فقط اینترنت رو.
فقط اینترنت رو.
باید از یه فروشنده که کارش اینه بپرسی و شرط کنی باهاش که اگه جواب نداد پس بگیره
یه router-access point بیسیم لازم داری .اگه سیستم wireless G جواب نده باید wireless N بگیری .
لپ تا پ فرقی نمیکنه ولی موبایل به مودم داخلی و سرعت خودش ربط داره .
این درست نیست . کامپیوتر ها میتونن share هم رو ببینن که این share میتونه درایو ها هم باشه .![]()
جدی میگین ؟ یعنی من با یه مودم بیسیم ( کامپیوترم کارت شبکه وایرلن نداره ها ) میتونم درایورها کامپیوتر رو با لپ تاپ شبکه کنم ؟ میشه توضیح بدید ؟این درست نیست . کامپیوتر ها میتونن share هم رو ببینن که این share میتونه درایو ها هم باشه .
اصلا بهترین چیز واسه کار من چیه ؟ که هم بتونم اینترنت adsl رو روی لپ تاپ داشته باشم به طور بیسیم هم درایورهای کامپیوترم رو لپ تاپ شبکه بشه .
کارت شبکه ویرالس باید بخرم یا مودم بیسیم ؟
بسم الله الرحمن الرحیم . سلام . منم یه سوالی دارم . ما 4-5 نفریم که میخوایم سیستمامونو شبکه کنیم . قرار شده سرور هم سیستم من باشه . بیشترین فاصله هم 100 متره تقریبا هم سطح هم هستیم بجز یکی که 2-3 متر سیستمش پایین تره در ضمن چه کارت شبکه و چه هاب رو بیسیم میخوایم . چی بهتره بگیریم . اصلا جواب میده . در حقیقت هم میخوایم درایوامون رو شیر کنیم و هم با هم بازی کنیم . یه توضیحی بدید . ممنون . یا حق
من تو خونه 2 تا لپ تاپ دارم و 2 تا pc
بهتره یه مودم ADSL از اینا که هم router داره هم 4 تا پورت lan و هم wireless هست بگیری و مودم رو با lan وصل کنی به pc و لپ تاپ هم بیسیم وصل میشه . ضمنا 2 تا کامپیوتر شبکه هم هستن
تو بازار ASUS , D-Link, 3Com میتونی پیدا کنی .
احتیاج به سرور نداری مودم ADSL از اینا که هم router داره هم 4 تا پورت lan و هم wireless هست میگیری میزنی به خط تلفنت و با lan میزنی به سیستم خودت .
بقیه هم یکی یه کارت شبکه بیسیم میگیرن . اصلا هم نمی خواد سیستمت به عنوان سرور روشن باشه .همون روشن بودن مودم کافیه .
اگه به علت فا صله زیاد 1 2 نفر نتونستن بهت وصل شن یه Access point بیسیم معمولی ( بهتره هم مارک مودمت باشه مثلا Asus یا d-link ) میگیری و میزاری خونه یکی که وسط بقیست و اونو با Access Point مودمت شبکه میکنی حالا همه هم اینترنت دارند هم شبکه هستن.
اگه فقط شبکه میخواین و اینترنت نمیخواین هم خودت بجا Modem-Router Adsl Wireless فقط یه access point بیسیم مثل اون یکی میگیری .![]()
یه
در حالت انتقال دیتا سرعت مودم بیسیم کمتر است اما در مورد انتقال اینترنت تفاوتی نداره
شما حداکثر adsl باسرعت 1mbps میگیری که ظرفیت مودم تا 10 mbps هستش یعنی چه باسیم بخری چه بیسیم تاثیری بر سرعت دانلود شما نداره
عزیز جان ایشون گفتن مودم بی سیم
مودم بی سیم فقط اینتزنت رو share میکنه
واسه شیر کردن درایو باید خودشون یه شبکه مستقل درست کنن.
ممنون از توضیحات دوستان و تشکر .
بلاخره یکی تکلیف ما رو مشخص کنه با مودم بیسیم روتر میشه علاوه بر نت درایوها رو هم شیر کرد یا نه ؟
یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه . حالا کی درست میگه من نمیدونم ؟ بابا یه استاد اینجا پیدا نمیشه بگه چی درسته ؟
آقا من میگم میشه چون خودم دارم ازش استفاده میکنم . دیگه بحث چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)