غیر از نصب برنامه های ساین نشده) یا نه . اگه دیدم ارزشش رو داره این کار رو می کنم. یه مطلب دیدم که می شه سرعت پردازنده ی گوشی رو بالا برد! حالا تا چه حد صحیحه نمی دونم.
    یکی از کارهای دیگه این روش اینه که می شه یک سری از برنامه ها رو در خود گوشی کرک و استفاده کرد.یکیش quickoffice 5 premier هستش!
    سرعت cpu رو هم می شه تا حدی بالا برد ولی اصلا توصیه نمی شه چون ممکنه گوشی آسیب جدی ببینه.خود نوکیا یه چیزی می دونسته که سرعت رو تنظیم کرده!
    در کل به دوستانی که حوصله ندارن همون opda پیشنهاد می شه

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Norway-Oslo

پيش فرض

سلام اين برنامه خيلي باهاله اگه عملي باشه ديگه نيازي به symbiansigned و opda نداريم
    ولي اين نرم افزار MobileSigner در گوشيم نصب نشد تا وسط installing ميره ارور unable install ميده مشكلش چيه؟
    با تشكر
    1-شک نکنید که کار میکنه ! همونطور که گفتم من اینجا روی بیشتر از 20 گوشی نصبش کردم بدون مشکل
    2- برای اینکه برنامه بطور کامل کار کنه حتما از اول تا آخر عملیات رو بدقت اجرا کنید! مخصوصا قسمت اول خیلی خیلی مهم هست در واقع محیط رو برای کارهای بعدی حاضر میکنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Norway-Oslo

پيش فرض

یکی از کارهای دیگه این روش اینه که می شه یک سری از برنامه ها رو در خود گوشی کرک و استفاده کرد.یکیش quickoffice 5 premier هستش!
    سرعت cpu رو هم می شه تا حدی بالا برد ولی اصلا توصیه نمی شه چون ممکنه گوشی آسیب جدی ببینه.خود نوکیا یه چیزی می دونسته که سرعت رو تنظیم کرده!
    در کل به دوستانی که حوصله ندارن همون opda پیشنهاد می شه
    دوستان کل اجرای این برنامه برای اونهایی که برای اولین بار این کار رو میکنن بیشتر از 10 دقیقه کار نمیبره !

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

1-شک نکنید که کار میکنه ! همونطور که گفتم من اینجا روی بیشتر از 20 گوشی نصبش کردم بدون مشکل
    2- برای اینکه برنامه بطور کامل کار کنه حتما از اول تا آخر عملیات رو بدقت اجرا کنید! مخصوصا قسمت اول خیلی خیلی مهم هست در واقع محیط رو برای کارهای بعدی حاضر میکنه.
    درست شد عزيز

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

برای من همه چیز درست شد به جز capson و capsoff که وقتی اجراشون می کنم گوشیو ریسیت میشه!
    Last edited by satttanism; 17-04-2008 at 10:34.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •