من حتی طریق سی دی رام بوت میکنم اما اون نوشته که میخاد ویندوز رو عوض کنیم نمیادو ویندوز بطور معمول بالا میاره!!!!!!!!
من حتی طریق سی دی رام بوت میکنم اما اون نوشته که میخاد ویندوز رو عوض کنیم نمیادو ویندوز بطور معمول بالا میاره!!!!!!!!
دوست عزيز شما اگر ميخواهيد با نرو رايت كنيد اول بايد از ان ايميج بگيريد وبع رايت كنيد وبعد از تنظيمات ستاپ ويندوز در بايوستان بعد از سيو كردن ان بايد يكي از دكمه هاي صفه كليد را چند بار بزنيد تا وارد محيط ستاپ شويد موفق باشيد
سلام دوست عزیز!
میدانم که شاید اون ویندوزی که شما اونو از روی CD رفیق تون رایت کردید شاید نرم افزار های و یا دیگر ویژه گی هایی داره که شما ترجیح میدین از اون استفاده کنید.من یه Cd ویندوز ایکس پی دارم که از روی کسی رایتش کردم.... من میخوام ویندوز عوض کنم هنگامیکه سی دی را داخل درایو میزارم و کامپیوتر از طریق سی دی بالا میاد در جایی که سی دی یه نوشته ای را نشان میده دیگر در آنجا سی دی اون نوشته نشون نمیده و ویندوز مثل معمول بالا میاره حالا منم میخام بدونم مشکل از کجاست
اما اگر اینطور نیست و ویندوز شما از همین ویندوز های عادی هست، اصلاً به زحمتش نمی ارزد که شما اینقدر دنبال راه حل بگردید چون ممکن اون CD درست رایت نشده باشه ولو که مراحل رایت CD مؤفقانه پایان یافته باشه.شما اون CD رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید و ببینید که پیام .....Press any key to boot from CD ظاهر میشه یا نه؟
اما اگر دیدید که CD درسته پس ممکن شما نتونستید از بایوس 1st. boot device= CD Rome تنظیم کنید.
شما میتوانید بدون آنکه وارد بایوس بشید و زمانی که کلیدPower را جهت روشن کردن کامپیوتر فشار میدهید، بلا فاصله یکی از این کلید ها F8 . F11 . F12 را فشار دهید که با اینکار یه پنجره کوچک نمایان میشه که در آنجا شما میتوانید CD Rome رو به عنوان 1st. Boot device انتخاب کرده و با زدن کلید اینتر در کیبرد وارد مرحله نصب ویندوز بشید.کلید هایی که برای ظاهر شدن اون پنجره گزاشتم نظر به مادر ها فرق میکنه.مثلاً در مادر برد کامپیوتر من کلید F11 برای اینکار تنظیم شده ولی در لپ تاپ های DٍٍٍٍELL کلید F12 برای اینکار تنظیم شده است و در مادر برد Biostar کلید F9 اینکارو انجام میده.شما برای دانستن این که کدام کلید برای مادر برد شما طراحی شده اولاً این کلید های داده شده را امتحان کنید و اگر اینها جواب ندادند دونه - دونه از کلید F1 الی F12 امتحان کنید.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم.... من ابتدا سی دی را در کامپیوتر ذخیره کردم( ایمیج نگرفتم) وبعد یه فایل متنی که سریال توش بوده بهش اضافه کردم و بعد رایتش کردم حالا مشکل از کجاست!!!!!!!!!!!!!!
این امکان وجود داره که من با افزودن سریال به سی دی خاصیت stup از بین رفته باشه!!!!!!!!!
راستی اون دکمه های F1 الی F12 رو امتحان کردم اما اون نوشته ی .....Press any key to boot from CD ظاهر نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز!!
شما چرا اول اینو نگفتید؟این امکان وجود داره که من با افزودن سریال به سی دی خاصیت stup از بین رفته باشه!!!!!!!!!
راستی اون دکمه های F1 الی F12 رو امتحان کردم اما اون نوشته ی .....Press any key to boot from CD ظاهر نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم مشکل اصلی همین است.شما گفته بودید که CD را برنامه Nero رایت کردید اما فکر کنم اونو بصورت Bootable رایت نکردید.طریقه رایت کردن CD ویندوز که قابلیت Boot را داشته باشه از رایت CD های عادی فرق داره و اگر شما فایل های ویندوز را که کپی گرفته بودید و اونو مانند CD های معمولی رایت کرده باشید پیام .....Press any key to boot from CD برای شما ظاهر نمیشه.
شما با استفاده از راهنمایی این تاپیک که آدرسشو میزارم دوباره یه CD از اون فایل های کپی گرفته تون رایت کنید به احتمال 80 در 100 مشکل شما حل میشه.
. http://forum.p30world.com/showthread.php?t=75948&highlight=bootable
اگر باز هم مشکلی بود، در خدمتیم!
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام دوست عزیز
یه سی دی ویندوز دیگه گیر بیارید و با اون سیستم را بوت کنید و ببینید باز هم همچین مشکلی دارید یا نه ؟
یا همون سی دی را از دوستتون بگیرید و با اون یکبار سیستم را بوت کنید ببینید مشکل داره یا نه .
با این اوصاف یا خود سی دی مشکل داره و درست رایت نشده .
یا این که شما هنوز هم توی تنظیم boot device ها مشکل دارید .
به نظر من مشکل توی تنظیم boot device ها هستش . البته به شرطی که سی دی درست رایت شده باشه یعنی بوتیل رایت شده باشه .
شما توی ستاپ وارد قسمت بوت بشید و کلید های F6 یا F5 را بزنید و به سوال پرسیده شده گزینه Y را بزنید تا تمام تغییرات به حالت دیفالت برگردنند .
حالا اقدام به تنظیم بوت دیوایس ها کنید و اون قسمت که روی هارد تنظیم شده را به سی دی رام تغییر بدید سپس با زدن کلید F10 به سوال پرسیده شده جواب Y بدید و کلید اینتر را بزنید و قبلش هم سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید .
موفق باشید .
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اینه که دوباره از همون سی دی که توی کامپیوتر ذخیره کردم یه کپی دیگه بگیرم.......
سلام دوست عزیزم!
شما همین فایل ذخیره شده را با استفاده از برنامه Nero و روش ها و آموزش های این تاپیک که لینکش رو میزارم دوباره روی یه CD رایت کن. به احتمال 80 در 100 مشکل حل میشه.من ابتدا سی دی را در کامپیوتر ذخیره کردم( ایمیج نگرفتم)
. http://forum.p30world.com/showthread.php?t=75948&highlight=bootable
سوالی بود، در خدمتم!
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
توی این آموزش در جایی که گفته "در قسمت سمت چپ پنجره IsoBuster گزینه Bootable CD را انتخاب کنید." از من همچین چیزی وجود نداه!!!!!
توی سی دی ویندوز من یه پوشه بنام bootDISK وجود داره منظورت این پوشه است که فایل های BOOT توشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)