تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: ازرا یا توسان

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام

راستش هر چی فکر میکنم نمیدونم چطوری بین این 2تا گیر کردی.

آخه توسان یه suv هست.

مثل اینه که من بگم: موندم پاترول بگیرم یا پارس.

ولی در یه حالت کلی بنده به شخصه برای استفاده خودم و خانوادم و خیلیای دیگه، هیوندای ازرا رو پیشنهاد میکنم و میپسندم. چرا که واقعا ماشین خوبیه و خوب هم از آب درومده و هم اینکه نسبت به تمام هم قیمتاش در ایران، تقریبا بهترینه

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین خوبیه در ایران مشخصات اون مدلی که تو ایران هست را نمی دونم ولی مدل 2008 با امکانات کامل مشکلی که من دیدم مصرف زیادش بود (چون تو ماه حدود 7000 km باید میرفتم از دبی به اینور اونور) ولی قیمت بسیار کمی داره ( مدل 2008 الان 80000 درهم است حدود 20 تومان خودمون تازه یه Laptop LG هم هدیه می دند) امارات هم اصلا طرفدار نداره خیلی کمه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دنیای رپ . 3 راهیه دستگاه میکسر

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین خوبیه در ایران مشخصات اون مدلی که تو ایران هست را نمی دونم ولی مدل 2008 با امکانات کامل مشکلی که من دیدم مصرف زیادش بود (چون تو ماه حدود 7000 km باید میرفتم از دبی به اینور اونور) ولی قیمت بسیار کمی داره ( مدل 2008 الان 80000 درهم است حدود 20 تومان خودمون تازه یه Laptop LG هم هدیه می دند) امارات هم اصلا طرفدار نداره خیلی کمه.
    ممنون خیلی جالب بود

داره خودمونی میشه Ramin Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ازرا خيلي سر تره
    هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ باطن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دلت میاد آزرا رو با توسان مقایسه کنی؟
    آزرا هم خوشگله هم از نظر قدرت و شتاب سر تره

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

منم ازرا رو بیشتر می پسندم ولی به مصرفش هم توجه داشته باش که واقعا ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کی میگه آزرا مصرفش بالاست؟ به نظر شما مصرف بین 10تا 11.5 با سرعت زیاد تو سربالایی برای همچین ماشینی با 3300 حجم موتور و با 1800 کیلو وزن. زیاده وکمر شکن؟!!!
    خودم تست کردم.کسی که سوار شده باشه.کسی که رونده باشه میفهمه من چی میگم. این ماشین حرف نداره

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

13 تذکرات:لطفا مدریت هم توجه کنه اطلاع رسانی دقیق بکنید دوستان

سلام عشق رپ
    باورت میشه من که کرمانی هستم و حد اقل باید آمار ماشینای کرمان خودرو رو داشته باشم تازه اسم توسان رو می شنوم!!!!!!!!!!
    ولی تا این حد میدونم که سانتافه با دو نوع موتور هست:
    1. اگه اشتباه نکنم 2.8 Lit
    2. 3 یا 3.2 Lit

ولی من که عکسای سانتافه رو به طور کامل(عقب ، جلو ، پشت ، رو ، زیر ، ردیف اول دوم سوم و ...)خیلی خفنه
    راستی هم کاست می خوره هم cd وقتی هم یه نفر میگه ماشینتون چیه میگی ســــــــــانتـــــــــــ ـــافـه ـه ـه ـه
    ولی اگه میخوای همیشه اعای سرعت کنی سوناتا بهتره
    البته من بازم می گم سانتافه چون زیاد تند رفتن هم خوب نیست.و نیز این که ســــــــــــــانتـــــــ ـــــــــــــــافه ـه ـه ـه
    دوست گلم خب شما حق دارید خبری نداشتهب اشید چون این مدلها تولید نمیشن و فقط واردات میشن کرمان موتور فقط ورنا(اکسنت نسل قبلی)و آوانته رو تولید میکنه که اونم نسل قبلی هستش و یه مورد دیگه سانتافه تا جایی که من اطلاع دارم دو نوع موترو 2.7 شیش سیلندر و 3.3 شیش سیلندر داره که فقط نمونه 2.7 لیتری توی ایران موجود هستش و به صورت شرکتی وارد شده و اینجا بحث بین توسان و آزرا هستش خواهشا دقت کنید
    سلام دوستان
    واقعا دوست عزیز موراد خوبی رو اشاره کردین
    میشه بپرسم مدل ماشین شما از نوع موترو 3.3 لیتری هستش یا موتور بزرگتر (تا جایی که یادم میاد 3.6 لیتری )
    ولی دوستان از حق نگذریم آزرا با همه زیبایی ظاهری و امکانات و کارایی فنی برتری که تو رده خودش داره در مقابل رقیب تازه واردش یعنی تویوتا آریون ماشین ضعیفی هستش آریون شاید توی عکسها زیاد رخ جالبی نداشته باشه ولی من این دو تا ماشین رو کنار هم دیدم واقعا میتونه قیافه زیباتری نسبت به آزرا باشه .

9. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اما به نظر من مقایسه و شک کردن بین این دو درست نیست چون قابلیت ها ی هردو فرق میکنه اما در کل ازرا خوبه اما اگه شاسی بلند بخوای بخری توسان خوب نیست کیا اسپورتیج بخری بهتره.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يا فرشاد موافقم !!! آزرا خيلي بهتر از توسان هست . البته توسان رو بايد با اسپورتيج مقايسه كني كه بازم اسپورتيج بهتره !!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •