اگر صحيح وزنه بزني به قدتت هيچ اسيبي نمي زنه.
در ضمن سعي كن رو پاهات كار نكني.
اگر صحيح وزنه بزني به قدتت هيچ اسيبي نمي زنه.
صحیح منظورت چیه؟اگر صحيح وزنه بزني به قدتت هيچ اسيبي نمي زنه.
من فقط به خاطر ورزشی که هستم پرشم رو باید بلند تر از اینی که هست کنم
منظورت رو نمي فهمم.
ميشه توضيح بدي؟؟؟؟؟
يعني چي كه من بخاطر ورزشي كه هستم بايد پرشم رو بلند تر كنم؟
احتمالآ ایشون یه ورزشی مثل والیبال بازی میکنن و میخوان پرششون رو زیاد کنن.
اگه پا زیاد کار نکنی مشکلی نداره . در ضمن مگه تو باشگاهتون مربی ندارید که راهنمایی تون کنه ...هر چی باشه اونا کارشون رو بلدن .......
دوست عزیز من خودم بدنسازی کار میکنم1
با مربیمون هم خیلی صحبت کردم.
میگفت از سالگی شروع کرده1
الان قدش 190 سانتی متره!
میگه فقط باید درست کار کنی/
اره همین درسته ...فقط باید درست کار کنی..
اگه مي خواي ورزش هاي پرشي مثل واليبال و بسكتبال و... انجام بدي احتمال سوختن قد وجود نداره ولي براي بدنسازي احتمال س.وختن از رشد قد بيشتر هست
خوب ما الان 2 جلسه شد که داریم میریم
البته 5روز ورزش پرشی میرم 1 روز هم بدنسازی !
1 سانت هم افزایش قد داشتم !سعی میکنم کم وزن بزنم ولی به دفعات بیشتر !
ببین دوست من
حرکاتی مثل اسکات و سرشانه در حالت ایستاده و البته حرکات ایستاده ی دیگه که با وزنه های سنگین انجام میشه رو مفاصل ستون فقرات و مفاصل پا فشار میاره و اگه فشار خیلی زیاد و با مدت زیاد باشه روی قد تأثیر میزاره .
همون طور که دوستان گفتن سعی کن حدالامکان اسکات نزنی و بجاش جلو ران و پشت ران بزنی که خیلی تأثیر قدرتی بیشتر و خستگی کمتری داره . سرشانه هم نشسته و با کمربند...
در مقابل اگه می خواید افزایش قد داشته باشید باید به بدنتون بفهمونید که خواسته تون چیه !!!
چجوری؟
وقتی شما اصطلاحاً بالا و پایین می پرید ، طول استخوان هاتون از دو سر افزایش پیدا می کنه. به همین سادگی !
می تونین برای افزایش قد فقط بالا و پایین بپرید ! البته باز هم میگم اصولی و با توجه به مشخصات و توانایی های بدن باشه .
ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال هم قد رو افزایش میدن . خوب الان دیگه رازش رو می دونین .
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)