منبع من مجله جي اس ام هستش ولي اگه خواستيد مي تونم از بچه هاي جي اس ام بپرسم ببينم منبعشون از كجا بوده ولي در كل اين مجله چيزه الكي نمي نويسه و تمام مطالب ارائه شده موثق هستند
منبع من مجله جي اس ام هستش ولي اگه خواستيد مي تونم از بچه هاي جي اس ام بپرسم ببينم منبعشون از كجا بوده ولي در كل اين مجله چيزه الكي نمي نويسه و تمام مطالب ارائه شده موثق هستند
نه فكر نميكنم جايگاه خودشو از دست داده باشه شركت هاي ديگه براي بالا بردن خودشون دارن تلاش ميكنن و اونم چه تلاشي اين به نظر من خيلي خوبه و رقابت رو بتونن ببرن بالاتر و اينجا معلوم ميشه كه كي از كي بهتره وقتي رقابت شديد باشه همه چيز بهتر مشخص ميشه من تا چند ساعت ديگه آمارهاي شركت هاي ديگه رو هم ميزارم توي اين آمار ميبينيد كه سامسونگ چقدر اومده بالا اين خيلي خوبه
Last edited by sarmast65_ata; 09-04-2008 at 17:56.
تعداد فروش گوشي در سال 2006 شركت نوكيا 5/347 ميليون بوده در سال 2007 ، 437 ميليون بوده
شركت سامسونگ در سال 2006 ، 7/113 ميليون گوشي فروخته در سال 2007 ، 161 ميليون شده
شركت موتورولا در سال 2006 ، 4/217 ميليون گوشي فروخته در حاليكه در سال 2007 ، 159 ميليون گوشي فروخته!!
شركت سوني اريكسون 7/74 ميليون گوشي فروخته در سال 2007 ، 103 ميليون گوشي فروخته
شركت ال جي در سال 2006 ، 5/63 ميليون گوشي فروخته در سال 2007 ، 80 ميليون گوشي فروخته
شركت هاي ديگه در سال 2006 ، 6/200 ميليون فروختند در سال 2007 ، 9/202 ميليون گوشي فروختند.
توي اين آمار و ارقام ديده ميشه كه سامسونگ واقعآ خوب عمل كرده و خيلي خيلي فروشش بالا رفته در صورتي كه موتورولا با يه افت شديد رو به راه شده.
.................................................. .................................................. ...........................
در مورد سهم بازار: نوكيا در سال 2006 ، 35% بازار رو در اختيار داشته در سال 2007 ، شده 38%
سامسونگ در سال 2006 ، 11% سهم بازار رو در اختيار داشته در صورتي كه در سال 2007 اين آمار شده 14%
موتورولا در سال 2006 ، 21% سهم بازار براش بوده در صورتي كه در سال 2007 ، شده 14 درصد!!
سوني اريكسون در سال 2006 ، 7% بازار رو در اختيار داشته در صورتي كه در سال 2007 اين اعداد شده 9%
ال جي در سال 2006 ، 6% براش بوده در سال 2007 شده 7%
ديگر توليد كنندگان هم در سال 2006 ، 20 درصد سهم بازار رو در اختيار داشتند در سال 2007 شده 18%
.................................................. .................................................. .........................
در مورد افزايش يا كاهش توليد هم نوكيا در سال 2007 نسبت به 2006 ، 26 درصد افزايش توليد داشته
سامسونگ 42% افزايش توليد داشته
موتورولا 27- كاهش توليد داشته
سوني اريكسون 38% افزايش توليد داشته
ال جي 27% افزايش توليد داشته
ديگر توليد كنندگان هم 1/1% افزايش توليد داشتند.
توي اين آمار و ارقام همه چيز واضح و گويا هستش فكر نميكنم توضيح داگه ايي لازم باشه
منم خودم نوكيا رو ترجيح ميدم ولي نوكيا تنوع گوشي هاش كمه به نظرم
مثلا اكثر گوشي هاي سيمبين نوكيا تاشو يا كشويي نيستند!
2مدل تاشو داره فقط: n76 و n75
ضمن اينكه زورش مياد دوربين خوب بزاره.بياد حداقل روي گوشي هاش 3/2 بزاره.ديگه دوره زمونه ي 2مگا پيكسلي گذشته!
بازي هاي انگيج رو هم كه چند ماهه ميخاد بده بيرون و ناز ميكنه هنوز!
تاچ اسكرين هم هنوز نداده بيرون با اينكه رابط كاربريش رو طراحي كرده!
مسخرشو داره در مياره.اگه اينجوري پيش بره به نظر من امسال سهمش از بازار خيلي كم ميشه!
عزیزم درسته نوکیا تنوع کمتر داره...
ولی ارزش و کارایی ظرافت امکتنات و با دوامی نوکیا رو گوشی های دیگه ندارن...
ان93 نمونه بی نظیر نوکیا...سیمبین...3.2 مگاپیکسل...تاشو...
n93 يكم اندازش مورد داره!
تازه pop port داره
تجربه ي من و دوستانم كه زياد آهنگ گوش ميديم اينو ثابت كرده كه pop port بعد از مدتي خراب ميشه.من تاحالا 3تا 3250 و 4تا n73 رو ديدم كه خراب شدن.البته الان ديگه پاپ پرت نيست تو گوشي هاي نوكيا ولي خب n93 و n93i رو به اين دليل انتخاب نكردم
n76 هم رنگ بدنش ميگن ميره !
n75 هم كه خودم داشتم.گوشي خوبيه ولي اونم پاپ پرت داره+ سيمبين 9/1.نسبت به 5700 الانم كند حساب ميشه سرعتش!
به نظر من اگه نوكيا گوشي ميزنه با صفحه ي فوقالعاده بايد دوربينش هم عالي باشه.ولي n75 حسابي دوربينش حسابي حال آدم رو ميگيره
يا اگه گوشي براي موزيك ميزنه بايد حداقل رم 4گيگ داشته باشه.نه اينكه 5700 رو با رم 1گيگ بده بيرون و بعدش بگه تا 4گيگ رو ساپورت ميكنه و ما رو تو خرج و دردسر رم 4گيگ بندازه
همه گوشيهاي نوكيا يه ايراد تابلويي دارن و اين آدم رو اذيت ميكنه
كلا من رو گوشي خيلي حساسم ولي با وجود گيرهايي كه به نوكيا ميدم بازم معتقدم نوكيا بهترينه !
راستي تنها گوشي كه عيبي توش نديدم n78 هستش.اميدوارم صداش عين n82 كم نباشه فقط.آمين D:
خوب این سیاست نوکیاست دیگه...
اگه بخواد یک گوشی تک وارد بازار کنه که دیگه کارش تمومه...(باید درش رو گل بگیره)...
شما کدوم شرکت رو دیدی که گوشی کامل زده باشه؟؟؟
به نظرم نوکیا خوب سیاستی داره...
اروم اروم داره میاد جلو...(گوشی های حرفه ای و تک)وارد بازار کرده...
واقعا من تا حالا رو دست نوکیا گوشی ندیدم...
نه ببینید من هر سه ماه گوشی عوض میکنم از گوشی هایی که من عوص کردم:
1 - w810i اریکسون
2 - Nokia 6680
3 - k800i
4 - NEC 880
5 - w850i
و الان هم دستم Nokia E-51 هست ...
هر کدوم از این گوشی ها یه عیبی دارن یه امکاناتی ولی لذت و احساس حرفه ای که در کار با Symbian OS هست رو بقیه ندارن ، این رو جدی میگم ...
گوشی های نوکیا کلا منوی سخت تری دارن ولی حرفه ای تر و کلا امکانات ریز و درشت زیادی برات فراهم میکنن ، البته عیب هایی هم دارن که به خاطر قابلیت توسعه پذیریشون با نرم افزار هاشون قابل حله ...
برای مثال:
نوکیا های سیمبین تعداد کل SMS های که فرستادی رو نشون نمیدن ولی با برنامه هایی که هست حتی میشه نه تنها واسه هر فردی از دفترچت رو ببینی بلکه میتونی لیست سیاه هم درست کنی .
ولی در گوشی ها اریکسون مثلا نمیشه Password گذاشت ، هیچ برنامه ای هم نیست که این کار رو بکنه ...چون معماری JAVA این اجازه رو نمیده
Last edited by eng.mehrdad; 11-04-2008 at 11:54.
خب اما ایران با دنیا خیلی فرق میکنه مثلا توی آمریکا Black bery یا motorolla یا خیلی مارکهای دیگه فروش و محموبیت بیتری دارند ..
اما توی ایران معمولا بیشتر فروشها رو نوکیا و سامسونگ و سونی دارند ...
نوکیا که با توجه با سابقه خوبشو گوشی های توپه که تولید میکنه هنوز بیشترین فروش رو داره ..هر کس هم که موبایل شناسه نوکیا رو ترجیح میده ..
سونی هم خداییش با تنوع مدلهاش و امکاناتی که بیشتر مورد توجه جوانا و نوجوانان قرار میگیره مثل واکمن تونسته جایگاه وبی داشته باشه ..
اما جاوا برای کشی که میخواد از موبایل استفاده حرفه ای بکنه چیز جالبی نیست و متاسفانه بیشتر سونی ها به غیر از سری پی و برخی دیگه همه جاوا هستند..
اما سامسونگ ..خداییش کف منو بروند] !!
دمش گرم ..
متاسفانه سامسونگ جا نیافتاده و با وجود گوشی هایی مل یو600 که الان خودم دارم و عالیه و یو700 و یا جی810 که واقعا عالیه هنوز برخی ها تا اسم سامسونگ رو میشنوند میگن اصلا راجع بهش صحبت نکن !! متاسفانه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)