مرسی عزیزم
با explorer باز شد. ولی نه فایل autorun پیدا شد و نه آنتی ویروس NOD32 پیداش کرد. راه دیگه ای نداره؟
مرسی عزیزم
با explorer باز شد. ولی نه فایل autorun پیدا شد و نه آنتی ویروس NOD32 پیداش کرد. راه دیگه ای نداره؟
مطمئنی آپدیت هست؟ عجیبه
چرا باید یک فایل مخفی به نام Autorun باشه که . نهایت آگه پیدا نشد چاره ای جز فرمت مموری نمیمونه متاسفانه. که بازم اگه به یک کامپیوتر آلوده وصل شه همین آش و همین کاسه.
از update بودن مطمئنم. به هر حال یه دور هم با نورتون چک میکنم اگر نشد فرمت می کنم. فقط اگر به کامپیوتری وصلش کنم اونم آلوده میشه؟
خیر.ویروس های سیمبین با ویندوز کاملا تفاوت دارن.
خیر.ویروس های سیمبین با ویندوز کاملا تفاوت دارن.
شما متوجه نشدین. منم گفتم که ربطی به خود گوشی نداره و این ویروس کامپیوتری هست و ایشون هم با کامپیوتر مشکل دارن نه گوشی.
از update بودن مطمئنم. به هر حال یه دور هم با نورتون چک میکنم اگر نشد فرمت می کنم. فقط اگر به کامپیوتری وصلش کنم اونم آلوده میشه؟
امروز باز یک فلش دیگه تو شرکت اینجوری بود! ممکنه ویروس یاب ویروس رو هم اصلا پاک کرده باشه و دیگه ویروسی در کار نباشه ولی ویروسه کار خودش رو کرده! که تو فلش ها با همون پاک کردن اون فایل ( اسم فایل autorun هست) درست میشه. خب مموری گوشی لابد سیستمش فرق داره و همه فایلها رو نشون نمیده ( تو سونی اریکسون که تموم مموری رو مثل یک فلش نشون میده همه فایلهای روش رو)
اگه کامپیوتره آنتی ویروس داشته باشه نه ( هرچند ظاهرا دیگه ویروسه رو گوشی شما نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)