کیفیت باطری های کا800 و کا810 خیلی پایئن اومده و کلا شانسی هستش
ولی اگه با باطری به اصطلاح اصل که قیمتش نزدیک 15تومن هستش عوض کنی مشکلش حل میشه و مثل سری های قدیم کا800 باطری عالی کار میکنه
کیفیت باطری های کا800 و کا810 خیلی پایئن اومده و کلا شانسی هستش
ولی اگه با باطری به اصطلاح اصل که قیمتش نزدیک 15تومن هستش عوض کنی مشکلش حل میشه و مثل سری های قدیم کا800 باطری عالی کار میکنه
K800 یا K810 با باتری اصل.
باطري هست تحت او شرايط براي s500i چون واقعا گوشيه توپيه فقط باطريش خيلي ضعيفه
دوست عزیز آقا احسان گول گوشی s500 رو نخور !!! چون گوشی فقط یه تم خیلی زیبا داره که در صبح تصویر پشت تغییر و به روز(یه پروانه) تبدیل میشه
ولی گوشی بالاتر از اون گوشی w580 هست که اون تم رو نداره ولی در عوض: صداش خوبه ، مشکیش خیلی زیبا هست میتونی عکسشو با مشخصات اون ببینی
در ضمن اون که نوشته :360° view (updated!) رو بزن![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 گیگ هست.(k800)پشتیبانی از 4 گیگابایت مموری کارت
درسته، یا باید باتری اصلی گیر بیاری یا باتری اصلی بخری!کیفیت باطری های کا800 و کا810 خیلی پایئن اومده و کلا شانسی هستش
در کل K810 بهتر از N72 هست. و اشکالات و باگ های K800 هم در K810 بر طرف شده.
باتشکر
اگه من نبودم بهت میگفتن k800 بگیر و اصلا فکر کنم اسم 810 تو این تاپیک ارسال نمیشد![]()
منظورتون رو نفهمیدم!اگه من نبودم بهت میگفتن k800 بگیر و اصلا فکر کنم اسم 810 تو این تاپیک ارسال نمیشد
یعنی خوبه ؟
بده ؟
گمنامه؟
من اشتباه گفتم؟
خونه مون؟
خونه تون؟
...؟![]()
من كه نمي خوام بخرم.فاميلامون يكي داره منم زياد دستم گرفتم.گفتم اگه يه باتريه ميزون بشه براش پيدا كرد گوشيه عالي هستشدوست عزیز آقا احسان گول گوشی s500 رو نخور !!! چون گوشی فقط یه تم خیلی زیبا داره که در صبح تصویر پشت تغییر و به روز(یه پروانه) تبدیل میشه
ولی گوشی بالاتر از اون گوشی w580 هست که اون تم رو نداره ولی در عوض: صداش خوبه ، مشکیش خیلی زیبا هست میتونی عکسشو با مشخصات اون ببینی
در ضمن اون که نوشته :360° view (updated!) رو بزن![]()
در ضمن 580 هم از نزديك نديدم
بهترين گوشي تو او رنج قيمت محشوب ميشه و من استفاده كردماشكالي درش نميبينممنظورتون رو نفهمیدم!
یعنی خوبه ؟
بده ؟
گمنامه؟
من اشتباه گفتم؟
خونه مون؟
خونه تون؟
...؟
ان72 زیاد جالب نیست...
به نظرم ان70 بهتر از ان72 هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)