سلام.
استقبال خیلی کمتره.
شاید از 1 میلیون مصرف کننده ی اینترنت ایران(که شاید کمتر هم باشه) مسلما 100000 هم ADSL ندارند.
سلام.
استقبال خیلی کمتره.
شاید از 1 میلیون مصرف کننده ی اینترنت ایران(که شاید کمتر هم باشه) مسلما 100000 هم ADSL ندارند.
سلام...
این به خاطر خط هاییه که مخابرات با کیفیت خیلی بد می ده هست ...و البته محدودیت هایی که توسط انها
ایجاد شده هم برای مصرف کننده هم برای شرکت های PAP ...
و سرعت بسیار پایین و در عوض قیمت بسیار زیاد (من باتوجه به کشور های دیگه می گم...اخه مثلا یه امریکایی
60 دلار که براش خیلی کمتر از 50 هزار تومن ما هست ...)
آهههههههههههههههههههههه!!!! البته از ته دل.
تاپيك رو جنجالي نكنيد هم درش تخته ميشه هم اخطار ميگيرين
فكر نمي كنم بحث حال حاظر تاپيك ربطي به خبر اون داشته باشه. بهتره به جاي انقلاب كردن تو اين تاپيك بريم سراغ مسائل مهمتر. امكانات ما همينه و بهتره بهش راضي باشيم. ميگه : شكر نعمت نعمتت افزون كند/كفر نعمت از كفت بيرون كند!
جالبيش اينه كه فقط 1.58 دلار يعني 1200 تومان قيمتش هست در حالي كه همين الان شما بخواي با dial up و كارت اينترنت وصل شي ساعتي 300 تومان ميفته يعني روزي تقريبا 2000 تومان كه در ماه ميشه 60000 تومان اونم با سرعت 3 كيلوبايت.کاربران این پهنای باند می توانند با سرعت بسیار سریع 224 مگابیت بر ثانیه به اینترنت متصل شوند و تنها 58/1 دلار در ماه برای اشتراک پرداخت کنند.
من الان با 50kb وصل شدم و اونا با
1024kb * 224
vaooooooooooooooooooooo
بیشترهشاید از 1 میلیون مصرف کننده ی اینترنت ایران(که شاید کمتر هم باشه) مسلما 100000 هم ADSL ندارند.
جالبيش اينه كه فقط 1.58 دلار يعني 1200 تومان قيمتش هست در حالي كه همين الان شما بخواي با dial up و كارت اينترنت وصل شي ساعتي 300 تومان ميفته يعني روزي تقريبا 2000 تومان كه در ماه ميشه 60000 تومان اونم با سرعت 3 كيلوبايت.
بسی رنج بردیم دراین سال سی
تا اینجا که اینیم خدا اخر عاقبتمونو به خیرکنه
من که به جز کف کردن، کار دیگه ای نمی تونم بکنم!!!!!!!!!!
من دارم براي 128 كيلوبايت تازه غير واقعي ماهي 10 هزار تومان مي ده با كلي محدوديت
آن وقت مالزي براي 224 مگابايت در هر ماه حدود 2 هزار تومان مي دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)